Jump to content
Dogomania

Celje 2CACIB 26,27.09.2009, Jak zrobić championat na Słoweni.

Recommended Posts

Posted

Szukam osób, które mogłyby mnie zabrać na tą wystawę. Proszę też o kontakt osoby, które jak ja nie mają samochodu, a chciałby pojechać. Kiedy jest kilku zainteresowanych można pomyśleć o jakimś alternatywnym rozwiązaniu.
Życzę wszystkim sukcesów na ringach;)
Informacje o wystawie są na stronie: www.slo-dogs.com
Zgłoszenia są przyjmowane do 10 września.
Do 31 sierpnia opłata wynosi 45 euro za jedną wystawę. Po tej dacie 50 euro.
Można zapłacić na miejscu - na wystawie.

Młodzieżowy: 3 CACJ (w tym przynajmniej jeden na wystawie międzynarodowej) od 2 sędziów, można zamienić 1 CAC uzyskany do wieku 24 miesięcy na CACJ
Champion : 4 CAC (w tym przynajmniej dwa na wystawie międzynarodowej ) od 4 sędziów, odstęp pomiędzy pierwszym a ostatnim CAC musi wynosić co najmniej 1 rok i 1 dzień

Posted

Trzeba kliknąć angielską wersję strony, następnie kliknąć "entry form" i tam jest zamieszczona informacja o płatnościach - jest podana data płacenia 26.09 czyli data wystawy. Nie dzwoniłam do nich jeszcze, a zawsze na wszelki wypadek lepiej to zrobić, ale założyłam, że taka informacja oznacza, że można zapłacić na wystawie.

Posted

Ja bardzo chetnie pojadeale w przyszlym roku, poniewaz w styczniu zaczelam Championat, wiec juz od stycznia 2010 wypada by go konczyc. wiec jesli ten wyjazd by sie nie udal to ja bardzo chetnie ale od 19 stycznia 2010!

• 2 weeks later...
Posted

Witam,
poszukuję miejsca dla jednej osoby z jednym średniej wielkości psem (suczka) na wystawy do Celje. Pies podróżuje albo ze mną na tylnym siedzeniu albo pod nogami, gdy siedzę obok kierowcy. Może też jechać w klatce w części bagażowej. Jest bardzo grzeczny w czasie podróży.

Jestem z Chrzanowa (w połowie drogi między Katowicami i Krakowem). Mogę ewentualnie dojechać gdzieś na trasie.

• 3 weeks later...
Posted

może ktoś mi powiedzieć czy Cocker spaniele angielskie są sędziowane oddzielnie kolorami czy też wszystkie razem? :confused:
I jeśli są sędziowanie oddzielnie to każdy kolor może dostać caca? :oops:

Posted

Od nas w drugi dzień wystawy:
BAFFI Shadow Dog - dosk.1, NDSwR, CWC, CACIB, BOB!!!

W tym dniu Baffi zdobyła swojego ostatniego caciba potrzebnego do tytułu interchampiona! A więc Baffi Międzynarodowym Championem Wystawowym C.I.E. :loveu:

ogromniaste gratulacje! :multi:

Posted

:multi: GRATULUJE !!!! BAFII - piekna i wspaniała suka - była to dla mnie ogromna przyjemność móc ją wystawiać :)))

my tez troszke poszalałysmy

I dzień
Blue - CAC, CACIB, Ch Słowenii

Paige (córka Sheiny) - wybitnie obiecujaca BOB baby - na BIS spóźniłyśmy się :p
Casy - zw. mł NJwR BOB - III BOG!! na juniory już nie zostawałam
Sheina - CAC, resCACIB Ch Słowenii

II dzień
Blue - CAC, CACIB
Paige (córka Sheiny) - wybitnie obiecujaca BOB baby
Casy - zw. mł NJwR

Sheiny - już nie pokazywałam ponieważ tak naprawde nie jest w kondycji wystawowej i dzieki temu suczka czeska skonczyła Ch

zaraz po ocenach ruszyłysmy do domu :))

dziękuję wszystkim za pomoc i wspólnie bardzo fajnie spędzony czas :multi: :multi: