zuza:D Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Clandestine napisał(a):A ja piję Pepsi :eviltong: Z domieszką marchwi i buraka? Bo jeśli nie..:mad: to już nie będzie zdrowe odżywianie. Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):a ja soczek jabłkowy! xD O fuu, nie lubię. Na ślubie go nie będzie :evil_lol: będzie pomarańczowy, albo bananowy :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):O fuu, nie lubię. Na ślubie go nie będzie :evil_lol: będzie pomarańczowy, albo bananowy :loveu: bananowy.... banany to ja mam wiesz... xDD Ale okk twój tzn. nasz slub ale ja i tak tylko alkochol bd pic ;] Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):bananowy.... banany to ja mam wiesz... xDD Ale okk twój tzn. nasz slub ale ja i tak tylko alkochol bd pic ;] Wiem, wiem :eviltong: A kto nas do domu zawiezie ? :-o Ja nie mam prawka ...:diabloti: Quote
Minerva Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Jestem zafascynowana tą gadką. Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Minerva napisał(a):Jestem zafascynowana tą gadką. Oo... ups. chyba podpadłyśmy... to ja zwijam manatki i idę hehe. Quote
Minerva Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 nie tyle podpadłyście, ale jestem z lekka zszokowana, szczególnie ta gadką o tym, co która je :D Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Minerva napisał(a):Jestem zafascynowana tą gadką. Miło nam :p Quote
Minerva Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 no cóż, mi niekoniecznie, w kazdym razie szalonego sylwka, żeby wam przypadkiem czekolady z bitą smietaną i mandarynek nie zabrakło. Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Minerva napisał(a):nie tyle podpadłyście, ale jestem z lekka zszokowana, szczególnie ta gadką o tym, co która je :D Ahaha, a Ty co jadłaś, ze tak długo Cię nie było ? :mad: Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Minerva napisał(a):nie tyle podpadłyście, ale jestem z lekka zszokowana, szczególnie ta gadką o tym, co która je :D jakos trzea zabić czas nie? :D Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Pewnie rodzynek sie nawpiep**** :D Quote
Minerva Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):Ahaha, a Ty co jadłaś, ze tak długo Cię nie było ? :mad: Różne rzeczy ;). A nie było mnie bo byłam na wyjeździe ;) CaneSs napisał(a):jakos trzea zabić czas nie? :D Hihi, nie wątpię Quote
Minerva Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):Pewnie rodzynek sie nawpiep**** :D Nie przepadam :p Quote
Minerva Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):Pewnie rodzynek sie nawpiep**** :D Nie przepadam :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Minerva napisał(a):Nie przepadam :eviltong: no to wiem... najadłaś sie groszku! :D Quote
Minerva Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Od razu ekogroszku :lol: Cielaka zjadłam, pasuje? Dlatego cielakowych fot już nie będzie :lol: Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Minerva napisał(a):Nie przepadam :p Ja też nie lubię tego pomarszczonego czegoś :shake: :p Quote
Minerva Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):Ja też nie lubię tego pomarszczonego czegoś :shake: :p No, witam w klubie :lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):Ja też nie lubię tego pomarszczonego czegoś :shake: :p pomarszczonego... super :-) ej! ODDAJ CIELAKA! < 3 Quote
Minerva Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 To co mam z Cielakiem zrobić? Wyrzygać?! Cielaczek się trawi, dodaje mi energii, a tak w ogóle jutro Sylwek, może mi powiecie co robicie? Pijecie pod sklepem czy walacie sie po rowach? Czy jedno i drugie? Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ja muszę się przyznać, że tak... robvie to wszystko naraz! a tak na serio wbijam du kumplei :D A teraz wszystkim czesć bo ide papa i WYMIZIAJ nie WYRZYGAJ Cielaka! Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Minerva napisał(a):To co mam z Cielakiem zrobić? Wyrzygać?! Cielaczek się trawi, dodaje mi energii, a tak w ogóle jutro Sylwek, może mi powiecie co robicie? Pijecie pod sklepem czy walacie sie po rowach? Czy jedno i drugie? Jadem do kuzynki się napić :evil_lol: Quote
Minerva Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):Ja muszę się przyznać, że tak... robvie to wszystko naraz! a tak na serio wbijam du kumplei :D A teraz wszystkim czesć bo ide papa i WYMIZIAJ nie WYRZYGAJ Cielaka! Dobrze ;) pa wiki4 napisał(a):Jadem do kuzynki się napić :evil_lol: :D Czyli tylko ja z tego towarzystwa robie impreze we własnym domu ;) Quote
Recommended Posts