Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciebie nam brakuje,nie ma kto fotecek pieknych pstrykać,a jak tam zakład sie rozwija,niedawno przechodziłam obok hohohohoho piękną tabliczkę macie

Posted

a to wpadnij na ploty ;)
powoli do przodu.........jest coraz lepiej zwarzywszy ze jeszcze sie nie rozleklamowalismy :D

własnie siedze na lisowskiej jestem po pacjentach i przed pacjentami mam długie okienko ;) do 19 :D

Posted

w poniedziałek jestem ale jeszcze nie wiem jak od 17 mam pacjentów non stop ale pewnie bede wcześniej :cool3: w poniedziałek rano napisze na którą sie wybieram :D

Posted

to tak jak mi sie podobaja Twoje pomarszczone ,te zmarszczki,zwłaszcza u maluchów wygladaja jakby nic innego nie robiły tylko myslały :lol:
dbst to to może z Mają Cię nawiedzę:evil_lol:

Posted

i tył i piwnica :cool1:

jak Majka bowska Majka wczoraj po wyjściu lubi cioteczke debe co hihihihihihihi nie ma jak podejscie do dzieci hahahha

Posted

lothia napisał(a):
bo ją przekupiłas kołnierzem,potem dziecko do wózka nie chciało:mad:

mnie poprostu dzieci płci żeńskiej kochaja :cool1:

Posted

bo im dajesz zabawki niedostępne dla normalnej matki
rozmawiałam z mamą jutro rano dowiesie mniej więcej co i jak i w razie czego da Ci telefon do kompetentnej osoby

Posted

lothia napisał(a):
bo im dajesz zabawki niedostępne dla normalnej matki
rozmawiałam z mamą jutro rano dowiesie mniej więcej co i jak i w razie czego da Ci telefon do kompetentnej osoby

macie u mnie ciastka :cool1:

• 3 weeks later...
Posted

a może ktoś mi powiedzieć jak odzwyczaić dwulatkę od jedzenia psiej karmy i popijania jej wodą z psiej miski,tudziez moczenia jej w tejże misce?
niedość że zjada to jak mnie widzi stara sie jak najwięcej i jak najszybciej połknać, po czym bezczelnie mówi mi "nie ma":angryy:
ktoś sobie z tym jakoś poradził?niedługo będę musiała albo wiecej karmy zamawiać albo oddawacć posiłki Mai psom[a ona do swojego jest baaardzo przywiązana, choć musze przyznac ze o ile z nami się nie dzieli psom oddaje,bardzo lubi oblizane przez nie:mad:], dodam że Maja zjada swoje,sępi u nas i wyjada psie[zjada 1/2 l zupy i jeszcze jej mało,II danie takie jak jej 9 letni brat]

Posted

Witamy.., tak sobie wędrujemy po galeryjkach i oto jesteśmy u Was;).. świetne fotki, chociaż nie widzieliśmy jeszcze wszystkich, jednak te piękne uszy pozostają w pamięci:cool3: