Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli potrzeba,mogę zrobić wizytę przed adpocyjną,i rozglądnąć się to pytać to i owo.
Przy okazji,mogę się też wybrać z kimś do schronu,i porobić mu lepsze zdjęcia,tylko niech ktoś jedzie ze mną,żebym nie pocykała innego cockera :lol:

Posted

Daria pisała że najlepiej do doświadczonej osoby,więc z komendami może być trudno,skoro był strasznym zazdrośnikiem,o jedną osobę to bardzo możliwe że był rozpieszczany:shake:

Tshiuballa,napisz coś o sobie,jeśli tamten domek się nie sprawdzi,weźniemy pod uwagę Twoją osobę.

Posted

witam viktorie ;)

dziewczyny, to do viktorii (tshiuballa) napisalam mejla w sprawie spanielka
zgadza sie na wizyty przed i po adopcyjne
na kastracje takze
mieszka w Niemczech, ale sa dogomaniacy w Niemczech, prawda? Oni mogliby nam pomóc, zrobic wizyty. Viktoria w połowie października będzie w Szczecinie. Wie o agresji pieska, ma doświadczenie, jej koleżanka prowadzi szkolenie psów. W połowie września piesek pojedzie do Wiewiórki na DT, tam zobaczymy czy jest agresywny czy nie i Viktoria zostanie o tym poinformowana.

Daja - ta osoba to jest viktoria własnie :)

No i okazało sie, ze Viktoria zna dogomanię, byla juz zalogowana wcześniej :)

Posted

Więc tak z dniem 17.09 psiak najpierw pojedzie na kastracje koszt. ok 80-90zł( po kosztach, dzięki fundacji S.O.S dla zwierząt) a po kastracji od razu do wiewiórki na DT, tam zostanie sprawdzony i ,,przyszykowany'' do podróży do niemczech, jeśli przed tym wizyta przed adopcyjna wypali pomyślnie. Miejmy nadzieję, że do 17.09 pies będzie w schronie. Aha koszt wykupu tikusia to 50zł + 90zł kastracja= 140zł, dodatkowe koszta jeszcze z transportem, czipem itp. Viktoria czy możemy liczyć na wsparcie finansowe od ciebie i od innych dogomaniaków?

Posted

Daria_13 napisał(a):
Więc tak z dniem 17.09 psiak najpierw pojedzie na kastracje koszt. ok 80-90zł( po kosztach, dzięki fundacji S.O.S dla zwierząt) a po kastracji od razu do wiewiórki na DT, tam zostanie sprawdzony i ,,przyszykowany'' do podróży do niemczech, jeśli przed tym wizyta przed adopcyjna wypali pomyślnie. Miejmy nadzieję, że do 17.09 pies będzie w schronie. Aha koszt wykupu tikusia to 50zł + 90zł kastracja= 140zł, dodatkowe koszta jeszcze z transportem, czipem itp. Viktoria czy możemy liczyć na wsparcie finansowe od ciebie i od innych dogomaniaków?

Jeżeli tylko znajdę czas w razie potrzeby mogę wystawić jakiś bazarek.
Tylko że jestem aktualnie bez komputera,i nie wiem w jak długim czasie to zdołam zrobić.

Posted

Tshiuballa napisał(a):
czy mozna o jakies inne zdjecia poprosic? istnieje jakas rozmowa na gg? 7201865

Mogę się wybrać kiedyś do schroniska i pocykać spanielowi zdjęcia,ale nie obiecuje że to będzie jutro :shake:
niestety,ja z gg nie korzystam w tym momecie

Posted

Jutro po południu będę u Tikusia, odwiedzę go, porobię mu fotki i porozmawiam na jego temat z kierownikiem. Rozmawiałam z chętnym domkiem, warunki psiak będzie miał super. Potrzebny jest ktoś z Niemczech do wizyty przedadopcyjnej

Posted

Daria_13 napisał(a):
Jutro po południu będę u Tikusia, odwiedzę go, porobię mu fotki i porozmawiam na jego temat z kierownikiem. Rozmawiałam z chętnym domkiem, warunki psiak będzie miał super. Potrzebny jest ktoś z Niemczech do wizyty przedadopcyjnej

Dario, pies ma na imie Rudy (tak miał już wcześniej)
Cieszę sie ze już rozmawiałaś z Viktoria :)
A jeśli chodzi o dogomaniaków w Niemczech to w tej sprawie już napisałam do iwa77 i czekam na odpowiedź.

Posted

Daria_13 napisał(a):

Niemcy sá duze. Gdzie to jest konkretnie?

Posted

Daria_13 napisał(a):
Byłam dziś w schronie, nie ma już Rudego... znalazł dom

Nie wiem czy to dobra wiadomość..
Zeby nowi wlasciciele nie oddali go znowu z powodu 'agresji' .. :roll:
Mam nadzieję ze znalazł dobry, odpowiedzialny domek

Posted

SPANIELE z całej Polski do Adopcji!

Kubuś - Dąbrowa Górnicza/Katowice, DT, NIEWIDOMY, (po kastracji), MA OGŁOSZENIA
Zostań moimi oczami.... Spaniel niewidomy i po operacji ropnia na szyi czeka na dom!

Duduś - Rzeszów, schronisko, (po kastracji), MA OGŁOSZENIA
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ja...szowie-119344/

Sonia - Trójmiasto, schronisko, (po kastracji), MA OGŁOSZENIA
Promyki słońca zagubione w szarym świecie - cocer spaniele w schronisku (trójmiasto)

Simon - Trójmiasto, schronisko, (po kastracji), MA OGŁOSZENIA
Promyki słońca zagubione w szarym świecie - cocer spaniele w schronisku (trójmiasto)
Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x681.

Figa - DT, (po kastracji) MA OGŁOSZENIA
http://www.dogomania.pl/forum/f28/sp...-pomoc-131787/

Rudy - Warszawa, DT, MA OGŁOSZENIA
Rudy - cocker spaniel PILNIE szuka domu

Dyla - Warszawa, schronisko, (po kastracji)
Fredek w domu...Spanielka DAYLA nadal czeka na dom !!!!!! Warszawa

Sunia -
Przyborówko koło Poznania, schronisko
Spaniel w ciezkim stanie!

Piesek - okolice Szamotuł, schronisko,
Wątek ADOPCYJNY psów z PRZYBORÓWKA K. POZNANIA. Potrzebne ogłoszenia!

6 spanieli
- Poznań
Poznań - wysyp cocker spanieli w schronisku - POMOCY!!!

Leon - Tarnowskie Góry, schronisko MA OGŁOSZENIA

Sunia - Wrocław, Niewidoma - czeka na operacje, (po kastracji)
Spanielka przed operacją; szuka domku stałego

Denver - Dt, Sucha Beskidzka, kontakt.661787443
Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 816x612.

Posted

Jak viktoria bedzie na gg to porozmawiam z nia w tej sprawie, moglaby tez obejrzec zdjecia pieskow. Mysle ze lepiej bedzie z Poznania, Trojmiasta bo byloby blizej do Szczecina gdyby Viktoria zdecydowala sie przygarnac jednego z nich. Ale oczywiscie, ze slaska tez mozna przetransportowac pieska do Szczecina...

Posted

dobrze. trzeba zaznaczyc ze kazdy pies ma jakies problemy i trzeba sie z nimi liczyc i dokladnie poznaz jego historie. Jestem do usług. Jeśli chodzi o Poznań to trzeba sprawdzic ile tych spanieli tam jest a ponoc 6. trzeba kogos znalezc kto moglby tam pojechac:roll: