wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 zuza:D napisał(a):No widzisz. Mi też się należy jakaś działka Cielaków.:lol: To musimy ją trochę podtuczyć jeszcze, bo nie starczy miejsca :evil_lol: Quote
zuza:D Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):To musimy ją trochę podtuczyć jeszcze, bo nie starczy miejsca :evil_lol: To trzeba mamy zatrudnić, żeby ciasta jakieś popiekły i wypożyczyć jakiś fajny film..:D Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 zuza:D napisał(a):To trzeba mamy zatrudnić, żeby ciasta jakieś popiekły i wypożyczyć jakiś fajny film..:D Po co piec, damy ja do kina i kupimy pop-corn i colę :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):Po co piec, damy ja do kina i kupimy pop-corn i colę :evil_lol: i jeszcze nachosy :D :D : D Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):i jeszcze nachosy :D :D : D I żadnego biegania :mad: Już Cioteczki moje kochane zadbają, żeby się Cielakowa powiększyła :evil_lol: Quote
zuza:D Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):i jeszcze nachosy :D :D : D To trzeba najpierw przenieść je do auta, żeby tylko nie schudła.. I przydałoby się coś wysokokalorycznego..:diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 zuza:D napisał(a):To trzeba najpierw przenieść je do auta, żeby tylko nie schudła.. I przydałoby się coś wysokokalorycznego..:diabloti: czekolada! i lody czekoladowe. :D Quote
zuza:D Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):czekolada! i lody czekoladowe. :D O tak.. Już słyszę jak się toczą.:) Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 zuza:D napisał(a):O tak.. Już słyszę jak się toczą.:) Przez Was mam smaka na lody :evil_lol: Quote
zuza:D Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):Przez Was mam smaka na lody :evil_lol: Fakt. Tak to zabrzmiało jakbym chciała je zjeść.:evil_lol: Ja się opycham mandarynkami.;) Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 zuza:D napisał(a):Fakt. Tak to zabrzmiało jakbym chciała je zjeść.:evil_lol: Ja się opycham mandarynkami.;) Cóż za szczerość ; mandarynkami ; xDD A ja domową szarlotką z mmm... LODAMI :D Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='CaneSs']Cóż za szczerość ; mandarynkami ; xDD A ja domową szarlotką z mmm... LODAMI :D[/QUOTE] Ej no, kobity :evil_lol: Mi się słodkości skończyły :shake: Ale mandarynki chyba też mam :cool3: Quote
zuza:D Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='CaneSs']Cóż za szczerość ; mandarynkami ; xDD A ja domową szarlotką z mmm... LODAMI :D[/QUOTE] Jeśli się już przyzwyczai do jedzenia i trzeba tyć, to zdrowo.:diabloti: (można po prostu w dużych ilościach:evil_lol:) [quote name='wiki4']Ej no, kobity :evil_lol: Mi się słodkości skończyły :shake: Ale mandarynki chyba też mam :cool3:[/QUOTE] Mandarynki dobre na wszystko.;) Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='zuza:D'] Mandarynki dobre na wszystko.;)[/QUOTE] Och zgadzam się w 1000% :) Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='CaneSs']Och zgadzam się w 1000% :)[/QUOTE] Oj tak :p Ale ja wolę takie twarde, niż takie miękkie :lol: Quote
zuza:D Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='CaneSs']Och zgadzam się w 1000% :)[/QUOTE] Tyć po mandarynkach... to przyjemność.:) Quote
zuza:D Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Koniec tego dobrego. Przechodzę na ciemną stronę mocy i biorę się za wysokokaloryczną czekoladę na gorąco.:diabloti: Quote
WeronikaM Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Koniec tego dobrego. Przechodzę na ciemną stronę mocy i biorę się za wysokokaloryczną czekoladę na gorąco. podziel się posiłkiem :D .... Quote
zuza:D Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 WeronikaM napisał(a):podziel się posiłkiem :D .... :D Za późno.. Następna z bitą śmietaną będzie jutro lub w Nowy Rok.:diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 zuza:D napisał(a)::D Za późno.. Następna z bitą śmietaną będzie jutro lub w Nowy Rok.:diabloti: A ja właśnie popijam taką fajną gorącą czekoladę z bitą śmietaną. ha! :D Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):A ja właśnie popijam taką fajną gorącą czekoladę z bitą śmietaną. ha! :D A ja się chciałam pochwalić moimi tostami :placz: :evil_lol: Quote
zuza:D Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):A ja się chciałam pochwalić moimi tostami :placz: :evil_lol: Co pobije czekoladę na gorąco..;) Jak Cielaki wrócą to będą miały dobre rady na tacy.:diabloti: Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 zuza:D napisał(a):Co pobije czekoladę na gorąco..;) Jak Cielaki wrócą to będą miały dobre rady na tacy.:diabloti: Chyba nic nie pobije :lol: Dobre, nie wiem czy takie dobre :evil_lol: Nie ma to jak zdrowe odżywianie :p Quote
zuza:D Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a): Dobre, nie wiem czy takie dobre :evil_lol: Nie ma to jak zdrowe odżywianie :p Wtedy, to nawet toczyć się nie będą.:evil_lol::evil_lol: Quote
Clandestine Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):Chyba nic nie pobije :lol: Dobre, nie wiem czy takie dobre :evil_lol: Nie ma to jak zdrowe odżywianie :p A ja piję Pepsi :eviltong: Quote
Recommended Posts