Karlos Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Czy ktoś wie jakiej firmy jest ten szampon? Znajoma mi taki polecała tylko, że zapomniałam kompletnie tą firme, a nic dotąd nie pomagało na jego okropną rudą, przebarwioną brodę więc ciągle próbujemy nowych rzeczy :placz: Quote
ROOFI Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Karlos napisał(a):Czy ktoś wie jakiej firmy jest ten szampon? Znajoma mi taki polecała tylko, że zapomniałam kompletnie tą firme, a nic dotąd nie pomagało na jego okropną rudą, przebarwioną brodę więc ciągle próbujemy nowych rzeczy :placz: Poproś znajomą o podanie firmy i po kłopocie. Quote
Karlos Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 ROOFI napisał(a):Poproś znajomą o podanie firmy i po kłopocie. No tak łatwo mówić tylko, że ona mówiła mi to kilka lat temu przed swoim wyjazdem do Angli :-( pierwszy rok jeszcze miałyśmy kontakt choć sporadycznie, a później przestała się odzywać i nie wiem co się z nią dzieje :placz: Quote
kaskaSz Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Dobry wybielający szampon jest z firmy J.P.Hery- intense blanc, tylko on ma kolor bardziej niebieski-morski coś w ten deseń... Quote
kate8828 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Bio groom do białego też jest niebieski:cool1: wiec ja niestety nic zielonego nie kojarze ale mi sie bio groom dobrze sprawdza Quote
marta23t Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 IV SAN BERNARD a może ten?? ja go długi okres czasu miałam. włos był po nim śnieżnobiały no i jest zielony;) Quote
Blizniak2 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 A może ten 1 ALL SYSTEMS PURE WHITE LIGHTENING ? 1 ALL SYSTEMS PURE WHITE LIGHTENING 250ml :: ZOO-SKLEP.pl Tani sklep zoologiczny Quote
niaqua Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Karlos']Czy ktoś wie jakiej firmy jest ten szampon? Znajoma mi taki polecała tylko, że zapomniałam kompletnie tą firme, a nic dotąd nie pomagało na jego okropną rudą, przebarwioną brodę więc ciągle próbujemy nowych rzeczy :placz: A może ten 1 ALL SYSTEMS PURE WHITE LIGHTENING ? sama się tym zainteresowałam bo moja psina też ma nieładne przebarwienie na łapie. Znalazłam coś takiego. Też z All System ale trochę tańsze. Ciężko powiedzieć czy to zielony czy granatowy kolor ale ja mam zamiar spróbować. Quote
ROOFI Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='niaqua']sama się tym zainteresowałam bo moja psina też ma nieładne przebarwienie na łapie. Znalazłam coś takiego. Też z All System ale trochę tańsze. Ciężko powiedzieć czy to zielony czy granatowy kolor ale ja mam zamiar spróbować. Zdecydowanie granatowy i niezły używam go i jestem zadowolony. Quote
Recommended Posts