zenobiusz flores Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Zapytac mozna, przeciez od tego nas nie ubedzie - jak nie to nie . Quote
zenobiusz flores Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 pinkmoon napisał(a):Brzmi jak z portalu randkowego :diabloti: Tak wlasnie ma byc - mowie ci, skusi sie jakas ...... dodajmy jeszcze do tego " inteligentna i dominujaca , lubiaca wychowywanie niegrzecznego chlopca - tak, zeby jej jadl z reki " . :cool3: Quote
brazowa1 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 o ja..............hahahahaahhah.Czy my ciagle o maliniaku mówimy? Quote
zenobiusz flores Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 No o nim.....daje ci tekst do ogloszen . :sg168: Quote
akucha Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Odezwała się dziś kobieta, która szuka psa do sportów. Pytała, czy maliniak lubi pracować. Wiadomo, on się podoba. Dom z ogrodem, a w nim: dzieci, koty, yorki. Ech... Quote
brazowa1 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 jak do sportów to nie Maliniak,ale np taka Aksa,czy Rubin,ech,pies-marzenie albo Ares.... tzn z Maliniakiem tez mozna ,jak z Każdym psem,ale czy ktos wpierw chciałby leczyc jego traumy. zaraz film z zabawy,na która nakręcałyśmy go poł godziny,zeby w końcu zauwazył szmatke. http://www.youtube.com/watch?v=_W8Tn-zghuA Quote
akucha Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Napisałam prawdę. zapytałam tez, jaki pies do sportów ją intersuje. Myślę jednak, że ona na rasowe poluje. Jeszcze nie odpisała. Quote
nektarynka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Taki cudny pies, aż żal. Ściskam kciuki. Quote
pinkmoon Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Nic... :( siedzi, zestresowany, płacze, prosi wszystkich przechodzących o zainteresowanie. Zaniedbalyśmy go trochę ostatnio :oops: we wtorek trzeba go koniecznie wziac na spacer albo na wybieg. Zobaczymy czy dalej jest tak niefajnie jak na poczatku, moze cos sie ruszy, jak bedzie sie mu regularnie czas poswiecac. Quote
Litterka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Szarotka napisał(a):I co z tym pieskiem ?? Obawiam, się, że nic nowego, Ciotki by napisały... :-( Quote
pinkmoon Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Nie ma siły, jutro wychodzi z nami. Koniec tego siedzenia w boksie. Quote
brazowa1 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 są ludzie zainteresowani,z Krakowa,zaraz przeslę im filmik.Brzmia dobrze,maja 7mioletniego malinois. Quote
akucha Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 O jaaa, o rany :nerwy: Świety Antonii, nie badź wiśnia - daj mu dom! Quote
Szarotka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 akucha napisał(a):O jaaa, o rany :nerwy: Świety Antonii, nie badź wiśnia - daj mu dom! Swiety Antonii to od rzeczy zagubionych, ale niech bedzie. Dolaczam sie do prosby, obiecuje swieczki do kosciola jak bede w Polsce, Daj pieskowi dom :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pinkmoon Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 o jezu, jak by było cudownie... są na tyle zdeterminowani żeby na podstawie filmiku, zdjęć i rozmów z Tobą przyjechać po niego taki kawał? :) Quote
brazowa1 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 pinkmoon napisał(a): Zobaczymy czy dalej jest tak niefajnie jak na poczatku, moze cos sie ruszy, jak bedzie sie mu regularnie czas poswiecac. Wiesz,co jest najgorsze-że takich,gdzie regularnie trzeba czas poświecac robi sie cała lista :placz:Savon, Iks,Jumper...Nikifor,jeszcze ten czarny ast...Ojek...DONy,Geralt...a potem jeszcze te fajne,które jakos sobie radzą,ale przez to,ze sa stabilniejsze,nie moga być karane mniejszym zainteresowaniem. Posłalam do ludzi wątek i film,zaprosiłam tutaj. Quote
pinkmoon Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A z Geraltem byłam w niedzielę na wybiegu trochę :cool3: (nie wiem czy ma osobny wątek, więc piszę tutaj... może czas mu założyć?) To taki fajny dziadek, ma jeszcze sporo ikry w sobie, biegał za piłeczką, przybiegł się poprzytulać, złoty pies po prostu :) Quote
brazowa1 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Geralt nie jest dziadkiem :mad: dziadek to Brus. Quote
pinkmoon Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Brus swoją drogą ,ale Gerald (a w ogóle w karcie ma Gerard) też ma swoje lata i to całkiem całkiem. Quote
brazowa1 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Ciiiiiiiiiiiiiiiii,jest tylko dojrzały.I silny jak cholera,wolałabym,zeby byl faktycznie zdziadziały. Quote
brazowa1 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Zabrałam go na wybieg. Hm,bawi sie jakby lepiej,ale to moja zasługa,nie jego :p Bardzo mu podobały się rękawy mojej kurtki-ukradl ją i biegał po wybiegu.Pasują mu te zabawki,którymi żaden pies nie chce sie bawić-kółka z szmatką w środku. Quote
brazowa1 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Ciotki,jest jakaś szansa,albo inaczej napisze-prawdopodobnie przyjadą krakowianie (nie wiem,czy rodowici ;),aby poznac Maliniaka.Zobaczyc,pobawic się z nim. Quote
Recommended Posts