Jump to content
Dogomania

Atrakcyjna blondynka (nie) do wzięcia-Fregata Sfora znad Jeziora-Fredka

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Hej xD!
Co tam slychac ?
po poscie wyzej wnioskuje zes poszla moimi sladami i zniknela z DOgoo ....Ale wroc juz ja tez wrocilam :D i dochodze do wnniosku ze brakowalo mi dogo i dogomaniakow;d

Posted

Kto wie.. Może Fredziakom teraz ferie wypadają dlatego ich nie ma.:mad: Ciężko określić. Rejon "Nad rzeczką opodal krzaczka" nie jest mi szczególnie znany...:eviltong:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Chyba zrezygnowały z dogo :(

Przyszłam na wieczorne pogaduchy, a tu takie coś :-(

Jak mogły tak po prostu o nas zapomnieć :placz:

Posted

Wbrew pozorom żyjemy, mamy się całkiem dobrze, oprócz tego, że na dworze jest zimnooo i nieprzyjemnie (przynajmniej dla takiego zmarźlucha jak ja).
Ferii niestety nie mam, ale niedawno wróciłam z Białki Tatrzańskiej. Narty, góry, katar. Żyć nie umierać czy jak to się tam mówi. Fredka podczas mojego wyjazdu siedziała w domu z babcią :p.
No i mamy depresje. Z racji, iż TurboDymoMana zastąpił jakiś es. No i co ci ludzie robią?!
Dobra, zaraz jakieś domowe foty, za duzo zdjęć nie mam, bo aparat wrócił do mnie dopiero wczoraj.
Wasze galerie odwiedzę jutro, a przynajmniej się postaram :)

Posted

No.! Żyją! Yeach < 3
A ja jade w piątka do Białki :D :D :D <szpaaan> xD
Wymiziaj, wycałuj i wytarmoś od nas Fredziaka.
A esem czy innym badziwiem sie nie martwcie :D
Bo i tak TDymomen jest lepszy :P < 3

Posted

Minerva napisał(a):
O. W Białce jest super. Ja akurat się pochwalę, że byłam w Bani i stok miałam praktycznie pod oknem :D.
Miłego wypoczynku życzę :)

Ja też tam jadę! Drugi raz. w tamtym roku też byłam :D
Byłaś w hotelu czy w domkach.?
Bo ja byłam i bede w domkach <3
tam jest super < 3 prócz tego ze psów nie wolno :(

Posted

CaneSs napisał(a):
Ja też tam jadę! Drugi raz. w tamtym roku też byłam :D
Byłaś w hotelu czy w domkach.?
Bo ja byłam i bede w domkach <3
tam jest super < 3 prócz tego ze psów nie wolno :(

Ja byłam akurat w hotelu ;)
A jeździsz na czymś? Narty, deska?

Posted

CaneSs napisał(a):
Narty <szpan> xD

Heh, ja tez narty. Ale nie ukrywam, że chciałabym spróbować na desce. Może w ferie. O ile pogoda będzie. Bo w łódzkim ferie dopiero 15 lutego. Żałośnie :/

Posted

Też się witam ;)

ja tam wolę "boazerię" niż "parapet" ;) Narty mają klimat. No i w sumie zostały wynalezione dość dawno... ;) Chciałabym biegowe sobie kupić i mojego szarego szaleńca przyuczyć. Jeśli mnie zabije na pierwszym zakręcie to cóż... będę nartobiegać bez niej ;)

A w jakich cenach są noclegi w owej Bani? Szukam fajnego, nie za drogiego miejsca w górkach, gdzie można z piesem jechać ;) Chciałam się ciut zimą nacieszyć.. o ile sesja pozwoli