Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='chita']rany jaki smieszek:loveu::loveu:
[URL]https://lh3.googleusercontent.com/-KPtDC-qej_I/T2Ye4AtQutI/AAAAAAAAEEE/e-9wru_6rnA/s640/IMG_8070.JPG[/URL][/QUOTE]jest na takim etapie, że wszystko co do niej mówię, jest śmieszne:loveu:

[quote name='agnieszka32']Boską ma czapeczkę.
Lenka jest prześliczna :loveu::loveu:
[url]https://lh3.googleusercontent.com/-qIYLZik8cww/T2YIa3fdVNI/AAAAAAAAECc/3uUQYrqb6Zc/s720/IMG_8019.JPG[/url][/QUOTE]dzięki :) a czapeczke tą i jeszcze jedną jasną(w dwupaku)kupiłam na allegro za śmieszne pieniądze. fajne są, bardzo milutkie, w sam raz na mały łepek ;)

[quote name='Donvitow']Fajna.:). Pysio radosny.:).[/QUOTE]jest wesoła i pogodna, taka kokietka mała :)

[quote name='malawaszka']łomamo jaki szkrabik fajny :) taki uśmiech na dzień dobry i już dzień zaczyna się lepiej :)[/QUOTE]na dzień dobry to ostatnio o 6 rano piszczeć zaczyna:mad:. jak mnie obudzi to zaczyna "gadać" a ja muszę jej odpowiadać bo jak tylko zamykam oczy to znów piszczy:evil_lol:

u nas się prawdziwa wiosna robi:multi:od paru dni jest pięknie, choć trochę wieje chłodny wiatr. dzisiaj o 6 rano jak wyjrzałam przez okno, zobaczyłam stado saren na polu jedzących śniadanie ;) a kilka dni temu widziałam 2 sarny pod moim domem w samo południe! stały na drodze, za chwilę weszły do lasku, zawróciły, przeszły przez ulicę i pognały na pola.
udało mi się namówić karola na ogrodzenie dodatkowej części ziemi i mam nadzieję, że uda mi się ten plan wprowadzić w życie w najbliższym czasie, wtedy psy by miały super duży wybieg(a ja może mniej zniszczony ogród:evil_lol: bo liczę na to [SIZE="1"][COLOR="silver"]pewnie trochę naiwnie[/COLOR][/SIZE], że psy przeniosą się z zabawami na tą nową część)

Posted

[quote name='agaga21']
udało mi się namówić karola na ogrodzenie dodatkowej części ziemi i mam nadzieję, że uda mi się ten plan wprowadzić w życie w najbliższym czasie, wtedy psy by miały super duży wybieg(a ja może mniej zniszczony ogród:evil_lol: bo liczę na to [SIZE=1][COLOR=silver][COLOR=red]pewnie trochę naiwnie[/COLOR][/COLOR][/SIZE], że psy przeniosą się z zabawami na tą nową część)[/QUOTE]

Moje jak sie bawia w domu to zawsze na tych samych kilku metrach na ktorych my przebywamy, pozostala przestrzen nie jest wtedy dobra do zabawy :diabloti: Ale coz, pomarzyc mozna :evil_lol:

Posted (edited)

[CENTER]Agata:loveu::Rose::buzi:

[IMG]http://3.bp.blogspot.com/-LjS5OCwnsJ8/Tq55OzhQc3I/AAAAAAAADys/6biGKTc8Il4/s1600/kwiaty1.jpg[/IMG]

Wszystkiego Naj Najlepszego!!!
[/CENTER]

Edited by chita
Posted

[quote name='chita'][CENTER]Agata:loveu::Rose::buzi:

[IMG]http://3.bp.blogspot.com/-LjS5OCwnsJ8/Tq55OzhQc3I/AAAAAAAADys/6biGKTc8Il4/s1600/kwiaty1.jpg[/IMG]

Wszystkiego Naj Najlepszego!!!
[/CENTER][/QUOTE]
dziękuję kochana!:loveu:
jaki piękny, wiosenny bukiet

Posted

chcialam Ci jeszcze zaspiewac ale gardlo mnie boli wiec oni mnie wyreczą;)

[video=youtube;Ux3W-i1Oahs]http://www.youtube.com/watch?v=Ux3W-i1Oahs[/video]

Posted

[quote name='chita']chcialam Ci jeszcze zaspiewac ale gardlo mnie boli wiec oni mnie wyreczą;)

[video=youtube;Ux3W-i1Oahs]http://www.youtube.com/watch?v=Ux3W-i1Oahs[/video][/QUOTE]fajne. :cool2: dzięki!:loveu:

[quote name='ageralion']Sto lat Agatko :Rose::Rose:[/QUOTE]dziękuję:loveu:

[quote name='lula2010']wszystkiego o czym marzysz :)[/QUOTE]dziękuję:loveu:

[quote name='bira']Sto tal. Wszystkiego naj :-)j[/QUOTE]dzięki serdeczne:loveu:

[quote name='Donvitow']jest na takim etapie, że wszystko co do niej mówię, jest śmieszne.

