chita Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 rany jaki smieszek:loveu::loveu: [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-KPtDC-qej_I/T2Ye4AtQutI/AAAAAAAAEEE/e-9wru_6rnA/s640/IMG_8070.JPG[/URL] Quote
agnieszka32 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Boską ma czapeczkę. Lenka jest prześliczna :loveu::loveu: [url]https://lh3.googleusercontent.com/-qIYLZik8cww/T2YIa3fdVNI/AAAAAAAAECc/3uUQYrqb6Zc/s720/IMG_8019.JPG[/url] Quote
malawaszka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 łomamo jaki szkrabik fajny :) taki uśmiech na dzień dobry i już dzień zaczyna się lepiej :) Quote
agaga21 Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='chita']rany jaki smieszek:loveu::loveu: [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-KPtDC-qej_I/T2Ye4AtQutI/AAAAAAAAEEE/e-9wru_6rnA/s640/IMG_8070.JPG[/URL][/QUOTE]jest na takim etapie, że wszystko co do niej mówię, jest śmieszne:loveu: [quote name='agnieszka32']Boską ma czapeczkę. Lenka jest prześliczna :loveu::loveu: [url]https://lh3.googleusercontent.com/-qIYLZik8cww/T2YIa3fdVNI/AAAAAAAAECc/3uUQYrqb6Zc/s720/IMG_8019.JPG[/url][/QUOTE]dzięki :) a czapeczke tą i jeszcze jedną jasną(w dwupaku)kupiłam na allegro za śmieszne pieniądze. fajne są, bardzo milutkie, w sam raz na mały łepek ;) [quote name='Donvitow']Fajna.:). Pysio radosny.:).[/QUOTE]jest wesoła i pogodna, taka kokietka mała :) [quote name='malawaszka']łomamo jaki szkrabik fajny :) taki uśmiech na dzień dobry i już dzień zaczyna się lepiej :)[/QUOTE]na dzień dobry to ostatnio o 6 rano piszczeć zaczyna:mad:. jak mnie obudzi to zaczyna "gadać" a ja muszę jej odpowiadać bo jak tylko zamykam oczy to znów piszczy:evil_lol: u nas się prawdziwa wiosna robi:multi:od paru dni jest pięknie, choć trochę wieje chłodny wiatr. dzisiaj o 6 rano jak wyjrzałam przez okno, zobaczyłam stado saren na polu jedzących śniadanie ;) a kilka dni temu widziałam 2 sarny pod moim domem w samo południe! stały na drodze, za chwilę weszły do lasku, zawróciły, przeszły przez ulicę i pognały na pola. udało mi się namówić karola na ogrodzenie dodatkowej części ziemi i mam nadzieję, że uda mi się ten plan wprowadzić w życie w najbliższym czasie, wtedy psy by miały super duży wybieg(a ja może mniej zniszczony ogród:evil_lol: bo liczę na to [SIZE="1"][COLOR="silver"]pewnie trochę naiwnie[/COLOR][/SIZE], że psy przeniosą się z zabawami na tą nową część) Quote
ms_arwi Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='agaga21'] udało mi się namówić karola na ogrodzenie dodatkowej części ziemi i mam nadzieję, że uda mi się ten plan wprowadzić w życie w najbliższym czasie, wtedy psy by miały super duży wybieg(a ja może mniej zniszczony ogród:evil_lol: bo liczę na to [SIZE=1][COLOR=silver][COLOR=red]pewnie trochę naiwnie[/COLOR][/COLOR][/SIZE], że psy przeniosą się z zabawami na tą nową część)[/QUOTE] Moje jak sie bawia w domu to zawsze na tych samych kilku metrach na ktorych my przebywamy, pozostala przestrzen nie jest wtedy dobra do zabawy :diabloti: Ale coz, pomarzyc mozna :evil_lol: Quote
chita Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 (edited) [CENTER]Agata:loveu::Rose::buzi: [IMG]http://3.bp.blogspot.com/-LjS5OCwnsJ8/Tq55OzhQc3I/AAAAAAAADys/6biGKTc8Il4/s1600/kwiaty1.jpg[/IMG] Wszystkiego Naj Najlepszego!!! [/CENTER] Edited March 21, 2012 by chita Quote
agaga21 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='chita'][CENTER]Agata:loveu::Rose::buzi: [IMG]http://3.bp.blogspot.com/-LjS5OCwnsJ8/Tq55OzhQc3I/AAAAAAAADys/6biGKTc8Il4/s1600/kwiaty1.jpg[/IMG] Wszystkiego Naj Najlepszego!!! [/CENTER][/QUOTE] dziękuję kochana!:loveu: jaki piękny, wiosenny bukiet Quote
chita Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 chcialam Ci jeszcze zaspiewac ale gardlo mnie boli wiec oni mnie wyreczą;) [video=youtube;Ux3W-i1Oahs]http://www.youtube.com/watch?v=Ux3W-i1Oahs[/video] Quote
Donvitow Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 jest na takim etapie, że wszystko co do niej mówię, jest śmieszne. I już tak zostanie na zawsze.:) 100 lat :) Quote
agaga21 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='chita']chcialam Ci jeszcze zaspiewac ale gardlo mnie boli wiec oni mnie wyreczą;) [video=youtube;Ux3W-i1Oahs]http://www.youtube.com/watch?v=Ux3W-i1Oahs[/video][/QUOTE]fajne. :cool2: dzięki!:loveu: [quote name='ageralion']Sto lat Agatko :Rose::Rose:[/QUOTE]dziękuję:loveu: [quote name='lula2010']wszystkiego o czym marzysz :)[/QUOTE]dziękuję:loveu: [quote name='bira']Sto tal. Wszystkiego naj :-)j[/QUOTE]dzięki serdeczne:loveu: [quote name='Donvitow']jest na takim etapie, że wszystko co do niej mówię, jest śmieszne. I już tak zostanie na zawsze.:) 100 lat :)[/QUOTE]dzięki:loveu: no to mnie pocieszyłeś. bardzo wam wszystkim dziękuję za życzenia i pamięć. dziękuję że jesteście, bo mam dziś mega doła. Quote
