Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to mogę już napisać że Wera ma już swoją pancie. Pani przyjechała na ranczo i zakochały się w sobie. Psinka jeszcze trochę pobędzie w hotelu z przyczyn mieszkaniowych, ale pani super, przyjeżdża do niej spać na weekendy. Nareszcie Wera będzie szczęśliwa.:multi:

Posted

CoolCaty napisał(a):
O matko, to wspaniale! Ta lalunia zasłużyła na sowjego własnego człowieka. W końcu będzie szczęśliwa i kochana.

No nie wiem, jednak dziewczyna stwierdziła, że poniewaz nie może zabrac jej teraz (nie ma warunków)- nie chce, aby Wera czekała na nią do wiosny. Powiedziała, że jesli do wiosny nie znajdzie domu, to ją weźnmie. Pogmatwana historia, a Wera nadal bez domu...:placz:

Posted

CoolCaty napisał(a):
O matko, to wspaniale! Ta lalunia zasłużyła na sowjego własnego człowieka. W końcu będzie szczęśliwa i kochana.

Coolkaty , czy może w Boguszycach (lu gdzie indziej) jest jakiś mały dorosły piesek. Tak do 5 kg? Mam takie "zamówienie ". Dla starszej osoby, będzie mieszkał w domku na wsi. Nie będzie żył na podwórku.
Tylko najpierw muszę wysła zdjęcie tym ludziom. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Nie znamy się, ale bardzo cenię Pani działalnosc.:loveu:

Posted

Chyba się za bardzo pospieszyłam z tą "dobrą" wiadomością a czekałam dość długo. Ale może dobrze, jeżeli kobitka sama nie wie czego chce to niech się fika. Wera musi mieć najlepszy dom na świecie.

Posted

agnest napisał(a):
Wczoraj Wercia wyjechała z nową panią do domu. Czekam teraz tylko na zdjęcia. Niej jej będzie najlepiej na świecie.

U aroliny będzie jej cudnie. Obie są zakochane w sobie , była to miłoś od pierwszego wejrzenia. Karolina przyjechała do mnie na konie i poszła na spacer z nami i z Wercią.
Agnest- udało się kolejny psiak ma domek!!!
A który to już psiak z mojego hotelu? Musimy policzyc.:multi: