wiki4 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 sunshine napisał(a):Sadystki ;( My nie, Cielakowa :mad: :diabloti: Quote
zuza:D Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 wiki4 napisał(a):My nie, Cielakowa :mad: :diabloti: To rozumiem.:) Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 zuza:D napisał(a):A Cielaczka możesz wystrzelić na księżyc do pana Twardowskiego.;) Nie jestem kumpela Twardowskiego, żeby mu Cielaka na księżyc wysyłać xD. Aga&Ganja napisał(a):A gdzie jakieś nowe zdjęcia Fredziny, pytam się?! Co u Was słychać? Gdzie spędzasz Sylwestra? Pozdrawiamy serdecznie! :) Jutro(mam nadzieje :/) aparat idzie do naprawy. A u nas spokój ;). Sylwka spędziłam u siebie ;) zuza:D napisał(a):A Cielaki już w rowie..:D Co to ma być? Bigbrother czy co?? Ona wszystko wie xD. sunshine napisał(a):Siemka Turbofredki jak tam cielak przetrwał sylwka?:) Cielak siedział z całym towarzystwem w pokoju i od czasu do czasu szampana popijał :p. A na petardy zareagowała bardzo kulturalnie, po rpostu je olała xD. Nic sobie z tego nie robiła. bianka19 napisał(a):Siemka Ciotka !:loveu: Happy New Year ;) O! Ciotka! Ty u nas sto lat nie byłaś ;). Dziękujemy i nawzajem ;) CaneSs napisał(a):zapraszamy na focie Zaraz wpadniemy :) <<>><<>><<>><<>><<>><<>><<>><<>> I pytam to całe towarzycho kiedy przestanie u mnie gadać :mad: Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Racja nie byłam , nie byłam :cool3: Ale mam nadzieję , że już takiego czegoś nie będzie :evil_lol: I czekam na naszą długą rozmowę tak , jak kiedyś :diabloti: Jakbyś chciała to się zgłoś na mój wątek :eviltong: Buziaki :loveu: Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Minerva napisał(a):zgłaszam się xd Szybka jesteś :D Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 No wiem, wiem. Tam już sie przywitałam i zapytałam o sylwka więc odpisuj ;) Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Minerva napisał(a):No wiem, wiem. Tam już sie przywitałam i zapytałam o sylwka więc odpisuj ;) Zrobione :D Quote
Ewcia38 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Całuski noworoczne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A gdzie foteczki...gdzie nie wejdę tam tylko nagadane :mad::mad::mad: Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Ewcia38 napisał(a):Całuski noworoczne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A gdzie foteczki...gdzie nie wejdę tam tylko nagadane :mad::mad::mad: My jesteśmy usprawiedliwione, brak aparatu, tj. aparat jest, ale popsuty. Quote
sunshine Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 oo to jestem dumna z cielaka i zapraszam do nas na reszte fotek;) Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Minerva napisał(a):My jesteśmy usprawiedliwione, brak aparatu, tj. aparat jest, ale popsuty. Bidota :D;) Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 sunshine napisał(a):oo to jestem dumna z cielaka i zapraszam do nas na reszte fotek;) Już idziemy do Was ;) bianka19 napisał(a):Bidota :D;) Hehe. Robiłabym komórką, ale wychodzą tak okropne, że lepiej nie mówić ;/ Quote
Ewcia38 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 minerva napisał(a):my jesteśmy usprawiedliwione, brak aparatu, tj. Aparat jest, ale popsuty. komorka mozna robic!!!nic nie usprawiedliwia braku fot:mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Shel napisał(a):Cześć Wam :] Bry :hand: Ewcia38 napisał(a):komorka mozna robic!!!nic nie usprawiedliwia braku fot:mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale pisałam wczesniej, że aparatem robiłam tragiczne, a komą, to już w ogóle :/ Clandestine napisał(a):Witamy Cielaki!! :D Witamy :) Quote
WeronikaM Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Nie dajcie się nabrać. Widziałam jak kręciła z Pinokiem (na 1stronie) ale się uśmiałam ;) rób foty komórką :D nawet jeśli są słabej jakości ;) Quote
agaciaaa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Cześć :) Liczyłam na fotki, ale zastałam same gadanie :cool3: czekam z utęsknieniem na naprawę aparatu ;) Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Spokojnie , spokojnie fotki będą w swoim czasie :D Nie wiecie , że Cielakowa ma dużo na łbie ? ;) Hehe :):):) Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 WeronikaM napisał(a):ale się uśmiałam ;) rób foty komórką :D nawet jeśli są słabej jakości ;) Nie ma co, Zuźka lubi męskie towarzystwo :lol: Coś wykombinuję we wtorek, bo pon jak zwykle mam zawalony :shake: agaciaaa napisał(a):Cześć :) Liczyłam na fotki, ale zastałam same gadanie :cool3: czekam z utęsknieniem na naprawę aparatu ;) Hej :hand: No, miejsmy nadzieje, że jak najszybciej ;) bianka19 napisał(a):Spokojnie , spokojnie fotki będą w swoim czasie :D Nie wiecie , że Cielakowa ma dużo na łbie ? ;) Hehe :):):) No a jak :D. Nie dość, że się zakuwam to jeszcze próbuje wytłumaczyć Cezikowej, jak sie wkleja foty(chociaż i tak moje tłumaczenie nie było zbyt najlepsze xd) Quote
zuza:D Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Minerva napisał(a):Nie jestem kumpela Twardowskiego, żeby mu Cielaka na księżyc wysyłać xD. Co to ma być? Bigbrother czy co?? Ona wszystko wie xD. I pytam to całe towarzycho kiedy przestanie u mnie gadać :mad: Ad.1 A relacje Cielaka z Twardowskim..?:cool3: Ad.2 Pewnie, że wie.:) Ad.3 Nie ma takiej opcji..;) A poza tym sama dziś 3 strony przegadałaś.:lol: Quote
rwpb Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Fotki przestarzałe z zeszłego roku :shake: kiedy będą nowe? Minimum 10 sztuk dla mnie :lol: Pozdrawiamy Quote
zuza:D Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Oo.. To ja się pod to podpinam.;) Też chce. Quote
Recommended Posts