Cavalierkaa Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 To Suseł na pożegnanie... Bede wchodzic raz na sto lat... moooże Quote
Minerva Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='CaneSs'] Bede wchodzic raz na sto lat... moooże[/QUOTE] Nie strasz nas :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 [quote name='Minerva']Nie strasz nas :evil_lol:[/QUOTE] ok raz na miesiąc/dwa ;] Quote
Ciapkowa. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Śliczny Suseł :loveu: Wchodź częęsciej! My tu bez Ciebie nie przeżyjemy :D :loveu: Quote
wiki4 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ojj szkoda :-( A Synalek jaki brudasek ;) Quote
WeronikaM Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 to może jednak raz na 3 dni :cool3: (ponegocjujmy :) ) Quote
Cavalierkaa Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Może raz na dwa trzy tyg. papa.! Buziak. Dla wszystkich. ;* Quote
Cavalierkaa Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 [quote name='Korciaczki']Dobranoc : )[/QUOTE] Dobranoc :-) Tyle. że ja przez ta jak zescie ją nazwały "depresje" prawie wgl. nie śpie :P I podkreślam to nie jest depresja :] to sie nazywa "Mieć doła" :) Bo to zupełnie inny powód. :} Mizianko dla wszystkich psiaków odwiedzających naszą gal. < 3 Quote
Ciapkowa. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 No to żebys szybko wyszla z dola ;) Buziaki ;* Quote
Ewa&Duffel Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [url]http://i46.tinypic.com/2re45xf.png[/url] jaki słodki mokry brudasek :D Duffel był dziś taki brudny po spacerze, że lepiej nie mówić ;) Do zobaczenia w takim razie, wróć szybko ! Quote
Baski_Kropka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 To ja Ci trochę tego doła podsypie...będzie mniejszy i szybciej wyjdziesz z niego :D Z drugiej strony gdybys potrzebowała, ciotki dogomaniczki się na pewno nie obrażą jak nam tu trochę po marudzisz i ponarzekasz ;P Doradzą pocieszą...:) Quote
Ciapkowa. Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Z drugiej strony gdybys potrzebowała, ciotki dogomaniczki się na pewno nie obrażą jak nam tu trochę po marudzisz i ponarzekasz ;P Doradzą pocieszą...:)[/QUOTE] Właśnie. Możesz zawsze się tu wyżalić my Cię pocieszymy, doradzimy i wgl :loveu: :* Quote
WeronikaM Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 j jakiś konkretny powód ???? :cool3: Quote
WeronikaM Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ale czy jest jakiś konkretny powód tegoż doła' ???? :cool3: Quote
bianka19 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Cześć Caprisie. ;) Miłego wieczorku :D Quote
Cavalierkaa Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 (edited) [quote name='WeronikaM']j jakiś konkretny powód ???? :cool3:[/QUOTE] troche tak troche nie :-) Mówiąc krótko chłopak. :] Patrzcie ale ja przez was jestem uzależniona! Jestem na dgm a miało mnie nie być :P Z nudów zrobiłam takie cosie... [IMG]http://i49.tinypic.com/2vx252d.png[/IMG] [IMG]http://i49.tinypic.com/iw4p3q.png[/IMG] [IMG]http://i50.tinypic.com/zkfghs.png[/IMG] [IMG]http://i50.tinypic.com/hti4aa.png[/IMG] Edited July 1, 2012 by Cavalierkaa Quote
Daga&Maks Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ja też tak mam. Ma mnie nie być na dogo, a i tak jestem :D Quote
Infortune. Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='CaneSs']troche tak troche nie :-) Mówiąc krótko chłopak. :][/QUOTE] Nimi nie warto się przejmować. ;) :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 [quote name='Infortune.']Nimi nie warto się przejmować. ;) :cool3:[/QUOTE] ale to odwrotna sytuacja :D mam doła bo nie umiem zrobić pierwszego kroku xD Więc "nie przejmować się" nie moge :P Quote
Baski_Kropka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Aaaa to znasz się z nim czy nie znasz się z nim...?? Kurcze...ja to do mojego TZ 3 lata wzdychałam ;P Znałam sie z nim kolegowałam pogadałam na GG...a potem nas rowery połączyły :D Ależ to były fajne chwile i kiedy to było hmm hmm... Noo... wiec 3 lata powzdychałam...a teraz sobie go już mam 3,5 roku :P Quote
Cavalierkaa Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Aaaa to znasz się z nim czy nie znasz się z nim...?? Kurcze...ja to do mojego TZ 3 lata wzdychałam ;P Znałam sie z nim kolegowałam pogadałam na GG...a potem nas rowery połączyły :D Ależ to były fajne chwile i kiedy to było hmm hmm... Noo... wiec 3 lata powzdychałam...a teraz sobie go już mam 3,5 roku :P[/QUOTE] ojej jak ja ci .. tzn wam zazdroszczę.! Znam znam. Chodzi ze mą do klasy. Znamy sie już 4 rok, a wzdycham jakoś 3 lata :D i na rowerach też ześmy byli i też troche nas to "połączyło" no ale nie aż tak :P No i ja jestem chooolernie wstydliwa i on też ;] pozatym ja nie mam pewności, że on czuje to samo. :] A jeśli można spytać, w jakim jesteś wieku? :D Quote
Ciapkowa. Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 No i super ze jestes na dgm ;) Uzaleznilysmy cięę :D:D Śliczny Capri i ty < 3 muach ;* Quote
Recommended Posts