blaira Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Wybrac sie musze tak czy siak po witaminy ijakies tam male akcesoria tylko ze u mnie problem ze jestem bez auta :roll: Quote
ASICA Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 ja mam auto i nawet kierowce:evil_lol: kiedy byś mogła pojechac do Ary?? strasznie mnie pili bo do końca lutego jest promocja na moją karme,a u mnie w wiaderku już widac dno:-( :-( Quote
blaira Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 w poniedzialek mozemy pojechac jednak ciezko mi powiedziec czy z rana czy popoludniu bo mam egzamin i nie wiem jeszcze o ktorej. chyba ze wolisz jechac w sobote bo tego dnia tez moge Quote
ASICA Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 w sobote mi pasuje(wprawdzie miałam jechać do schroniska ale nie wiem jeszcze co i jak) w poniedziałek dopiero po 14:00 ,więc nie wiem czy tobie bedzie pasowało:p rozumiem że kupowałaś juz wcześniej w Arze? masz moze cennik?? Quote
blaira Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 hmmmm czy ktosbylby zainteresowany nablyszczaczem bio-groom? pelny.wiecej info na pw bo nie owlno sie tu rozpisywac w takich sprawach:lol: Quote
Krystyna Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Bardzo dobra do nabłyszczania i codziennej pielęgnacji jest odżywka Mosisturizing Coat Spray ( lanolina z olejem norczym ) Niweluje łupież, odżywia włos i pielęgnuje skórę.Do codziennej pielęgnacji,ułatwia rozczesywanie kołtunów , do papilotowania. Jest świetna jako ostatni szlif przed wejściem na ring dla psów krótko i długowłosych.Lekko obciąża włos i daje połysk Spryskać z daleka ( lekka mgiełka ) , najpierw wypróbować wcześniej jaka to powinna być ilość,żeby pies nie był za tłusty. Psa krótkowłosego wypolerować suchą szmatką :-)) do uzyskania połysku. Cena 50 zł- 213 g.Dobry jest Hair Revitalizer Spray - antystatyk Troszkę włos usztywnia ,nabłyszcza i co ważne włos nie fruwa, można spryskać trochę szczotkę przed czesaniem włos się nie elektryzuje. To kosztuje 44 zł 250 ml. Bardzo często psy o czarnym umaszczeniu dostają łupieżu natychmiast - ze streu.Nie musi to być przyczyna użycia kosmetyku , chociaż też jest to możliwe. Pozdrawiam Quote
Viz Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Krystyna czy to się gdzieś zamawia? Bo u mnie w zoologicznych nie ma zadnych odzywek. :shake: Z kolei w drugim mogliby zamowic (stala klientka :lol: ), ale musialabym miec jakies namiary :) Zalezy mi rpzede wszystkim na takim nablyszczaczu dla psa długowłosego :cool3: Quote
szymar2 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 A coś dla rasy Briard:Dog_run: :Dog_run: :niewiem: Quote
caterina1 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Ja uzywm do swoich briardzich dziewczynek kosmetyki firmy 1 All Systems, naprawdę sprawdzaja się super na briardziej sierści. Quote
Wind Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [COLOR="Red"]Krystyna, Zanim dodasz kolejny post zapoznaj sie z Regulaminem Forum Dogomanii. Mod.[/COLOR] Quote
Nugatowa Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ja do tej pory używałam nabłyłszczacza Hery :cool3: Naprawde jest rewelacyjny włos pięknie błyszczy jest miekki i pachnący a przedewszystkim neutralny dla psiaka :lol: Czy ktoś słyszał o nabłyszczaczu w proszku ??;) Quote
Nugatowa Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Viz']Nugatowa jaka jest cena takiego cuda? :cool3:[/quote] Wiesz Viz ja za to dałąm ok 85 zł ale jest bardzoooooo wydajny :cool3: Quote
Viz Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 A ile ml? Podejrzewam, ze na mini jamnika starczy mi na dluuuuzej :lol: Quote
Nugatowa Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dokłądnie 400ml jak mi na stera angielskiego straczyło 10 miesiecy :lol: to tobie na dżamnika :evil_lol: 2 lata ps: pieknie pachnie ale dla psa neutralnie Quote
Nugatowa Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Upsssss:oops: :oops: Zapomniałam dodać , ze ten nabłyszacz na byłam za cenę hurtową, w rzeczywistości jest dużo droższy:oops: :oops: :-( Nikt nie wie o nabłyszaczu w proszku :cool3: :cool3: :placz: ? Quote
Recommended Posts