Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma wątku ale szykuje się domek więc może nie potrzebny.

A jak tam nasza Korusia?
Ostatnio jak byłam u Donki to wyglądała kwitnąco.
A u Kory jest szansa na domek?
Już tyle bida czeka.

Posted

Kora rzeczywiście wygląda kwitnąco. Biega razem z innymi psami na spacerze.Nie jest KONFLIKTOWA. Oczekuje zainteresowania ze strony człowieka .np.rzucanie patyków :-)

Posted

[quote name='Cajus JB']Mogę zrobić Korze więcej ogłoszeń, niż te z pierwszego postu. Ale dopiero 28 grudnia.[/QUOTE]
Myślę, że i 28 grudnia się przydadzą. Dziękuję.

Aniu jak finansowo stoi Kora?

Posted

A ja się zastanwiam już co jest nie tak z moimi ogłoszeniami , bo żadnych telefonów nie ma , ani o Korę , ani o Amika , może ja te ogłoszenia jakoś źle robię i to dla tego??

Posted

[quote name='Anja2201']A ja się zastanwiam już co jest nie tak z moimi ogłoszeniami , bo żadnych telefonów nie ma , ani o Korę , ani o Amika , może ja te ogłoszenia jakoś źle robię i to dla tego??[/QUOTE]
Aniu to nie tak. Jest taki okres, że adopcje stoją, zawsze przed Świętami.
Wyślij mi na maila Korę i Amisia - zdjęcia. Ja je wrzucę na gumtree i e-zwierzaka. Wymyślę tekst i najwyżej pozmieniasz.
Dalej Korę chyba można jako mix owczarka ogłaszać?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Uf!!!jaki mróz . Legowisko Kory zabezpieczone jest słomą.A teraz najmrożniejsze noce spędza w ciepłym budynku. Gotuje jej jedzenie(mięso,kasza,makaron)-myśle,że jest lepsze gotowne jedzenie w takie mrozy dla psa który przebywa na dworze.Byle do wiosnny:-)!!!!

Posted

tak w te zimne dni to jak najbardziej ciepłe
ja to już się boje przez okno wyjżeć aby jakiejśc bidy nie wypatrzeć... ale wyglądam i wynoszę im ciepłe jedzenie...ech....

do góry Korciu