Marta_Ares Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='CaneSs'][URL]http://i48.tinypic.com/xkt0l5.png[/URL] Zrobiłam takie coś. Co o tym myślicie? :-)[/QUOTE] ale fajnie Ci to wyszlo:loveu: :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='Sallcia']Będziemy tęsknili :(:([/QUOTE] my też.! :( < 3 [quote name='WeronikaM']ooo , udanego wyjazdu :D :buzi: i czekamy już na dużo fot :D :)[/QUOTE] Dzięki.! < 3 okej, obiecujemy foteczki < 3 Quote
Cavalierkaa Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='Marta_Ares']ale fajnie Ci to wyszlo:loveu: :loveu:[/QUOTE] Dziękuję :D I zapraszam do zarejestrowania się na tym forum :D Quote
Cavalierkaa Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [CENTER][COLOR=Purple][B]Capri & Claudia[/B][/COLOR] [IMG]http://i49.tinypic.com/35kk0ib.png[/IMG] [COLOR=RoyalBlue][B]Good bye everyone! We love you! :loveu: And we come back on 13.02.2010 with a lot of photos.! :cool3:[/B][/COLOR] [/CENTER] Quote
Avaloth Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 łe, jedziecie akurat jak mi się ban skończył :( miłego wyjazdu ! a fotki śliczne < 3 te z truskawką super :) mizianka dla Capri ;) Quote
as_kate Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Nieźle opanowałaś Photofiltre, gratulacje ;) miłego ;) Quote
Sallcia Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 no to chyba musimy zadbać ładnie o Galerię :D:D Quote
Minerva Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Miłego wyjazu! Bedziemy wietrzyć i podlewać kwiotki :lol: ;) Quote
Ciapkowa. Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Miłego wyjazdu :D Zamówienie wykonam z nowych fotek, które dodasz po powrocie :* Chyba, że coś to zrobie z tych trzech + z tych twoich po powrocie :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Siemano wszystkim! :D Pisze z nart (xD) z Białki dokładniej :D Psów ( bezdomnych ) tu od groma az mi smutno bez Caprutka :( Ale jakoś żyć trzeba :D Pluszak, jakoś sie trzyma. Na spacerach podbija serca wszystkich przechodniów a tabletki na sierśc dostaje zawinięte w boczek :D ( z relacji od Dziadka :P ) i tyle :D Musze tu obczaić jakiś Zoologiczny czy cos bo ja 12.02 wracam a wlasnie wtedy są 2 urodzinki Pluszaka! :D Pozdrowionka i caluski :d Quote
Izuuus Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 I jak tam warunki pogodowe na nartach? U nas wczoraj ślicznie słońce świeciło :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [quote name='Izuuus']I jak tam warunki pogodowe na nartach? U nas wczoraj ślicznie słońce świeciło :loveu:[/QUOTE] A dobrze... dzisiaj co prawda cały dzień pada śnieg ale i tak jest super ;P Quote
bianka19 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Cześć Caprisie :cool3: Ooo widzę , że się to na narty wyjechało :lol: Ja też chcę ! :evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='CaneSs']Siemano wszystkim! :D Pisze z nart (xD) z Białki dokładniej :D Psów ( bezdomnych ) tu od groma az mi smutno bez Caprutka :( Ale jakoś żyć trzeba :D Pluszak, jakoś sie trzyma. Na spacerach podbija serca wszystkich przechodniów a tabletki na sierśc dostaje zawinięte w boczek :D ( z relacji od Dziadka :P ) i tyle :D Musze tu obczaić jakiś Zoologiczny czy cos bo ja 12.02 wracam a wlasnie wtedy są 2 urodzinki Pluszaka! :D Pozdrowionka i caluski :d[/QUOTE] Żal mi tych piesków [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] Serce mi się kraję jak widzę gdziekolwiek bezdomne psiaki (słodkie, ale biedne :(), albo na łańcuchach. Jeszcze w zimie. Przecież to męka dla tych słodkich psiaków :( Pluszaczek podbija serduchaa ;) Dobry pomysł z tymi tabletkami zawiniętymi w boczek xD No to kup mu coś wspaniałego ;) Ja poprostu kocham małe (i duże) pieski, albo rzeczy dla nich. Ohh... zakochuje sie w kazdym psiaku i psiej 'rzeczy' :D Jak tam na nartach? Umiesz zjeździć? :D Miłego 'zjazdu' na nartach :* Pozdrawiam! :* PS. A avek zrobić z tych trzech fot czy z tych jak przyjedziesz? Moge zrobić z tych i tych [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] Quote
