Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No życzenia przyjęte, nawzajemnie :D
Z chłopakiem będzie git majones ja Ci to mowie :D
A bannerki śliiiczne, i mnie się podoba bardziej kolorowy bo jest optymistyczny i taki wiosenny piękny :D

Ja dzisiaj dostałam bukiet kwia... tfu nie żadnych kwiatków, tylko bukiet z cukierków żelków najróżniejszych :D Zapakowany jak najprawdziwszy bukiecik :D

Posted

[QUOTE]Nie no może jutro jakieś domowe zrobię... jakieś "pomysłowe"
ja wiem... z okularkami, albo w jakimś ciekawym miejscu...[/QUOTE]
już się nie mogę doczekać :multi:
kiedykolwiek to będzie

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Hej :)
Bardzo fajny ten nowy banerek :)
Dzięki za życzenia z okazji dnia kobiet ;) dawali wam chłopaki w szkole kwiaty ? u nas nic :shake:[/QUOTE]
heeej. :* nie no u nas tylko I chłopak mi złożył ( i koleżankom ) życzenia xD i zadnych kwiatków etc. :(

[quote name='Baski_Kropka']No życzenia przyjęte, nawzajemnie :D
Z chłopakiem będzie git majones ja Ci to mowie :D
A bannerki śliiiczne, i mnie się podoba bardziej kolorowy bo jest optymistyczny i taki wiosenny piękny :D

Ja dzisiaj dostałam bukiet kwia... tfu nie żadnych kwiatków, tylko bukiet z cukierków żelków najróżniejszych :D Zapakowany jak najprawdziwszy bukiecik :D[/QUOTE]
o ja <gały> zazdroszcze Ci.! :D A z chłopakiem... chciałabym zeby było git. :P narazie sie przymierzam do dania mu zaproszenia do kina. xD

[quote name='WeronikaM']już się nie mogę doczekać :multi:
kiedykolwiek to będzie[/QUOTE]

[quote name='GaBi12']Już sie fotek doczekac nie moge [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/new_multi.gif[/IMG][/QUOTE]

Będzie Będzie...
może nawet z lustra ojca. :D
na pewno po wystawie bedzie masa fot... (27-28.03)
no i może coś pstrykne niedługo xD

Posted

Cześć Pluszaki. :hnad;

To czekamy na te zdjęcia, bo cos marnie u was z nimi, u nas prawie codziennie sa i dzisiaj tez, więc zapraszamy. :D

Posted

Hey.! :loveu: Mam ze 2-3 foty Capriego z ogródka... domowe są nudne, a na dworze takie błoto, że szkoda gadać. :angryy: Więc mam tylko tyle... w sql. masakra (trochę) bo oczywiście mam mega "wstyda" :p i mam blokade - nie moge podjeść i dać chłopakom tych zaproszeń do kina. No masakra, sama siebie nie nawidze :diabloti: Ale z drugiej strony to wręcz zajebiściee. :loveu: Okazało się, (dzisiaj) że na Warsztaty Teatralne* wystawiamy... HOUSA!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
I ... ja jestem Cuddy, a "ON" jest... Housem! Ludzie jak ja się ciesze to wam tego nie napisze. :p:eviltong::cool3:
Mam extra chumor i wgl. noo i tyle.

*Warsztaty Teatralne - co roku organizowane, każda z klas od 0 do I LO (zerówka - liceum)wystawia jakiś spektakl.. są oczywiście nagrody etc. NO i tak to xD

a tu efekt mojej nudy na historii...
[IMG]http://i39.tinypic.com/2ij3of9.png[/IMG]

a tu 3 foty Caprutkowe

[IMG]http://i39.tinypic.com/2z85a80.png[/IMG]

[IMG]http://i41.tinypic.com/zkitxg.png[/IMG]

[IMG]http://i43.tinypic.com/10ynx2d.png[/IMG]

a efekt wieczorowej nudy widać w podpisie... :evil_lol:

Posted

To przedstawienie to wybranie jakiejś sceny z housa, czy jak? Ta apropo, jutro III sezon będzie do kupienia :loveu:

Caprutek śliczny, jak zwykle sama słodycz :)

Posted

[quote name='Izuuus']To przedstawienie to wybranie jakiejś sceny z housa, czy jak? Ta apropo, jutro III sezon będzie do kupienia :loveu:

Caprutek śliczny, jak zwykle sama słodycz :)[/QUOTE]
`
Koleżanka z klasy pisała scenariusz ;] na konkretnym odc. chyba isę nie wzorowała, nie weim ;]
ja mam II i III na DVD już kupiony :-)
Dziekujemy. < 3

Posted

Hałsa!? Muszę to widzieć. :diabloti:
Powinnam być sędzią, z resztą wszyscy miłośnicy z dogo mogliby być. :evil_lol:

Efekt nudy fajny nawet, a że na historii to się w cale nie dziwię, mam to samo co lekcję, a potem muszę w domu siedzieć do późna w nocy i nadrabiać, bo się skupić nie mogę na lekcjach tego "cudownego" przedmiotu. :angryy:

Posted

[quote name='Cavy']Hałsa!? Muszę to widzieć. :diabloti:
Powinnam być sędzią, z resztą wszyscy miłośnicy z dogo mogliby być. :evil_lol:

Efekt nudy fajny nawet, a że na historii to się w cale nie dziwię, mam to samo co lekcję, a potem muszę w domu siedzieć do późna w nocy i nadrabiać, bo się skupić nie mogę na lekcjach tego "cudownego" przedmiotu. :angryy:[/QUOTE]

no. mnie dzisiaj chciał gościu (p.Lesio xD ) wziąć do odp. ...
i mówi do mnie: com, com (od come come nie? xD )
a ja nie ze nie umiem... no i dostałam chyba to 0/6 :] i bede poprawiać.... (kiedyś)

Posted

U nas na szczęście z historii jest dosyć znośna babka i bardzo rzadko pyta i robi kartkówki, więc o tyle lepiej mam ;-)

Zapraszam na zdjęcia i filmik. :D

Posted

[quote name='Izuuus']Ja właście chciałam zamawiać na all, a podobno co tydzień będą nowe odcinki do kupienia :)[/QUOTE]
z wyborczą tak??? :D
nasz znajomy ma nam I zamówić bo tam pracuje :P
ale ja wole mieć w jedym opakowaniu cały sezon :P za tydz. mam imieninki to rodziców poprsze o IV sezon - w końcu oni tez to kochają! < 3 :P xD :D

Posted

[quote name='Cavy']U nas na szczęście z historii jest dosyć znośna babka i bardzo rzadko pyta i robi kartkówki, więc o tyle lepiej mam ;-)

Zapraszam na zdjęcia i filmik. :D[/QUOTE]
na foty już biegniemy. :)
a u nas mniej więcej co lekcje pyta, nie zadaje PD. ( no mówi :uzupełnijcie ćwiczenia - nikt tego i tak nie robi :P ja mam puste ćwiczenia xD ) a kartkówek nie ma. są sprawdziany po każdym dziale. :P

Posted

[CENTER][COLOR=Orange][B][COLOR=Purple]I jeszcze takie coś zrobiłam...

[IMG]http://i44.tinypic.com/2eyapfl.png[/IMG]

nikt nas nie odwiedza... :placz::placz::placz:[/COLOR]
[/B][/COLOR][/CENTER]