Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Talut - dzieki, ale mysle ze jakos sobie poradze, moze bede w Warszawie juz wczesniej... sie zobaczy... A Ciebie Asta poobserwuje jak sobie z Mona radzisz napewno :D

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze, że nie biore Monulca na MP teraz, tylko w Sopocie :) Radze Ci nie patrzeć, bo to będzie cyrk :lol: Ale na ringu MP z seterkiem możesz po patrzeć :D

Posted

A ja myslalam ze w Warszawie dorwiesz Mone ;) W Sopocie mnie nie bedzie - masz szczęscie ;)

Talut- ale ty Monke wystawiasz w Warszawie prawda? Będzie jeszcze ktoś z "rodzinki" np. Pluto?

Posted

[quote name='Gazuś']"pies może być zgłoszony tylko do MP ale poglega tym samym warunkom jak przy zgłoszeniu na wystawie" - czyli musi mieć dobry wiek, rodowód i opłacone skłądki - na wwystawie nie musi brac udziału - zaznaczam, że chodiz o psa dla Florki, nie dla mnie :lol:

A będziesz z psiakiem na wystawie? :lol:[/QUOTE]
jak chcesz łagodną i bezproblemową akitę na mp <sama kiedyś z nią występowałam> <można z Nią zrobić dosłownie wszystko, każdą łapke oddzielnie porawiać> to mogę przyjść z psem.. daleko nie mam ;)

Posted

[quote name='alive']My też będziemy! :) a zna już ktoś stawkę?[/QUOTE]
na stawke to za wczesnie.. dopiero co niecały tyg temu zgłoszenia przestali zbierać

Posted

[quote name='Agappe']jak chcesz łagodną i bezproblemową akitę na mp <sama kiedyś z nią występowałam> <można z Nią zrobić dosłownie wszystko, każdą łapke oddzielnie porawiać> to mogę przyjść z psem.. daleko nie mam ;)[/quote]

O, to super - to ja bym jeszcze wszytsko dokładnie pouzgadniała - który pies w jaki dzień i dałabym Ci znać przed wystawą? :lol: Wziełabym ją ja, albo Florka, ok?
PS. Chodzi o Babę? :lol:

Posted

[quote name='Agappe']na stawke to za wczesnie.. dopiero co niecały tyg temu zgłoszenia przestali zbierać[/quote]

Zgłoszenia jeszcze w poniedziałek przyjmowali :diabloti:

Posted

[quote name='Kliwia'][B]Agasia[/B] a ktorego dnia w Wawie bedziesz?Ja bede wystawiac w niedziele ,moznaby spotkac sie w sprawie bulgarii.[/quote]
Napewno będe w sobote, w niedziele postaram się też. Koniecznie trzebaby się zgadac :)

Posted

[quote name='Gazuś']O, to super - to ja bym jeszcze wszytsko dokładnie pouzgadniała - który pies w jaki dzień i dałabym Ci znać przed wystawą? :lol: Wziełabym ją ja, albo Florka, ok?
PS. Chodzi o Babę? :lol:[/QUOTE]
Baba to shiba należąca do Matagi ;) Akita jest "odrobinke" większa ;) zapraszam do mnie na strone :)

Posted

[quote name='Hexi']no wlasnie w wawie i jeszcze z centrum to najlepiej metrem :) i klima jest i psow sie nikt nie czepia :)
jesli dobrze pamietam wystawa jest na gwardii a tam calkiem niedalekko stacja metra jest tylko nie pamietam jak sie nazywa...[/quote]
Od metra to - wbrew pozorom - jest całkiem spory kawałek, bo od stacji np. Racławicka trzeba przejść całą wiktorską + kawałek Wołoską i skręcić w ul. Racławicką. Spory spacerek...
Pzdr.

Posted

[quote name='Agappe']Baba to shiba należąca do Matagi ;) Akita jest "odrobinke" większa ;) zapraszam do mnie na strone :)[/quote]

Co mi się wkręciło, że Baba to Akita? :roll:
Hihi, a już się bałam, że zacznie "śpiewać" na JH :evil_lol: