yoko100 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Agusiu to jakos znajde:) a czy przyniesc ci ten naszyjnim z bronsoletka skoro wyjezdzasz?? Quote
yoko100 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Agusiu niestety dzis nie zdazylam podjechac a o 10 wydawalo mi sie juz pozno zeby nachodzic cie o vtej godzinie :) Quote
agusiazet Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jakie tam późno - mogłaś przyjść. Proszę przyjdź jutro, bo w sobotę już jadę! I naszyjnik z bransoletką przynies, ile mam mieć gotówki? Z góry dziękuję. Do schroniska podskoczę, więc wezmę 50 zł i wpłacę:) Quote
yoko100 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dobra.Ja jutro tez bede w schronisku. Za naszyjnik 10 zl mialo byc za wywolawcza niewiem czy tam Ola dopisala to.Ale bedzie bez wywolawczej to go wezme jutro.:) Quote
Ra_dunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dziewczyny - przede wszystkim uzupełnijcie pierwszy post - ile jest i od kogo deklaracji stałych i ile brakuje. Po drugie - sądzę, że obojętnie do jakiego hotelu pójdzie Sarenek deklaracje stałe muszą być i powinna być osoba, która wszystko poprowadzi (u Murki czasami jest trochę inaczej, ale sądzę, że i ona wolałaby jakby przychodziły wpłaty od jednej konkretnej osoby a nie od 20 różnych ;) ). Sarenku - będzie dobrze ;) Quote
yoko100 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Ra_dunia']Dziewczyny - przede wszystkim uzupełnijcie pierwszy post - ile jest i od kogo deklaracji stałych i ile brakuje. Po drugie - sądzę, że obojętnie do jakiego hotelu pójdzie Sarenek deklaracje stałe muszą być i powinna być osoba, która wszystko poprowadzi (u Murki czasami jest trochę inaczej, ale sądzę, że i ona wolałaby jakby przychodziły wpłaty od jednej konkretnej osoby a nie od 20 różnych ;) ). Sarenku - będzie dobrze ;)[/quote] Ra dunia jest 190 zl zadeklrowane. 100 moj znajomy 50 agusiazet 40 wtatara Takze brakuje jeszcze 50 zl stalych deklaracji. Narazie nie ma co prowadzic jak juz sie uzbiera calosc wtedy wezmiemy sie za to konkretnie bo teraz to nic nie mozemy zrobic:( Wtatara uzupelnij pierwsza strone prosze:* Quote
Ra_dunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 I jeśli jeszcze Wtatara mogłabyś wstawić linki do bazarków, to już by było zupełnie super ;) Wiem, że na razie nie ma co prowadzić, ale trzeba się na to przygotować. Quote
yoko100 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ra dunia narazie zrobione sa 2 bazarki dla Sarenka. A ciezko bedzie uzbierac te 50 zl. Quote
Ulka18 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Bylysmy dzisiaj w boksie Sarenka, wcale nie jest juz taki wystraszony. Prawie sie nas nie bal, tylko obserwowal. On jest do wyprowadzenia na prosta. Quote
wtatara Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 ja dzisiaj wyjeżdżam- wracam w niedzielę.Uzupełnię wszystko. Dokładam 30 zł do kastracji. Spróbuję znaleźć kogoś aby zdeklarował z parę złotycj jeszcze. Quote
Ulka18 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [URL=http://img158.imageshack.us/i/dsc01890.jpg/][IMG]http://img158.imageshack.us/img158/9845/dsc01890.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img525.imageshack.us/i/dsc01891c.jpg/][IMG]http://img525.imageshack.us/img525/9769/dsc01891c.jpg[/IMG][/URL] Quote
agusiazet Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Zapomniałam wpłacić bezpośrednio w schronisku na kastrację Sarenka, ale ze mnie gapa - zrobię przelew:) Quote
agusiazet Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Zaglądam, ale hopanie niewiele daje:( Tylko DT może pomóc wystraszonemu Sarenkowi! Quote
yoko100 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 No wlasnie tylko hotelik tylko brakuje jeszcze 50 zl:shake::-( Quote
Ra_dunia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Brakuje 50 złotych do hoteliku - prosimy o wsparcie :modla: Quote
grzenka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Mogę dołożyć 20 zł m-cznej deklaracji dla Sarenka...niestety tylko tyle:roll: Quote
agusiazet Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='grzenka']Mogę dołożyć 20 zł m-cznej deklaracji dla Sarenka...niestety tylko tyle:roll:[/quote] Jakie niestety, to aż tyle:) Pięknie dziękujemy! I już tylko 30 zł brakuje! Quote
wtatara Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 bardzo dziękujemy- jutro wpiszę zdeklarowanych na pierwszą stronę.Jeśli będzie pełna kwota to jak długo będziemy musieli czekac na hotelik Quote
yoko100 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Wtatara ja go moge zabrac w kazdej chwili. Quote
agusiazet Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Właścicielka hoteliku też wie, że jak będzie uzbierana suma na opłatę chciałybyśmy pieska zawieść jak najszybciej. Myślę, że wcześniej należy obgadać tę sprawę z Kierownikiem i poprosić go o szczepienia oraz wyrobienie książeczki zdrowia! Yoko, czy podejmiesz się tego? Quote
yoko100 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Tak podejme sie, porozmawiam z kierownikiem jak juz tylko bedzie mial jechac.Wczoraj Agusiu zlapalm nastepna bide spal na ulicy cudem zyje od soboty.Tam na strefie na tej glownej.Zdjecia sa na ogolnym.Brak slow normalnie.Straz miejsca probowala go zlapac w sobote nie dali rady.A ja z kolega wczoraj o 1 w nocy go lapalam bo ruchu nie bylo a on nawet szelestu worka sie bal.Nie dalo sie go zlapac.Dopiero jak byl zmeczony i poszedl spac to koc na niego zarzyucilismy.Szok. A co do Sarenka to ja moge sie nim zajac. Quote
agusiazet Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Super! Zdjęcia widziałam, ładny piesek. Dobrze, że już w schronie, bo przynajmniej auto go nie przejedzie! Uratowałaś mu życie:) Quote
Recommended Posts