łapeczek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Hej Hej xD! Co tam slychac ? po poscie wyzej wnioskuje zes poszla moimi sladami i zniknela z DOgoo ....Ale wroc juz ja tez wrocilam :D i dochodze do wnniosku ze brakowalo mi dogo i dogomaniakow;d Quote
zuza:D Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Kto wie.. Może Fredziakom teraz ferie wypadają dlatego ich nie ma.:mad: Ciężko określić. Rejon "Nad rzeczką opodal krzaczka" nie jest mi szczególnie znany...:eviltong: Quote
sunshine Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Nie ogladacie reklam?:P Turbodynamomen się skończył:p To Fredki znikneły^^ Frisbee zima? Dlaczego nie ? Z Shirą wszystko jest możliwe zapraszamy do galerii ;) Quote
zuza:D Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Miejmy nadzieję, że wrócą choćby jako Super Esy.:roll: Ale takie TurboDynoMany zawstydzą nawet Super Esa.:lol: Quote
wiki4 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Chyba zrezygnowały z dogo :( Przyszłam na wieczorne pogaduchy, a tu takie coś :-( Jak mogły tak po prostu o nas zapomnieć :placz: Quote
Cavalierkaa Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Niee! One nie mogły zapomnieć o dogo.! :( :( :( Fredziaki wracać! Quote
Cavalierkaa Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Niee! One nie mogły zapomnieć o dogo.! :( :( :( Fredziaki wracać! Quote
sunshine Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Nie ma nikt kontaktu do Fredziaków?;p nk chociaż?:) Quote
Minerva Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Wbrew pozorom żyjemy, mamy się całkiem dobrze, oprócz tego, że na dworze jest zimnooo i nieprzyjemnie (przynajmniej dla takiego zmarźlucha jak ja). Ferii niestety nie mam, ale niedawno wróciłam z Białki Tatrzańskiej. Narty, góry, katar. Żyć nie umierać czy jak to się tam mówi. Fredka podczas mojego wyjazdu siedziała w domu z babcią :p. No i mamy depresje. Z racji, iż TurboDymoMana zastąpił jakiś es. No i co ci ludzie robią?! Dobra, zaraz jakieś domowe foty, za duzo zdjęć nie mam, bo aparat wrócił do mnie dopiero wczoraj. Wasze galerie odwiedzę jutro, a przynajmniej się postaram :) Quote
Minerva Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Nie patrzcie na ten syf z tyłu ;p Quote
Cavalierkaa Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 No.! Żyją! Yeach < 3 A ja jade w piątka do Białki :D :D :D <szpaaan> xD Wymiziaj, wycałuj i wytarmoś od nas Fredziaka. A esem czy innym badziwiem sie nie martwcie :D Bo i tak TDymomen jest lepszy :P < 3 Quote
Minerva Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Oczywiście rozmazane, moja specjalość ;) I takie robione z nudów ;) Dodam, że to farba, tj. plamy :p Quote
Minerva Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 O. W Białce jest super. Ja akurat się pochwalę, że byłam w Bani i stok miałam praktycznie pod oknem :D. Miłego wypoczynku życzę :) Quote
Cavalierkaa Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Minerva napisał(a):O. W Białce jest super. Ja akurat się pochwalę, że byłam w Bani i stok miałam praktycznie pod oknem :D. Miłego wypoczynku życzę :) Ja też tam jadę! Drugi raz. w tamtym roku też byłam :D Byłaś w hotelu czy w domkach.? Bo ja byłam i bede w domkach <3 tam jest super < 3 prócz tego ze psów nie wolno :( Quote
Minerva Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 CaneSs napisał(a):Ja też tam jadę! Drugi raz. w tamtym roku też byłam :D Byłaś w hotelu czy w domkach.? Bo ja byłam i bede w domkach <3 tam jest super < 3 prócz tego ze psów nie wolno :( Ja byłam akurat w hotelu ;) A jeździsz na czymś? Narty, deska? Quote
Cavalierkaa Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Minerva napisał(a):Ja byłam akurat w hotelu ;) A jeździsz na czymś? Narty, deska? Narty <szpan> xD Quote
Minerva Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 CaneSs napisał(a):Narty <szpan> xD Heh, ja tez narty. Ale nie ukrywam, że chciałabym spróbować na desce. Może w ferie. O ile pogoda będzie. Bo w łódzkim ferie dopiero 15 lutego. Żałośnie :/ Quote
Vlk Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Też się witam ;) ja tam wolę "boazerię" niż "parapet" ;) Narty mają klimat. No i w sumie zostały wynalezione dość dawno... ;) Chciałabym biegowe sobie kupić i mojego szarego szaleńca przyuczyć. Jeśli mnie zabije na pierwszym zakręcie to cóż... będę nartobiegać bez niej ;) A w jakich cenach są noclegi w owej Bani? Szukam fajnego, nie za drogiego miejsca w górkach, gdzie można z piesem jechać ;) Chciałam się ciut zimą nacieszyć.. o ile sesja pozwoli Quote
Recommended Posts