Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro tez jest akcja w SCC, ihabe ja mam nr tel do JOMA mozesz do niej zadzwonic w tej sprawie. Podac Ci ?
Ta brazowa chyba nie moze.. bo ma chore oczko :-(
a do nowych domkow nie wydaje sie chorych zwierzat..

Posted

Doda_ napisał(a):
Jutro tez jest akcja w SCC, ihabe ja mam nr tel do JOMA mozesz do niej zadzwonic w tej sprawie. Podac Ci ?
Ta brazowa chyba nie moze.. bo ma chore oczko :-(
a do nowych domkow nie wydaje sie chorych zwierzat..

chyba jednak za wcześnie na pokazanie ich, Frontline na pchły zacznie działać jutro.

Kurcze ale chociaż plakaciki lub ogłoszenia powiesić na akcji, ulotki dawać, może ktoś szuka szczeniaków?
Domki i tak trzeba sprawdzić zanim je oddamy.

A mnie drukarka musiała właśnie teraz wysiąść bo córce zachciało się drukować zdjęć na jakimś dziwnym papierze:angryy:

Posted

no pieseczki są prześliczne:crazyeye:
zwłaszcza ta czekoladowa sunia... ech marzy mi się dokładnie taka mała czekoladowa przylepka, ale niestety teraz nie mogę sobie pozwolić na psa :oops:
czy one mają już jakieś domki tymczasowe? gdzie przebywają, z powrotem u tego gospodarza?

Posted

Widzisz, Ihabe, za karę za nasze dyskusje zostałam odcięta od dogo... od trzech dni już nie wchodzę... :roll: (teraz piszę z innego laptopa u koleżanki)
Szczeniaki śliczne, na pewno znajdą domki, dobrze, że mają fajne fotki!

Ja wyjeżdżam, więc nie mogę wziąć ich na dt... :shake:

Posted

halbina napisał(a):
Widzisz, Ihabe, za karę za nasze dyskusje zostałam odcięta od dogo... od trzech dni już nie wchodzę... :roll: (teraz piszę z innego laptopa u koleżanki)
Szczeniaki śliczne, na pewno znajdą domki, dobrze, że mają fajne fotki!

Ja wyjeżdżam, więc nie mogę wziąć ich na dt... :shake:

Ban jest na konto użytkownika czy na co? Nie rozumię.
Skończ juz Halbinko straszyć tymi banami bo człowiek nic złego nie robi tylko pomaga psiakom jak może, poświęca swój własny wolny czas , swoje pieniądze i co będzie się bał napisać coś na dogo:angryy:
Ja mam juz dość tej gadaniny o banach. Jak mnie zbanują za coś i nie uzasadnią dokładnie co zrobiłam źle, i jesli z tego powodu ucierpi jakikolwiek pies to poruszę niebo i ziemię i dopnę swego.

A tymczasem maluszki potrzebują DT lub DS bo to naprawdę słodkie maluchy i warto aby znalazły się cudowne domki dla nich:loveu::loveu:

Posted

Nie mam bana... nie mam też dogo w domu (moj IE nie potrafi otworzyć) - nie potrafię wejść ze swojego kompa... O modach tym razem to był żarcik... Trochę poczucia humoru! ;)

Posted

halbina napisał(a):
Nie mam bana... nie mam też dogo w domu (moj IE nie potrafi otworzyć) - nie potrafię wejść ze swojego kompa... O modach tym razem to był żarcik... Trochę poczucia humoru! ;)

ha ha ha, jak Cię złapię to normalnie:mad:
Wypoczywaj a jak wrócisz a mnie nie bedzie żadnym wątku to znaczy , że mam bana i pisz na email:loveu::loveu::loveu:

Posted

ihabe zadzwoń do JOMA i zapytaj sie czy nie mogłaby wydrukować plakat i jutro tam powiesić (jesli ona nie bedzie mogla to moze ktos z fundacji SOS)

Posted

Jest taki jeden chłopak, który dzis dla mnie stał się bohaterem....
to Wiku-wiku:loveu::loveu:

W Silesia City Center na comiesięcznej akcji adopcyjnej prowadzonej przez Fundację SOS , rozwiesił plakaty maleństw i znalazł domki dla obu dziewczynek:loveu::loveu::loveu:

WIKU-WIKU jesteśn wielki i bardzo Ci dziękujemy w imieniu sunieczek i naszym :loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy również i to bardzo Fundacji SOS za pomoc w tych adopcjach oraz wielkie serce :loveu::loveu:

Posted

Strasznie bardzo sie ciesze, ze pieskom udalo sie.
Ihabe - sama tez jestes wspaniala :loveu::loveu::loveu:
dzieki tobie, wikuwiku i fundacji sos pieski maja domki..........:loveu::loveu::loveu:
bardzo wam dziekuje

zycze szczeniaczkom duzo szczescia w nowych domkach :loveu:

Posted

Miło przeczytać o sobie takie rzeczy, jednakże nie robię tego dla pochwał, po coś jestem w Fundacji SOS, głównie dla zwierząt, a że tutaj są super ludziska to już osobny temat. Problem suczek się nie skończył, przynajmniej dla mnie, ważne są jeszcze wizyty po - adopcyjne , ja teraz wyjeżdżam ale Ihabe, przejmie pałeczkę, nie ma jak dobra kontrola, sam niczego bym nie wskural ale z taką ekipą nie ma problemu.
KOCHANI WY TEŻ MOŻECIE POMÓC... wchodźcie na banerek KORY u Glutofii, i rozgłaszajcie tego cudnego psa, w typie doga: ze słomy na salony- czyli kariera rodem z samoobrony. Suka merle.
Z góry dzięki za wsparcie i protekcję