Cavalierkaa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='gosiulaa']No pięknie... to niezłego pecha się miało :eviltong: ja dziś humor straciłam niestety bo jestem obolała od góry do dołu i nic mi się nie chce :p ;**[/QUOTE] hahah. No. to nieźle. :P [quote name='GPooLCLD']Witamy :multi: tyle czasu nas nie było :crazyeye: ale widzę , że masz super avatar i baner - uwielbiam oglądać House'a:lol:[/QUOTE] Oj nas też długo nie było. ;P Także wam wybaczymy. xD Dzisiaj. Doszła do nas zamówiona paczuszka z szamponem i odżywką z 1All System i jeszcze jeden szampon :P (za 3 250ml buteleczki 134zeta + 25 przesyłka. :O także dużośmy zapłacili za pare rzeczy...) no i do tego dostaliśmy próbki jedzonka. W tym paczuszka z FishFood czy jakoś inaczej. xD I Capri to tak.. zajada że wohow.! A to przecie karma sucha a ona na każdą patrzy jak na coś nie do jedzenia. :P Quote
Baski_Kropka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Hmmm to zacznę od poniedziałju od tego najgorszego, umarła moja babcia która z nami mieszkała, potem pralka zalała nam całe mieszkanie bo jakąś uszczelka poszła, potem zab mnie juz tak nadupczał że poszła do dentysty i jutro mam miec usówany ząb chirurgicznie :/ Potem w środe był pogrzeb, dzisiaj miałam zdawać historie której nie zaliczyłam jednak.. masakra po prostu :/ Quote
*anusia&ajlu* Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 ale potargany mlodzik:loveu: [URL="http://i43.tinypic.com/5kejh1.png"]http://i43.tinypic.com/5kejh1.png[/URL] teraz pluszak taki powazny:D buziaki dla was!!!!!!!! Quote
Ciapkowa. Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Witanko! Nosuper, że Pluszak je suchą karme ;) Zapraszamy do nas na zdjęcia ;* ;* Quote
Foxowa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Heeej zięciu! :loveu: Zapraszamy na fotki :) Quote
Cavalierkaa Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Hmmm to zacznę od poniedziałju od tego najgorszego, umarła moja babcia która z nami mieszkała, potem pralka zalała nam całe mieszkanie bo jakąś uszczelka poszła, potem zab mnie juz tak nadupczał że poszła do dentysty i jutro mam miec usówany ząb chirurgicznie :/ Potem w środe był pogrzeb, dzisiaj miałam zdawać historie której nie zaliczyłam jednak.. masakra po prostu :/[/QUOTE] O jej. Strasznie mi przykro z powodu babci. :( Potem pralka, ząb, pogrzeb. Jej. Rzeczywiście to się nazywa mieć pecha. :( Trzymamy kciuki, żeby się wszystko jakoś wam poukładało. <pocieszacz> :) [quote name='*anusia&ajlu*']ale potargany mlodzik:loveu: [URL]http://i43.tinypic.com/5kejh1.png[/URL] teraz pluszak taki powazny:D buziaki dla was!!!!!!!![/QUOTE] Dzięki. ;* [quote name='GaBi12']Witanko! Nosuper, że Pluszak je suchą karme ;) Zapraszamy do nas na zdjęcia ;* ;*[/QUOTE] Okk. [quote name='Foxowa']Heeej zięciu! :loveu: Zapraszamy na fotki :)[/QUOTE] Siemaa! Coś was długo u nas nie było. :( xD Ale wam wybaczymy :P Zaraz do was biegniemy. :P Quote
Minerva Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Hej Wam :hand: Fajnie, że Capriś żre co Fish coś tam :p Zapraszamy do nas na foty ;) Quote
Ewa&Duffel Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Hej :) Jaki maluszek słodziachny z niego był :loveu: [url]http://i43.tinypic.com/5kejh1.png[/url] Quote
Cavalierkaa Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 siemanko wszystkim.! eh & ohh. mam dzisiaj imieninki ( tak jak by co xD ) no i byliśmy z paczką w kinie. ( Alice - BFF. < 333 , Rumcajs.! <333 i jeden taki ten no... kumpel jeszcze jeden z klasy xD) I wgl. tak. w kinie byliśmy na tym The Box.! Wgl. jak dla mnie kiczowate ;/ niby horror a jakoś na całe 2.10 h. podskoczyłam niecały jeden raz. ;/ potem byliśmy w pizzeri. oj się działo. xD no a tera wróciłam do domu i sie jaram misiem od Rumcajsa. A jaram się bo miś ma koszulkę z napisem: Czekam na wiadomość! Ej, no kurde śmiechowiasto. ;] A Capek ostatnią nockę spędził z rodzicami bo Alice u mnie nocowała. :] więc musiałam ją chronić bo Capri ma dziwne zapędy ********* do moich koleżanek... ja nie wiem czy każdy samiec tak ma.???? :] generalnie super śmiechowiasty dzień dzisiejszy był. (wczorajszy też) teraz to sie tak jaram ze nie moge usiedzieć w miejscu xD więc ide se obejrzę "Bez mojej zgody" z Cameron Diaz. :D Buziaki! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 matko jakie przygody :D:D pokaz nam tego misia ! :D Quote
gosiulaa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 AjĆć.! Wszystkiego najlepszego Kochana :loveu: faktycznie niezły ten miś... musisz nam się pochwalić :D Quote
Cavalierkaa Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [CENTER]Oto moje prezenciki od [B][COLOR=Red]Rumcajsa. [SIZE=3]♥[/SIZE][/COLOR][/B] [IMG]http://i41.tinypic.com/rmqj4m.png[/IMG] :loveu: [/CENTER] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 :roflt: ten po lewej ma fajnie szeroka glowe :roflt: Quote
lenka13 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Hej... Słodkie misiaczki.... a wgl to najlepszego z okazji imieninek... Quote
Cavy Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:roflt: ten po lewej ma fajnie szeroka glowe :roflt:[/QUOTE] Kogoś mi przypomina... ah tak, chyba Ciebie! :diabloti:[SIZE=1] ( pomijając fakt, że nigdy Cie na oczy nie widziałam :lol: [/SIZE]) Nie obrazisz się, prawda? :splat: Miśki fenomenalne. :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='Cavy']Kogoś mi przypomina... ah tak, chyba Ciebie! :diabloti:[SIZE=1] ( pomijając fakt, że nigdy Cie na oczy nie widziałam :lol: [/SIZE]) Nie obrazisz się, prawda? :splat: Miśki fenomenalne. :eviltong:[/QUOTE] ahh faktycznie widze podobienstwo :lol: ale nie obrażajmy misia... bo jemu przynajmniej z szerokowa glowa do twarzy :D:D Quote
bianka19 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Fajne te misiaki [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/eviltongue.gif[/IMG] Quote
Cavalierkaa Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:roflt: ten po lewej ma fajnie szeroka glowe :roflt:[/QUOTE] on jest zajebisty.! :D spałam z nim dzisiaj... xD + mam go teraz przy kluczach, a diabełka przy nowej torebce. < 3 [quote name='gosiulaa']Słodkie! Uwielbiam misie :loveu:[/QUOTE] Dziaa. ;* - ja też. < 3 [quote name='lenka13']Hej... Słodkie misiaczki.... a wgl to najlepszego z okazji imieninek...[/QUOTE] Heyka! Co tam u was.? a no i dzięki.! ;* [quote name='Cavy']Kogoś mi przypomina... ah tak, chyba Ciebie! :diabloti:[SIZE=1] ( pomijając fakt, że nigdy Cie na oczy nie widziałam :lol: [/SIZE]) Nie obrazisz się, prawda? :splat: Miśki fenomenalne. :eviltong:[/QUOTE] Oj, Dominika, Dominika. Jak ja kocham to Twoje poczucie humoru. :D Do mnie podobny to jest bardziej diabełek. xD [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ahh faktycznie widze podobienstwo :lol: ale nie obrażajmy misia... bo jemu przynajmniej z szerokowa glowa do twarzy :D:D[/QUOTE] Sugerujesz coś, Paulino.? ;> :D xD :P [quote name='bianka19']Fajne te misiaki [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/eviltongue.gif[/IMG][/QUOTE] Noooom. ;) Dzięki. ;* Elosza wszystkim! Jak żyjecie w popołudniową niedzielę.? Bo ja mam jakiegoś dołka xD Jakaś przybita jestem - i nie wiem czemu. Więc z nudów normalnie chyba odrobie prace domową (co się nie często zdarza xD :D ) a potem poćwicze z Caprusiakiem do wystawy, w końcu został tylko tydzień. :] Maybe jakieś foto bym zrobiła bo na dworzu tak ciepło... +15 stopniów. xD Dzisiaj do sklepu w samej bluzie wyszłam. Fajnie, że tak hott. jest. :P Czekam na więcej słońca, mniej błota i więcej szczęścia. xD Jezu ale ja bredze. xD Ide bo was zanudze a pozatym pies mnie tu męczy o zabawe. Bye. ;* Całuski dla was i mizianka dla zwierzaków. < 3 Quote
Cavalierkaa Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 aaa.! No i jak chcecie to wbijajcie na [URL="http://www.HouseWeb.blog.onet.pl"]www.HouseWeb.blog.onet.pl[/URL] LadyK własnie dorabia nam reszte szablonu więc niedługo bedzie jakoś ładniej na blogu. :P a pozatym... to mam do was pytanie. Prowadzić wgl. tego bloga...???? sama nie wiem. xD :P ~Buziak. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 to one sa takie male ze przy kluczach je nosisz :mdleje: ja myslalam ze to takie takie no bardziej wieksze :D:D a no cieplutko :multi: Quote
Cavalierkaa Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 no one mają ja wiem... z 5-7 cm wysokości. xD Quote
gosiulaa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 eee to malutkie... też myślałam że większe są ^^" Quote
Ciapkowa. Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Pytanie! Oczywiście, że prowadź! ;) A misie słodziutkie :loveu: One takie małe? :-o Myślałam, że one są duże :eviltong: Miłego wieczorku ;* Quote
Recommended Posts