Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sallcia']Będziemy tęsknili :(:([/QUOTE]
my też.! :( < 3
[quote name='WeronikaM']ooo , udanego wyjazdu :D :buzi:
i czekamy już na dużo fot :D :)[/QUOTE]
Dzięki.! < 3
okej, obiecujemy foteczki < 3

Posted

[CENTER][COLOR=Purple][B]Capri & Claudia[/B][/COLOR]
[IMG]http://i49.tinypic.com/35kk0ib.png[/IMG]
[COLOR=RoyalBlue][B]Good bye everyone!
We love you! :loveu:
And we come back on 13.02.2010 with a lot of photos.! :cool3:[/B][/COLOR]
[/CENTER]

Posted

Siemano wszystkim! :D Pisze z nart (xD) z Białki dokładniej :D Psów ( bezdomnych ) tu od groma az mi smutno bez Caprutka :( Ale jakoś żyć trzeba :D Pluszak, jakoś sie trzyma. Na spacerach podbija serca wszystkich przechodniów a tabletki na sierśc dostaje zawinięte w boczek :D ( z relacji od Dziadka :P )
i tyle :D Musze tu obczaić jakiś Zoologiczny czy cos bo ja 12.02 wracam a wlasnie wtedy są 2 urodzinki Pluszaka! :D
Pozdrowionka i caluski :d

Posted

[quote name='Izuuus']I jak tam warunki pogodowe na nartach? U nas wczoraj ślicznie słońce świeciło :loveu:[/QUOTE]
A dobrze... dzisiaj co prawda cały dzień pada śnieg ale i tak jest super ;P

Posted

[quote name='CaneSs']Siemano wszystkim! :D Pisze z nart (xD) z Białki dokładniej :D Psów ( bezdomnych ) tu od groma az mi smutno bez Caprutka :( Ale jakoś żyć trzeba :D Pluszak, jakoś sie trzyma. Na spacerach podbija serca wszystkich przechodniów a tabletki na sierśc dostaje zawinięte w boczek :D ( z relacji od Dziadka :P )
i tyle :D Musze tu obczaić jakiś Zoologiczny czy cos bo ja 12.02 wracam a wlasnie wtedy są 2 urodzinki Pluszaka! :D
Pozdrowionka i caluski :d[/QUOTE]

Żal mi tych piesków [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] Serce mi się kraję jak widzę gdziekolwiek bezdomne psiaki (słodkie, ale biedne :(), albo na łańcuchach. Jeszcze w zimie. Przecież to męka dla tych słodkich psiaków :( Pluszaczek podbija serduchaa ;) Dobry pomysł z tymi tabletkami zawiniętymi w boczek xD No to kup mu coś wspaniałego ;) Ja poprostu kocham małe (i duże) pieski, albo rzeczy dla nich. Ohh... zakochuje sie w kazdym psiaku i psiej 'rzeczy' :D Jak tam na nartach? Umiesz zjeździć? :D Miłego 'zjazdu' na nartach :*
Pozdrawiam! :*

PS. A avek zrobić z tych trzech fot czy z tych jak przyjedziesz? Moge zrobić z tych i tych [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG]

Posted

Jej. Ile was tu :D Fajnie, ze czekacie :P
Bylismy dzisiaj na zakupach w N.Targu.
i byl zoologiczny ( sukces! ) No to kupiłam dla Pluszaka drobiazg na urodzinki ( 12 Luty ) No i kupiłam 2 (mini) zabawki z Petstages + puszkeczkę smakołyków z firmy Maced :D
Jeszcze em... a no dzieki ze wpadacie :D Kochamy was :P
Buziaki :*

Posted

[quote name='as_kate']Nieźle opanowałaś Photofiltre, gratulacje
miłego [/QUOTE]
[quote name='Agniecha93']Życzymy miłego wyjazdu i czekamy[/QUOTE]
Dzięki

[quote name='Sallcia']no to chyba musimy zadbać ładnie o Galerię [/QUOTE]
[quote name='Minerva']Miłego wyjazu! Bedziemy wietrzyć i podlewać kwiotki[/QUOTE]
Dbajcie i podlewajcie!

[quote name='GaBi12']Miłego wyjazdu
Zamówienie wykonam z nowych fotek, które dodasz po powrocie :*
Chyba, że coś to zrobie z tych trzech + z tych twoich po powrocie [/QUOTE]
z tych 3 ostatnich poprosimy :P

[quote name='bianka19']Cześć Caprisie
Ooo widzę , że się to na narty wyjechało
Ja też chcę ! [/QUOTE]
No ja nie wiem :D Ja to już chce do Caprisiaka < 3

[quote name='GaBi12']Żal mi tych piesków Serce mi się kraję jak widzę gdziekolwiek bezdomne psiaki (słodkie, ale biedne ), albo na łańcuchach. Jeszcze w zimie. Przecież to męka dla tych słodkich psiaków Pluszaczek podbija serduchaa Dobry pomysł z tymi tabletkami zawiniętymi w boczek xD No to kup mu coś wspaniałego Ja poprostu kocham małe (i duże) pieski, albo rzeczy dla nich. Ohh... zakochuje sie w kazdym psiaku i psiej 'rzeczy' Jak tam na nartach? Umiesz zjeździć? Miłego 'zjazdu' na nartach :*
Pozdrawiam! :*

PS. A avek zrobić z tych trzech fot czy z tych jak przyjedziesz? Moge zrobić z tych i tych [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG][/QUOTE]
umiem umiem :-)
zrób i z tych i z tych :-)

[quote name='GaBi12']Przyjeżdzaj juuż! :D:D
[COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]Zapraszamy do nas na nowe ZIMOWE zdjęcia :-P[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
ok. wbijemy.

[quote name='Izabela124.']Codziennie do was zaglądam :)[/QUOTE]
fajno :D

[quote name='wiki4']Pamiętamy o Was :loveu:

Jeszcze 10 dni :D[/QUOTE]
No wiemy <3 my o was tez.

[quote name='GaBi12']No my też pamiętamy :loveu::loveu:

Ahh.. 10 dni :D Czeekamy ! :D:D[/QUOTE]
no okej :D

[quote name='dOgLoV']Wszyscy pamiętamy :evil_lol:[/QUOTE]
wiem wiem :D Dzięki < 3

[quote name='bianka19']Szybko przyjeżdżaj ;)
Czekamy , czekamy :D[/QUOTE]
Dzięki < 3

[quote name='Nikola & Tina']Witamy i Czekamy na Was.![/QUOTE]
Hey :D Dzięki.

[quote name='Minerva']Hej Wam!
Czekamy na Was :buzi:[/QUOTE]
hey! Dzięki < 3:loveu::loveu::loveu: