Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='malawaszka']noo ja kiedyś zastałam wykopaną dziurę w moim najulubieńszym satynowym prześcieradle - bo tam przecież na pewno coś było pod spodem :roll:[/quote] no wiesz wstydz sie :D do przechowywania jedzenia sluzy lodowka a nie lozko, ale fakt jesli cos tam bylo to napewno Cie uwieralo i to wszystko tlumaczy :wink: Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Olcia']no prosze kto sie pojawil :lol: [/quote] Dzień dobry :D [quote] kurna jaka ja monotematyczna jestem :D[/quote] Żebyś jeszcze nas w oczy tym odkurzaczem nie kolała :D Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Olcia']ale fakt jesli cos tam bylo to napewno Cie uwieralo i to wszystko tlumaczy :wink:[/quote] Właśnie nie tłumaczy, malawaszka to uwielbia :D Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']ale fakt jesli cos tam bylo to napewno Cie uwieralo i to wszystko tlumaczy :wink:[/quote] Właśnie nie tłumaczy, malawaszka to uwielbia :D[/quote] tlumaczy ze Malawaszka trzyma rzeczy pod przescieradlem , a nie na ich miejscu, Malawaszka chyba nie upchalas chlopa pod przescieradlo, bo sie biedak udusi :lol: Quote
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 no niestety nawet pod prześcieradłem chopa niet :roll: :lol: i mnie nie uwiera :evilbat: Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='malawaszka']no niestety nawet pod prześcieradłem chopa niet :roll: :lol: i mnie nie uwiera :evilbat:[/quote] Rozumiem... piaseczek jako substytut :wink: Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka']no niestety nawet pod prześcieradłem chopa niet :roll: :lol: i mnie nie uwiera :evilbat:[/quote] Rozumiem... piaseczek jako substytut :wink:[/quote] no no zaraz sie dowiemy ze u Malawaszki piaseczek jest wielkosci kamulcow czy jak tam one sie nazywaja :o Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='adda'][b]Kamordole!!![/b][/quote] jak je zwal tak je zwal wazne by Malawaszce sie dopasowaly :lol: Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Olcia']jak je zwal tak je zwal wazne by Malawaszce sie dopasowaly :lol:[/quote] Tak, komfort malawaszki jest najważniejszy 8) Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']jak je zwal tak je zwal wazne by Malawaszce sie dopasowaly :lol:[/quote] Tak, komfort malawaszki jest najważniejszy 8)[/quote] oj Malawaszka chyba sie zawstydzila :oops: , albo poszla przymierzac komo... cos tam kurna nie moge zapamietac :evil: Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 To ja jutro zrobię zdjęcia [b]kamordoli[/b] co TZ nawiózł. Może jakiś malawaszce podpasuje, to jej rzucę na ten Ślunsk :D Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='adda']To ja jutro zrobię zdjęcia [b]kamordoli[/b] co TZ nawiózł. Może jakiś malawaszce podpasuje, to jej rzucę na ten Ślunsk :D[/quote] Malawaszka nie udawaj ze sie zawstydzilas pracowlam na slasku ze slazakami i nie odnioslam wrazenia ze moze ich cokolwiek zawstydzic, a swoja droga ech co to byla za urocza praca i przecudowni slascy informatycy :lol: az milo powspominac a zdjecia poprosze i ja moze tez skorzystam :) Quote
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 ojejejejjj :oops: ja tu się kobitki o mnię troszczą - kordolki chętnie przyjmę - na działeczkę :lol: :evilbat: Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='malawaszka'] [b]kordolki[/b] chętnie przyjmę - na działeczkę :lol: :evilbat:[/quote] [b]Kamordolce![/b] Albo w gacie albo w ogóle :evilbat: Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka'] [b]kordolki[/b] chętnie przyjmę - na działeczkę :lol: :evilbat:[/quote] [b]Kamordolce![/b] Albo w gacie albo w ogóle :evilbat:[/quote] a ja jutro polece na stadion kupie Ci kochana Malawaszko takie barchaniki welniane co by komo... w gatki sie zmiescily :D Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Olcia']a zdjecia poprosze i ja moze tez skorzystam :)[/quote] :o Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']a zdjecia poprosze i ja moze tez skorzystam :)[/quote] :o[/quote] komo.... zdjecia, no bo nie przecie malawaszki z kamieniami w gaciach :lol: , chociaz galerie malawaszki tez mozna zalozyc, tak dla meskiej czesci dogo :lol: Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']a zdjecia poprosze i ja moze tez skorzystam :)[/quote] :o[/quote] ale ja jestem glupak nieprzytomny juz dzisiaj :D skorzystam mialam na mysli jak wygladaja komole ktore przywizol twoj TZ Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Olcia']komo.... zdjecia, no bo nie przecie malawaszki z kamieniami w gaciach :lol: [/quote] Dlaczego nie? Chciałabym zobaczyć :D [quote] chociaz galerie malawaszki tez mozna zalozyc, tak dla meskiej czesci dogo :lol:[/quote] Dlaczego tylko dla męskiej :( Już się nawet zastanawiałam czy nie założyć topiku "gacie malawaszki" :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka'] [b]kordolki[/b] chętnie przyjmę - na działeczkę :lol: :evilbat:[/quote] [b]Kamordolce![/b] Albo w gacie albo w ogóle :evilbat:[/quote] :grab: goopia babo!!!! sama jesteś gruba że Ci się kordole w gacie mieszczą :grab: :lol: Quote
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='adda'][quote] chociaz galerie malawaszki tez mozna zalozyc, tak dla meskiej czesci dogo :lol:[/quote] Dlaczego tylko dla męskiej :( Już się nawet zastanawiałam czy nie założyć topiku "gacie malawaszki" :lol: :lol: :lol:[/quote] :bad-word: :motz: sie uspokój lepiej :shock: Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='malawaszka'] :grab: goopia babo!!!! sama jesteś gruba że Ci się kordole w gacie mieszczą :grab: :lol:[/quote] Ja w gaciach tylko doope noszę 8) Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']komo.... zdjecia, no bo nie przecie malawaszki z kamieniami w gaciach :lol: [/quote] Dlaczego nie? Chciałabym zobaczyć :D [quote] chociaz galerie malawaszki tez mozna zalozyc, tak dla meskiej czesci dogo :lol:[/quote] Dlaczego tylko dla męskiej :( Już się nawet zastanawiałam czy nie założyć topiku "gacie malawaszki" :lol: :lol: :lol:[/quote] oj normalnie bym chyba musiala z pracy zrezygnowac na rzecz topiku o majteczkach , i jeszcze jedno mnie meczy malawaszka czy kamordole bedziesz nosic w bawelnianych majtasach czy moze w seksownych stringach z koronki???? Quote
Recommended Posts