Ciapkowa. Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Przyjeżdzaj juuż! :D:D [COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]Zapraszamy do nas na nowe ZIMOWE zdjęcia :-P[/COLOR][/COLOR] Quote
wiki4 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Pamiętamy o Was :loveu: Jeszcze 10 dni :D Quote
Ciapkowa. Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No my też pamiętamy [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/love.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/love.gif[/IMG] Ahh.. 10 dni :D Czeekamy ! :D:D Quote
bianka19 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Szybko przyjeżdżaj ;) Czekamy , czekamy :D Quote
Cavalierkaa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Jej. Ile was tu :D Fajnie, ze czekacie :P Bylismy dzisiaj na zakupach w N.Targu. i byl zoologiczny ( sukces! ) No to kupiłam dla Pluszaka drobiazg na urodzinki ( 12 Luty ) No i kupiłam 2 (mini) zabawki z Petstages + puszkeczkę smakołyków z firmy Maced :D Jeszcze em... a no dzieki ze wpadacie :D Kochamy was :P Buziaki :* Quote
Cavalierkaa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='as_kate']Nieźle opanowałaś Photofiltre, gratulacje miłego [/QUOTE] [quote name='Agniecha93']Życzymy miłego wyjazdu i czekamy[/QUOTE] Dzięki [quote name='Sallcia']no to chyba musimy zadbać ładnie o Galerię [/QUOTE] [quote name='Minerva']Miłego wyjazu! Bedziemy wietrzyć i podlewać kwiotki[/QUOTE] Dbajcie i podlewajcie! [quote name='GaBi12']Miłego wyjazdu Zamówienie wykonam z nowych fotek, które dodasz po powrocie :* Chyba, że coś to zrobie z tych trzech + z tych twoich po powrocie [/QUOTE] z tych 3 ostatnich poprosimy :P [quote name='bianka19']Cześć Caprisie Ooo widzę , że się to na narty wyjechało Ja też chcę ! [/QUOTE] No ja nie wiem :D Ja to już chce do Caprisiaka < 3 [quote name='GaBi12']Żal mi tych piesków Serce mi się kraję jak widzę gdziekolwiek bezdomne psiaki (słodkie, ale biedne ), albo na łańcuchach. Jeszcze w zimie. Przecież to męka dla tych słodkich psiaków Pluszaczek podbija serduchaa Dobry pomysł z tymi tabletkami zawiniętymi w boczek xD No to kup mu coś wspaniałego Ja poprostu kocham małe (i duże) pieski, albo rzeczy dla nich. Ohh... zakochuje sie w kazdym psiaku i psiej 'rzeczy' Jak tam na nartach? Umiesz zjeździć? Miłego 'zjazdu' na nartach :* Pozdrawiam! :* PS. A avek zrobić z tych trzech fot czy z tych jak przyjedziesz? Moge zrobić z tych i tych [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG][/QUOTE] umiem umiem :-) zrób i z tych i z tych :-) [quote name='GaBi12']Przyjeżdzaj juuż! :D:D [COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]Zapraszamy do nas na nowe ZIMOWE zdjęcia :-P[/COLOR][/COLOR][/QUOTE] ok. wbijemy. [quote name='Izabela124.']Codziennie do was zaglądam :)[/QUOTE] fajno :D [quote name='wiki4']Pamiętamy o Was :loveu: Jeszcze 10 dni :D[/QUOTE] No wiemy <3 my o was tez. [quote name='GaBi12']No my też pamiętamy :loveu::loveu: Ahh.. 10 dni :D Czeekamy ! :D:D[/QUOTE] no okej :D [quote name='dOgLoV']Wszyscy pamiętamy :evil_lol:[/QUOTE] wiem wiem :D Dzięki < 3 [quote name='bianka19']Szybko przyjeżdżaj ;) Czekamy , czekamy :D[/QUOTE] Dzięki < 3 [quote name='Nikola & Tina']Witamy i Czekamy na Was.![/QUOTE] Hey :D Dzięki. [quote name='Minerva']Hej Wam! Czekamy na Was :buzi:[/QUOTE] hey! Dzięki < 3:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts