Tomek67 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Asiaczek']Tak. Chodzi o Ciebie. Szkoda. Pzdr.[/quote] Jak mawiali mój nieoceniony Tatulo - szkoda synu jest wtedy, jak krowa w kapustę wejdzie!:diabloti: :eviltong: :lol: ;) PS. No, ale szkoda, faktycznie...:lol: ;) Quote
Asiaczek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ja znam trochę inną definicje "szkody": szkoda jest wtedy, gdy teściowa do studni wpadnie i trzeba ją żywą wyciągnąć". Ale, faktycznie, szkoda. pzdr. Quote
jo-jo Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Agasia']bardzo dziekuje![/quote] Z Dworca Centralnego jest jeszcze bezpośrednii 175, tylko tam trzeba na kieszonkowców uważać:razz: Quote
AnkaW Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='jo-jo']Z Dworca Centralnego jest jeszcze bezpośrednii 175, tylko tam trzeba na kieszonkowców uważać:razz:[/quote] A pies kieszeni nie przypilnuje :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
jo-jo Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AnkaW']A pies kieszeni nie przypilnuje :evil_lol: :evil_lol: ?[/quote] No iwesz chyba w zalezności jakiej wielkości jest pies:evil_lol: , mój to przypilnuje ale np. York to niee wiem.. Quote
karolayna Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 a ja sie nie moge doczekac kiedy będzie stawka :evil_lol::mad: Quote
jo-jo Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='karolayna']a ja sie nie moge doczekac kiedy będzie stawka :evil_lol::mad:[/quote] Przeciez ledwo przyjęcia zamknęli (o ile to zrobili :evil_lol: ) a stawka chyba będzie, przynajmniej zawsze jest katalog przed i po wystawowy:roll: Quote
karolayna Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='jo-jo']Przeciez ledwo przyjęcia zamknęli (o ile to zrobili :evil_lol: ) a stawka chyba będzie, przynajmniej zawsze jest katalog przed i po wystawowy:roll:[/quote] ale ja bym chciala juz wiedziec z kim konkuruje :evil_lol: przynajmniej ilosciową stawke a reszte to juz bym sobie doszla :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='karolayna']ale ja bym chciala juz wiedziec z kim konkuruje :evil_lol: przynajmniej ilosciową stawke a reszte to juz bym sobie doszla :evil_lol:[/quote] Będzie będzie :)) Quote
panienkabubu Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 33 jedzie do wystawy? o.. to moze tramwajem z psem tam podjade.. a moge mniej wiecej sie dowiedziec o czas podrozy z chomiczowki (przystanek boguslawskiego) do miejsca wystawy tym wlasnie tramwajem? Quote
MichalMi Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='panienkabubu']33 jedzie do wystawy? o.. to moze tramwajem z psem tam podjade.. a moge mniej wiecej sie dowiedziec o czas podrozy z chomiczowki (przystanek boguslawskiego) do miejsca wystawy tym wlasnie tramwajem?[/quote] [url]http://www.ztm.waw.pl/[/url] i dalej rozkłady Niestety czas podróży nie jest podany, ale wystarczy trochę pokombinować i można wyliczyć :) Quote
Asiaczek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='jo-jo']Z Dworca Centralnego jest jeszcze bezpośrednii 175, tylko tam trzeba na kieszonkowców uważać:razz:[/quote] Jo-jo - a droga od autobusu 175 i od tramwaju 33 chyba taka sama, co? Pzdr. Quote
jo-jo Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Asiaczek']Jo-jo - a droga od autobusu 175 i od tramwaju 33 chyba taka sama, co? Pzdr.[/quote] Nie mam pojęcia, ja tam w centrum poruszam się jedynie metrem bądź na piechotkę (no chyba że samochodzikiem :))) Quote
Agappe Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 ahh 33 spod samego domu mam :)) po prostu wspaniale!!! :) Quote
Hexi Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 no wlasnie w wawie i jeszcze z centrum to najlepiej metrem :) i klima jest i psow sie nikt nie czepia :) jesli dobrze pamietam wystawa jest na gwardii a tam calkiem niedalekko stacja metra jest tylko nie pamietam jak sie nazywa... Quote
Diana14 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ja bym prosiła kogoś z Warszawy żeby podpowiedział z którego dworca (Wschodni, Centralny, Zachodni) jest najblizej do terenu wystawy i czym tam dojechać. Będę bardzo wdzięczna i z góry dziękuję. Quote
jo-jo Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Diana14']Ja bym prosiła kogoś z Warszawy żeby podpowiedział z którego dworca (Wschodni, Centralny, Zachodni) jest najblizej do terenu wystawy i czym tam dojechać. Będę bardzo wdzięczna i z góry dziękuję.[/quote] Nie czytałaś tematu widac bo jest już pare sposobów rozpisnaych jak można dojechać:razz: Quote
Diana14 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='jo-jo']Nie czytałaś tematu widac bo jest już pare sposobów rzpisnaychjak można dojechać:razz:[/quote] wydało się:oops: to idę poszperać;) Quote
Gazuś Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Hej, miałby ktoś pożyczyć psiaka na MP? Może jakąś z wiekszych ras? :lol: Quote
Agappe Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Gazuś']Hej, miałby ktoś pożyczyć psiaka na MP? Może jakąś z wiekszych ras? :lol:[/QUOTE] rozumiem, ze tylko pies zgłoszony na wystawe?? <nic sie nie zmieniło od 2 lat?> Quote
Gazuś Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Agappe']rozumiem, ze tylko pies zgłoszony na wystawe?? <nic sie nie zmieniło od 2 lat?>[/quote] "pies może być zgłoszony tylko do MP ale poglega tym samym warunkom jak przy zgłoszeniu na wystawie" - czyli musi mieć dobry wiek, rodowód i opłacone skłądki - na wwystawie nie musi brac udziału - zaznaczam, że chodiz o psa dla Florki, nie dla mnie :lol: A będziesz z psiakiem na wystawie? :lol: Quote
talut Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Agasiu, jeżeli byś chciała, to w sobotę możemy Cię zabrać samochodem z dworca, ale lepszy byłby Wschodni ;) Quote
Asta Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ha ! Szykuj się Monulcu, Asta nadchodzi w niedzielę, żeby z Toba pocwiczyć ! :lol: Quote
Recommended Posts