Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matagi']Hiiihiiiii:evil_lol: Zobaczysz,zobaczysz,a usłyszysz na peeeewno!!!:lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol:
A w ogóle najgorsze jest to,że Franek/żako/ nauczył sie naśladować pieśni Babowe....:evil_lol:[/quote]
Ło matko!
A to już chyba przegięcie... Dzie Baby drące się.... Rany boskie!!!:diabloti: :angryy:
Pzdr.

Posted

Słyszałam (a nawet raz osobiście doswiadczyłam tego) o trochę układowym jej sposobie sędziowania. Szczególnie poza granicami jej kraju...
Ale zanim zrezygnujesz ze zgłaszania swojej ozdóbki, to jeszcze się zastanów. Może jednak warto zaryzykować?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Słyszałam (a nawet raz osobiście doswiadczyłam tego) o trochę układowym jej sposobie sędziowania. Szczególnie poza granicami jej kraju...
Ale zanim zrezygnujesz ze zgłaszania swojej ozdóbki, to jeszcze się zastanów. Może jednak warto zaryzykować?
Pzdr.[/quote]

Caly czas mysle :cool3:

Posted

[quote name='Asiaczek']Słyszałam (a nawet raz osobiście doswiadczyłam tego) o trochę układowym jej sposobie sędziowania. Szczególnie poza granicami jej kraju...
Pzdr.[/quote]

Shiby również sędziuje....:cool3: ,najwyżej naślę na nią Babę....:evil_lol: :mad:

Posted

[quote name='Matagi']Shiby również sędziuje....:cool3: ,najwyżej naślę na nią Babę....:evil_lol: :mad:[/quote]

A co tam raz sie zyje..zgłaszamy sie zobaczymy jak będzie:razz:
A moze akurat nie bedzie shih z czech :evil_lol:

Posted

[quote name='karolayna']A co tam raz sie zyje..zgłaszamy sie zobaczymy jak będzie:razz:
A moze akurat nie bedzie shih z czech :evil_lol:[/quote]
Oby!
Jak czeskie shh-tzu dowiedzą się, że do gry wchodzi BABA, to pewnie nawet się nie zgłoszą!;)
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oby!
Jak czeskie shh-tzu dowiedzą się, że do gry wchodzi BABA, to pewnie nawet się nie zgłoszą!;)
Pzdr.[/quote]

a kto to jest BABA bo ja nie wtajemniczona jestem :oops::oops:

Posted

BABA to przepiękna suczka rasy shiba-iny, którą ma Matagi. Może Matagi wstawi tutaj jakieś zdjątko tej piękności. Szkoda, że nie bedzie mogła usłyszeć, jak BABA "się drze"!
Pzdr.

Posted

Prosze bardzo!:lol:
Oto Baba zadowolona:
[URL="http://img236.imageshack.us/my.php?image=babiszon2ka.jpg"][IMG]http://img236.imageshack.us/img236/357/babiszon2ka.th.jpg[/IMG][/URL]

a tu Baba deczko wkurzona....:evil_lol: :diabloti: ,śpiewu niestety nie słychać,ale można to sobie wyobrazić.....:evil_lol: :evil_lol:

[URL="http://img345.imageshack.us/my.php?image=zdjcie0068ac.jpg"][IMG]http://img345.imageshack.us/img345/6822/zdjcie0068ac.th.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Matagi']Prosze bardzo!:lol:
Oto Baba zadowolona:
[URL="http://img236.imageshack.us/my.php?image=babiszon2ka.jpg"][IMG]http://img236.imageshack.us/img236/357/babiszon2ka.th.jpg[/IMG][/URL][/quote]

No to będę wiedziała kto to sie drze jakby co i za tym głosem będe szukać dogomaniaków :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']No to będę wiedziała kto to sie drze jakby co i za tym głosem będe szukać dogomaniaków :evil_lol:[/quote]

Hii hiii:evil_lol: W ten sposób zostaliśmy zlokalizowani w Dobrym Mieście!:evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']Hii hiii:evil_lol: W ten sposób zostaliśmy zlokalizowani w Dobrym Mieście!:evil_lol:[/quote]

No własnie coś słyszałam tylko nei miałam pojęcie że to ta Baba a byłam nie daleko Shibek a przynajmniej dużo psów z 5 grupy się koło mnie przewijało :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']No własnie coś słyszałam tylko nei miałam pojęcie że to ta Baba a byłam nie daleko Shibek a przynajmniej dużo psów z 5 grupy się koło mnie przewijało :evil_lol:[/quote]

Jak cos sie darło,to napewno TA Baba!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']Jak cos sie darło,to napewno TA Baba!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

no to będziemy szukac twu twu znaczy sie słuchac :evil_lol:

a w Lublinie będziecie?

Posted

[quote name='karolayna']no to będziemy szukac twu twu znaczy sie słuchac :evil_lol:

a w Lublinie będziecie?[/quote]

W Lublinie Baby nie będzie,ale możliwe,że będe ja z aparatem foto;) :lol: .Babiszon będzie w Warszawie,Szczecinie,Augustowie,Sopocie,Białymstoku,no i ....na światówce też trzeba pokrzyczeć będzie...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']W Lublinie Baby nie będzie,ale możliwe,że będe ja z aparatem foto;) :lol: .[/quote]

oo to zapraszam na ring jeszcze nie wiem który :evil_lol:ale w kazdym badz razie ozdóbek (gr.IX) :evil_lol:

Posted

[quote name='karolayna']oo to zapraszam na ring jeszcze nie wiem który :evil_lol:ale w kazdym badz razie ozdóbek (gr.IX) :evil_lol:[/quote]

Na pewno zajrzę!:lol:

Posted

[quote name='jo-jo']No to będę wiedziała kto to sie drze jakby co i za tym głosem będe szukać dogomaniaków :evil_lol:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o tym samym pomyślałam :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='Matagi']Jak cos sie darło,to napewno TA Baba!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Gdybym wcześniej wiedziała to bym Was poszukała :lol:

[quote name='AnkaW']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o tym samym pomyślałam :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]

Widocznie tak trzeba zrobic :diabloti:

Posted

Matagi-to usłyszymy się w Augustowie :evil_lol: może nawet jakiś koncert uda się zorganizować? Monulec uwielbia szczekać na wystawach :lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Gdybym wcześniej wiedziała to bym Was poszukała :lol:
[/quote]

ja Ciebie chyba widziałam w NDM
oglądałam zdjęcia jojka jest przecudowny :loveu:

Posted

[quote name='karolayna']ja Ciebie chyba widziałam w NDM
oglądałam zdjęcia jojka jest przecudowny :loveu:[/quote]

Możliwe dużo osób mnie widziało a jednak nikt nie witał się cczy bicie się mnie czy Jojka :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Możliwe dużo osób mnie widziało a jednak nikt nie witał się cczy bicie się mnie czy Jojka :evil_lol:[/quote]

wtedy to ja jeszcze nie wiedzialam ze Ty jestes z dogomani dopiero pozniej jak sobie foteczki z wystaw oglądałam to Cie skojarzyłam :evil_lol:
a w Lublinie moze będziesz:)?