Jump to content
Dogomania

Nabłyszczacz - spray, pasta - cos jeszcze innego?

Recommended Posts

Posted

ja mam auto i nawet kierowce:evil_lol:
kiedy byś mogła pojechac do Ary??
strasznie mnie pili bo do końca lutego jest promocja na moją karme,a u mnie w wiaderku już widac dno:-( :-(

Posted

w poniedzialek mozemy pojechac jednak ciezko mi powiedziec czy z rana czy popoludniu bo mam egzamin i nie wiem jeszcze o ktorej.
chyba ze wolisz jechac w sobote bo tego dnia tez moge

Posted

w sobote mi pasuje(wprawdzie miałam jechać do schroniska ale nie wiem jeszcze co i jak)
w poniedziałek dopiero po 14:00 ,więc nie wiem czy tobie bedzie pasowało:p
rozumiem że kupowałaś juz wcześniej w Arze?
masz moze cennik??

• 1 month later...
Posted

Bardzo dobra do nabłyszczania i codziennej pielęgnacji jest odżywka Mosisturizing Coat Spray ( lanolina z olejem norczym ) Niweluje łupież, odżywia włos i pielęgnuje skórę.Do codziennej pielęgnacji,ułatwia rozczesywanie kołtunów , do papilotowania. Jest świetna jako ostatni szlif przed wejściem na ring dla psów krótko i długowłosych.Lekko obciąża włos i daje połysk Spryskać z daleka ( lekka mgiełka ) , najpierw wypróbować wcześniej jaka to powinna być ilość,żeby pies nie był za tłusty. Psa krótkowłosego wypolerować suchą szmatką :-)) do uzyskania połysku. Cena 50 zł- 213 g.Dobry jest Hair Revitalizer Spray - antystatyk Troszkę włos usztywnia ,nabłyszcza i co ważne włos nie fruwa, można spryskać trochę szczotkę przed czesaniem włos się nie elektryzuje. To kosztuje 44 zł 250 ml.
Bardzo często psy o czarnym umaszczeniu dostają łupieżu natychmiast - ze streu.Nie musi to być przyczyna użycia kosmetyku , chociaż też jest to możliwe.
Pozdrawiam

Posted

Krystyna czy to się gdzieś zamawia?
Bo u mnie w zoologicznych nie ma zadnych odzywek. :shake:
Z kolei w drugim mogliby zamowic (stala klientka :lol: ), ale musialabym miec jakies namiary :)
Zalezy mi rpzede wszystkim na takim nablyszczaczu dla psa długowłosego :cool3:

Posted

Ja do tej pory używałam nabłyłszczacza Hery :cool3: Naprawde jest rewelacyjny włos pięknie błyszczy jest miekki i pachnący a przedewszystkim neutralny dla psiaka :lol:

Czy ktoś słyszał o nabłyszczaczu w proszku ??;)

Posted

Upsssss:oops: :oops:
Zapomniałam dodać , ze ten nabłyszacz na byłam za cenę hurtową, w rzeczywistości jest dużo droższy:oops: :oops: :-(

Nikt nie wie o nabłyszaczu w proszku :cool3: :cool3: :placz: ?