I już tak zostanie na zawsze.:)
100 lat :)[/QUOTE]dzięki:loveu:
no to mnie pocieszyłeś.

bardzo wam wszystkim dziękuję za życzenia i pamięć.
dziękuję że jesteście, bo mam dziś mega doła.

Posted

[quote name='justysiek']Sto lat!!!
spełnienia marzeń i dużo zdrówka i pieniążków!!!:)
czemu masz doła?[/QUOTE]

[quote name='Chantell']Sto lat! :)[/QUOTE]

dzięki dziewczyny :)

doła mam bo za bardzo się zaangażowałam emocjonalnie w sprawę pewnego szczylka astkowego, chorego na parwo. dziś w nocy umarł w okropnych męczarniach : rano czytałam opis jego opiekunki i wyłam jak bóbr. to była pierwsza wiadomość dzisiejszego dnia, która mnie po prostu powaliła.
przypomniało mi się jak mój draguś umierał...tamten maluch cierpiał jeszcze bardziej chyba a wet-konował odmówił zrobienia transfuzji bo stwierdził że to sensu nie ma. no i za parę godzin szczylek umarł :(

Posted

[quote name='agaga21']dzięki dziewczyny :)

doła mam bo za bardzo się zaangażowałam emocjonalnie w sprawę pewnego szczylka astkowego, chorego na parwo. dziś w nocy umarł w okropnych męczarniach : rano czytałam opis jego opiekunki i wyłam jak bóbr. to była pierwsza wiadomość dzisiejszego dnia, która mnie po prostu powaliła.
przypomniało mi się jak mój draguś umierał...tamten maluch cierpiał jeszcze bardziej chyba a wet-konował odmówił zrobienia transfuzji bo stwierdził że to sensu nie ma. no i za parę godzin szczylek umarł :([/QUOTE]

ojej :-(
straszne, biedny maluch(*)
ja też zawsze mam doła, jak takie sytuacje mają miejsce.
tacy weci to... ech...

Posted

[quote name='agnieszka32']Agatka, wszystkiego najlepszego, kochana.
Tak myślałam, że masz mega-doła :(:(

Mnie też wkurzył ten weterynarz, a wyraźnie pisałaś, by się upierali przy tej transfuzji...[/QUOTE]dzięki aguś.

opisy cierpienia tego psiaka mnie przerosły, nie mogę się otrząsnąć :(

Posted

przykro mi ,ze akurat w swoje Urodziny dostalas info o odejsciu szczeniula:(,ale wracajac do Twoich wczesniejszych wpisow ,doczytalam,ze Lenusia od 6-ej rano "rozmawia "z Toba:-) jesli nie obrazi Cie przyrownanie,to co dzien o 6 moja TTB i biala bulwa pakuja mi sie do lozka ,prosto na glowe zreszta,ze zapomnij juz o spaniu;-) ciemna bulwa spi w lozku cala noc jako przywodczyni stada ,wiecej jej wolno;-)

Posted (edited)

[quote name='lula2010']przykro mi ,ze akurat w swoje Urodziny dostalas info o odejsciu szczeniula:(,ale wracajac do Twoich wczesniejszych wpisow ,doczytalam,ze Lenusia od 6-ej rano "rozmawia "z Toba:-) jesli nie obrazi Cie przyrownanie,to co dzien o 6 moja TTB i biala bulwa pakuja mi sie do lozka ,prosto na glowe zreszta,ze zapomnij juz o spaniu;-) ciemna bulwa spi w lozku cala noc jako przywodczyni stada ,wiecej jej wolno;-)[/QUOTE]
to też masz wesoło :)
mamy ogrodnika:multi::multi: nie chcieliśmy firmy profesjonalnej bo nas na to nie stać ale w końcu, po długich poszukiwaniAch znalazł się ktoś, kto chce nam pomóc zapanować nad zdewastowanym ogrodem! w dodatku facet ma sprzęt i pojęcie:multi: bo ci co się zgłaszali, myśleli chyba, że trzeba będzie skosić trawę, czy coś w tym stylu:evil_lol:
facet zrobił dobre pierwsze wrażenie i ma zacząć od poniedziałku. jest nadzieja, że latem będę miała gdzie dzieciom kocyk czy basenik rozłożyć (bo teraz nasz ogród to jedna wielka psia toaleta z dziurami i ani źdźbła trawnika nie ma)
:multi::multi:

teraz nasz "piękny" ogród wygląda mniej więcej tak:evil_lol:
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Mrd3lv990WM/T2yK_q-kv9I/AAAAAAAAEG0/qf8c9MnfxR8/s720/IMG_8279.JPG[/IMG]

Edited by agaga21
Posted

[quote name='bira']Jeden ogrodnik widze w dziurze lezy ;-)[/QUOTE]
to dzisiejsze dzieło. wczoraj karol zakopał metrową dziurę. a takich "ogrodników" mamy aż trzech:mad:
zwróć uwagę na zieleń trawnika :D:D:D