Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gosiulaa']No pięknie... to niezłego pecha się miało :eviltong: ja dziś humor straciłam niestety bo jestem obolała od góry do dołu i nic mi się nie chce :p

;**[/QUOTE]
hahah. No. to nieźle. :P
[quote name='GPooLCLD']Witamy :multi:

tyle czasu nas nie było :crazyeye:

ale widzę , że masz super avatar i baner - uwielbiam oglądać House'a:lol:[/QUOTE]
Oj nas też długo nie było. ;P Także wam wybaczymy. xD

Dzisiaj. Doszła do nas zamówiona paczuszka z szamponem i odżywką z 1All System i jeszcze jeden szampon :P (za 3 250ml buteleczki 134zeta + 25 przesyłka. :O także dużośmy zapłacili za pare rzeczy...) no i do tego dostaliśmy próbki jedzonka. W tym paczuszka z FishFood czy jakoś inaczej. xD I Capri to tak.. zajada że wohow.! A to przecie karma sucha a ona na każdą patrzy jak na coś nie do jedzenia. :P

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmm to zacznę od poniedziałju od tego najgorszego, umarła moja babcia która z nami mieszkała, potem pralka zalała nam całe mieszkanie bo jakąś uszczelka poszła, potem zab mnie juz tak nadupczał że poszła do dentysty i jutro mam miec usówany ząb chirurgicznie :/ Potem w środe był pogrzeb, dzisiaj miałam zdawać historie której nie zaliczyłam jednak.. masakra po prostu :/

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Hmmm to zacznę od poniedziałju od tego najgorszego, umarła moja babcia która z nami mieszkała, potem pralka zalała nam całe mieszkanie bo jakąś uszczelka poszła, potem zab mnie juz tak nadupczał że poszła do dentysty i jutro mam miec usówany ząb chirurgicznie :/ Potem w środe był pogrzeb, dzisiaj miałam zdawać historie której nie zaliczyłam jednak.. masakra po prostu :/[/QUOTE]
O jej. Strasznie mi przykro z powodu babci. :(
Potem pralka, ząb, pogrzeb. Jej. Rzeczywiście to się nazywa mieć pecha. :(
Trzymamy kciuki, żeby się wszystko jakoś wam poukładało. <pocieszacz> :)

[quote name='*anusia&ajlu*']ale potargany mlodzik:loveu:
[URL]http://i43.tinypic.com/5kejh1.png[/URL]

teraz pluszak taki powazny:D

buziaki dla was!!!!!!!![/QUOTE]
Dzięki. ;*

[quote name='GaBi12']Witanko!
Nosuper, że Pluszak je suchą karme ;)
Zapraszamy do nas na zdjęcia ;* ;*[/QUOTE]
Okk.

[quote name='Foxowa']Heeej zięciu! :loveu:

Zapraszamy na fotki :)[/QUOTE]
Siemaa! Coś was długo u nas nie było. :( xD Ale wam wybaczymy :P
Zaraz do was biegniemy. :P

Posted

siemanko wszystkim.!
eh & ohh.
mam dzisiaj imieninki ( tak jak by co xD )
no i byliśmy z paczką w kinie. ( Alice - BFF. < 333 , Rumcajs.! <333 i jeden taki ten no... kumpel jeszcze jeden z klasy xD)
I wgl. tak.
w kinie byliśmy na tym The Box.! Wgl. jak dla mnie kiczowate ;/ niby horror a jakoś na całe 2.10 h. podskoczyłam niecały jeden raz. ;/
potem byliśmy w pizzeri. oj się działo. xD
no a tera wróciłam do domu i sie jaram misiem od Rumcajsa.
A jaram się bo miś ma koszulkę z napisem: Czekam na wiadomość!
Ej, no kurde śmiechowiasto. ;]

A Capek ostatnią nockę spędził z rodzicami bo Alice u mnie nocowała. :] więc musiałam ją chronić bo Capri ma dziwne zapędy ********* do moich koleżanek... ja nie wiem czy każdy samiec tak ma.???? :]
generalnie super śmiechowiasty dzień dzisiejszy był. (wczorajszy też)
teraz to sie tak jaram ze nie moge usiedzieć w miejscu xD
więc ide se obejrzę "Bez mojej zgody" z Cameron Diaz. :D
Buziaki!

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']:roflt: ten po lewej ma fajnie szeroka glowe :roflt:[/QUOTE]
Kogoś mi przypomina... ah tak, chyba Ciebie! :diabloti:[SIZE=1] ( pomijając fakt, że nigdy Cie na oczy nie widziałam :lol: [/SIZE])
Nie obrazisz się, prawda? :splat:

Miśki fenomenalne. :eviltong:

Posted

[quote name='Cavy']Kogoś mi przypomina... ah tak, chyba Ciebie! :diabloti:[SIZE=1] ( pomijając fakt, że nigdy Cie na oczy nie widziałam :lol: [/SIZE])

Miśki fenomenalne. :eviltong:[/QUOTE]

ahh faktycznie widze podobienstwo :lol: ale nie obrażajmy misia... bo jemu przynajmniej z szerokowa glowa do twarzy :D:D

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']:roflt: ten po lewej ma fajnie szeroka glowe :roflt:[/QUOTE]
on jest zajebisty.! :D spałam z nim dzisiaj... xD + mam go teraz przy kluczach, a diabełka przy nowej torebce. < 3

[quote name='gosiulaa']Słodkie! Uwielbiam misie :loveu:[/QUOTE]
Dziaa. ;* - ja też. < 3

[quote name='lenka13']Hej...
Słodkie misiaczki....
a wgl to najlepszego z okazji imieninek...[/QUOTE]
Heyka! Co tam u was.? a no i dzięki.! ;*

[quote name='Cavy']Kogoś mi przypomina... ah tak, chyba Ciebie! :diabloti:[SIZE=1] ( pomijając fakt, że nigdy Cie na oczy nie widziałam :lol: [/SIZE])

Miśki fenomenalne. :eviltong:[/QUOTE]
Oj, Dominika, Dominika. Jak ja kocham to Twoje poczucie humoru. :D Do mnie podobny to jest bardziej diabełek. xD

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ahh faktycznie widze podobienstwo :lol: ale nie obrażajmy misia... bo jemu przynajmniej z szerokowa glowa do twarzy :D:D[/QUOTE]
Sugerujesz coś, Paulino.? ;> :D xD :P
[quote name='bianka19']Fajne te misiaki [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/eviltongue.gif[/IMG][/QUOTE]
Noooom. ;)
Dzięki. ;*

Elosza wszystkim! Jak żyjecie w popołudniową niedzielę.? Bo ja mam jakiegoś dołka xD Jakaś przybita jestem - i nie wiem czemu. Więc z nudów normalnie chyba odrobie prace domową (co się nie często zdarza xD :D ) a potem poćwicze z Caprusiakiem do wystawy, w końcu został tylko tydzień. :] Maybe jakieś foto bym zrobiła bo na dworzu tak ciepło... +15 stopniów. xD Dzisiaj do sklepu w samej bluzie wyszłam. Fajnie, że tak hott. jest. :P Czekam na więcej słońca, mniej błota i więcej szczęścia. xD
Jezu ale ja bredze. xD
Ide bo was zanudze a pozatym pies mnie tu męczy o zabawe.
Bye. ;*
Całuski dla was i mizianka dla zwierzaków. < 3

Posted

aaa.! No i jak chcecie to wbijajcie na [URL="http://www.HouseWeb.blog.onet.pl"]www.HouseWeb.blog.onet.pl[/URL]
LadyK własnie dorabia nam reszte szablonu więc niedługo bedzie jakoś ładniej na blogu. :P
a pozatym... to mam do was pytanie.
Prowadzić wgl. tego bloga...????
sama nie wiem. xD :P

~Buziak.