Wiewiórka Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 I co? Szykawać miejsce dla innego spanielka? Bo DT wolne będe mieć za nie długo. Jaka jest sytuacja? Quote
Asia & Ginger Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Wiewiórka napisał(a):I co? Szykawać miejsce dla innego spanielka? Bo DT wolne będe mieć za nie długo. Jaka jest sytuacja? Napisz proszę coś o tym domku tymczasowym. :cool3: Czy ma doświadczenie z psami problemowymi czy raczej nie? Jakiego spanielka jest w stanie przyjąć (wiek, charakter) i na jak długo? Bo miałabym kilka propozycji. ;) Quote
Wiewiórka Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Powiem tak doświadczona jestem wmiarę, znaczy ogólnie psów na DT miałam ok. 10 + 2 ostatnie czyli Frania i Perełka (teraźniejsza) nie wiem czy kojarzysz ich wątki? spytać możecie Lary czy Jaszy czy mają jakieś zastrzeżenia. Tylko moja Pati nie jest sterylizowana (już myślimy nad tym żeby to zmienić) więc albo kastrat albo suka. Spaniela miałam już u siebie na DT przez 3 tygodnie ale to było trochę dawno temu, teraz Timurek (takie dostał imię) wyleguje się na kanapie u mojej ciotki bo podbił jej serce. Quote
Asia & Ginger Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Wiewiórka']Powiem tak doświadczona jestem wmiarę, znaczy ogólnie psów na DT miałam ok. 10 + 2 ostatnie czyli Frania i Perełka (teraźniejsza) nie wiem czy kojarzysz ich wątki? spytać możecie Lary czy Jaszy czy mają jakieś zastrzeżenia. Tylko moja Pati nie jest sterylizowana (już myślimy nad tym żeby to zmienić) więc albo kastrat albo suka. Spaniela miałam już u siebie na DT przez 3 tygodnie ale to było trochę dawno temu, teraz Timurek (takie dostał imię) wyleguje się na kanapie u mojej ciotki bo podbił jej serce. Tu jest wątek spanielków do adopcji: http://www.dogomania.pl/forum/f66/spanielki-szukajace-nowych-domkow-prosze-nie-pisac-w-tym-watku-121612/ W tej chwili najbardziej potrzebującymi psiakami są: - Dudek, Rzeszów (post 2) - Max, Poraj k. Częstochowy (post 20) - Leon, Tarnowskie Góry (post 21) - Spaniele z Poznania (post 34) Jednak z tych wszystkich psiaków najbardziej potrzebujący jest Leonek, ponieważ bardzo źle znosi schroniskowe warunki... :-( Quote
Asia & Ginger Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 A tu dlaczego tytuł nie zmieniony? :eviltong: Quote
emilia2280 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Asia & Ginger napisał(a):A tu dlaczego tytuł nie zmieniony? :eviltong: no wlasnie. trzeba napisac do moda (zalozyciel wátku) z prosbá o zamkniécie wátku lub w tytule dopisac na samym poczátku tematu- do zamkniécia. Quote
Recommended Posts