justysiek Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Sto lat!!! spełnienia marzeń i dużo zdrówka i pieniążków!!!:) czemu masz doła? Quote
agaga21 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='justysiek']Sto lat!!! spełnienia marzeń i dużo zdrówka i pieniążków!!!:) czemu masz doła?[/QUOTE] [quote name='Chantell']Sto lat! :)[/QUOTE] dzięki dziewczyny :) doła mam bo za bardzo się zaangażowałam emocjonalnie w sprawę pewnego szczylka astkowego, chorego na parwo. dziś w nocy umarł w okropnych męczarniach : rano czytałam opis jego opiekunki i wyłam jak bóbr. to była pierwsza wiadomość dzisiejszego dnia, która mnie po prostu powaliła. przypomniało mi się jak mój draguś umierał...tamten maluch cierpiał jeszcze bardziej chyba a wet-konował odmówił zrobienia transfuzji bo stwierdził że to sensu nie ma. no i za parę godzin szczylek umarł :( Quote
justysiek Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='agaga21']dzięki dziewczyny :) doła mam bo za bardzo się zaangażowałam emocjonalnie w sprawę pewnego szczylka astkowego, chorego na parwo. dziś w nocy umarł w okropnych męczarniach : rano czytałam opis jego opiekunki i wyłam jak bóbr. to była pierwsza wiadomość dzisiejszego dnia, która mnie po prostu powaliła. przypomniało mi się jak mój draguś umierał...tamten maluch cierpiał jeszcze bardziej chyba a wet-konował odmówił zrobienia transfuzji bo stwierdził że to sensu nie ma. no i za parę godzin szczylek umarł :([/QUOTE] ojej :-( straszne, biedny maluch(*) ja też zawsze mam doła, jak takie sytuacje mają miejsce. tacy weci to... ech... Quote
agnieszka32 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Agatka, wszystkiego najlepszego, kochana. Tak myślałam, że masz mega-doła :(:( Mnie też wkurzył ten weterynarz, a wyraźnie pisałaś, by się upierali przy tej transfuzji... Quote
agaga21 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='agnieszka32']Agatka, wszystkiego najlepszego, kochana. Tak myślałam, że masz mega-doła :(:( Mnie też wkurzył ten weterynarz, a wyraźnie pisałaś, by się upierali przy tej transfuzji...[/QUOTE]dzięki aguś. opisy cierpienia tego psiaka mnie przerosły, nie mogę się otrząsnąć :( Quote
lula2010 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 przykro mi ,ze akurat w swoje Urodziny dostalas info o odejsciu szczeniula:(,ale wracajac do Twoich wczesniejszych wpisow ,doczytalam,ze Lenusia od 6-ej rano "rozmawia "z Toba:-) jesli nie obrazi Cie przyrownanie,to co dzien o 6 moja TTB i biala bulwa pakuja mi sie do lozka ,prosto na glowe zreszta,ze zapomnij juz o spaniu;-) ciemna bulwa spi w lozku cala noc jako przywodczyni stada ,wiecej jej wolno;-) Quote
agaga21 Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 (edited) [quote name='lula2010']przykro mi ,ze akurat w swoje Urodziny dostalas info o odejsciu szczeniula:(,ale wracajac do Twoich wczesniejszych wpisow ,doczytalam,ze Lenusia od 6-ej rano "rozmawia "z Toba:-) jesli nie obrazi Cie przyrownanie,to co dzien o 6 moja TTB i biala bulwa pakuja mi sie do lozka ,prosto na glowe zreszta,ze zapomnij juz o spaniu;-) ciemna bulwa spi w lozku cala noc jako przywodczyni stada ,wiecej jej wolno;-)[/QUOTE] to też masz wesoło :) mamy ogrodnika:multi::multi: nie chcieliśmy firmy profesjonalnej bo nas na to nie stać ale w końcu, po długich poszukiwaniAch znalazł się ktoś, kto chce nam pomóc zapanować nad zdewastowanym ogrodem! w dodatku facet ma sprzęt i pojęcie:multi: bo ci co się zgłaszali, myśleli chyba, że trzeba będzie skosić trawę, czy coś w tym stylu:evil_lol: facet zrobił dobre pierwsze wrażenie i ma zacząć od poniedziałku. jest nadzieja, że latem będę miała gdzie dzieciom kocyk czy basenik rozłożyć (bo teraz nasz ogród to jedna wielka psia toaleta z dziurami i ani źdźbła trawnika nie ma) :multi::multi: teraz nasz "piękny" ogród wygląda mniej więcej tak:evil_lol: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Mrd3lv990WM/T2yK_q-kv9I/AAAAAAAAEG0/qf8c9MnfxR8/s720/IMG_8279.JPG[/IMG] Edited March 23, 2012 by agaga21 Quote
agaga21 Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='bira']Jeden ogrodnik widze w dziurze lezy ;-)[/QUOTE] to dzisiejsze dzieło. wczoraj karol zakopał metrową dziurę. a takich "ogrodników" mamy aż trzech:mad: zwróć uwagę na zieleń trawnika :D:D:D Quote
Recommended Posts