Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinkmoon napisał(a):
Brzmi jak z portalu randkowego :diabloti:

Tak wlasnie ma byc - mowie ci, skusi sie jakas ...... dodajmy jeszcze do tego " inteligentna i dominujaca , lubiaca wychowywanie niegrzecznego chlopca - tak, zeby jej jadl z reki " . :cool3:

Posted

Odezwała się dziś kobieta, która szuka psa do sportów. Pytała, czy maliniak lubi pracować. Wiadomo, on się podoba.
Dom z ogrodem, a w nim: dzieci, koty, yorki. Ech...

• 2 weeks later...
Posted

Nic... :( siedzi, zestresowany, płacze, prosi wszystkich przechodzących o zainteresowanie.

Zaniedbalyśmy go trochę ostatnio :oops: we wtorek trzeba go koniecznie wziac na spacer albo na wybieg. Zobaczymy czy dalej jest tak niefajnie jak na poczatku, moze cos sie ruszy, jak bedzie sie mu regularnie czas poswiecac.

Posted

akucha napisał(a):
O jaaa, o rany :nerwy:
Świety Antonii, nie badź wiśnia - daj mu dom!

Swiety Antonii to od rzeczy zagubionych, ale niech bedzie.
Dolaczam sie do prosby, obiecuje swieczki do kosciola jak bede w Polsce,
Daj pieskowi dom :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

pinkmoon napisał(a):
Zobaczymy czy dalej jest tak niefajnie jak na poczatku, moze cos sie ruszy, jak bedzie sie mu regularnie czas poswiecac.

Wiesz,co jest najgorsze-że takich,gdzie regularnie trzeba czas poświecac robi sie cała lista :placz:Savon, Iks,Jumper...Nikifor,jeszcze ten czarny ast...Ojek...DONy,Geralt...a potem jeszcze te fajne,które jakos sobie radzą,ale przez to,ze sa stabilniejsze,nie moga być karane mniejszym zainteresowaniem.
Posłalam do ludzi wątek i film,zaprosiłam tutaj.

Posted

A z Geraltem byłam w niedzielę na wybiegu trochę :cool3: (nie wiem czy ma osobny wątek, więc piszę tutaj... może czas mu założyć?) To taki fajny dziadek, ma jeszcze sporo ikry w sobie, biegał za piłeczką, przybiegł się poprzytulać, złoty pies po prostu :)

Posted

Zabrałam go na wybieg.
Hm,bawi sie jakby lepiej,ale to moja zasługa,nie jego :p
Bardzo mu podobały się rękawy mojej kurtki-ukradl ją i biegał po wybiegu.Pasują mu te zabawki,którymi żaden pies nie chce sie bawić-kółka z szmatką w środku.