staffior9 Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 mam pytanko od kiedy suka moze być w ciąży i mieć szczeniaki???Czy o d pierwszej cieczki czy w czasie jej trwanIA? PYTAM Z CIEKAWOŚCI Quote
Patka Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 praktycznie suka moze zajść w ciąże juz podczas pierwszej cieczki - kiedy ma owulacje (chetne dni :wink: ) jednak nie jest to dobre dla suki, bo obciąży to jej organizm - jeszcze sie rozwijający i bardzo młody :D przejrzyj ten topic: [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=21758[/url] Quote
porterin Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Łooo matko ty moja! :modla: Najpierw jako ślepa przeczytalam "do kiedy suka może być w ciąży" - to bym wiedziala co napisać, ale widzę teraz dużymi literami napisane "od kiedy" A od kiedy chcesz? Po co chcesz wiedzieć? Od kiedy można sukę kryć - w jakim wieku, czy w którym momencie cieczki kryć, żeby byla w ciąży? :roll: :roll: :roll: :drinking: Quote
Alicja Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 mam pytanko od kiedy suka moze być w ciąży i mieć szczeniaki???Czy o d pierwszej cieczki czy w czasie jej trwanIA? PYTAM Z CIEKAWOŚCI nie rozumię pytania? :o Quote
Patka Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 ej nie komentujmy ;) może to tylko ciekawośc młodziencza - podałam link więc staffior9 może ją zaspokoic :wink: Quote
Alicja Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 [quote name='staffior9']mam pytanko od kiedy suka moze być w ciąży i mieć szczeniaki???Czy o d pierwszej cieczki czy w czasie jej trwanIA? PYTAM Z CIEKAWOŚCI[/quote] Powiedzmy że nie rozumię pytania :o Quote
tunio Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 A ja prosilabym o nie zakladanie tysiecznego watku w tej samej sprawie tylko przejrzenie chocby dzialu "rozmnazanie".Tam ten temat,nawet w innych watkach,przewala sie tysiackrotnie. Quote
Alicja Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Rany ale śmiesznie mi się porobiło....... :o :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Suki nie zachodzą w ciąże przy pierwszej cieczce tak jak i kobiety przy pierwszej miesiączce :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
porterin Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Ja już się nie będę więcej śmiać. Przepraszam. :grins: Quote
_dingo_ Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Staffik, jest. Ale obecnie na biologii cały czas rapuje się gdzie nauczyciel może uczniowi skoczyć. Szczytem nietaktu jest dostać dobrą ocenę, można wtedy nawet przestać być ziomem ! 8) To prawie jakby nie być już człowiekiem. Dlatego jak dostanie się dobrą ocenę, to należy sobie poprawić opinię w "środowisku" jakimś ekstra huligańskim wybrykiem. :evilbat: Quote
tomo Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 To brzmi strasznie , czyżby było aż tak żle ? Staffior9 jeszcze przed paroma tygodniami pytal kiedy sukę wystarylizować , ale widzę że sprawdza się powiedzenie że tylko krowa zdania nie zmienia. Quote
Patka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Tomo obys sie mylił i to tylko było pytanie retoryczne :D Quote
Recommended Posts