Asiaczek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Matagi']Hiiihiiiii:evil_lol: Zobaczysz,zobaczysz,a usłyszysz na peeeewno!!!:lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: A w ogóle najgorsze jest to,że Franek/żako/ nauczył sie naśladować pieśni Babowe....:evil_lol:[/quote] Ło matko! A to już chyba przegięcie... Dzie Baby drące się.... Rany boskie!!!:diabloti: :angryy: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Dziewczynki i Chlopcy! Czy ktos by mi mogl cos napisac o sedziowaniu p. Ubrovej? Bo nie jestem przekonana, czy zglaszac na wystawe tez swoja ozdobke... Prosze, prosze, prosze... Quote
Asiaczek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Słyszałam (a nawet raz osobiście doswiadczyłam tego) o trochę układowym jej sposobie sędziowania. Szczególnie poza granicami jej kraju... Ale zanim zrezygnujesz ze zgłaszania swojej ozdóbki, to jeszcze się zastanów. Może jednak warto zaryzykować? Pzdr. Quote
SuperGosia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Asiaczek']Słyszałam (a nawet raz osobiście doswiadczyłam tego) o trochę układowym jej sposobie sędziowania. Szczególnie poza granicami jej kraju... Ale zanim zrezygnujesz ze zgłaszania swojej ozdóbki, to jeszcze się zastanów. Może jednak warto zaryzykować? Pzdr.[/quote] Caly czas mysle :cool3: Quote
Matagi Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Asiaczek']Słyszałam (a nawet raz osobiście doswiadczyłam tego) o trochę układowym jej sposobie sędziowania. Szczególnie poza granicami jej kraju... Ale zanim zrezygnujesz ze zgłaszania swojej ozdóbki, to jeszcze się zastanów. Może jednak warto zaryzykować? Pzdr.[/quote] Shiby również sędziuje....:cool3: ,najwyżej naślę na nią Babę....:evil_lol: :mad: Quote
karolayna Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Matagi']Shiby również sędziuje....:cool3: ,najwyżej naślę na nią Babę....:evil_lol: :mad:[/quote] A co tam raz sie zyje..zgłaszamy sie zobaczymy jak będzie:razz: A moze akurat nie bedzie shih z czech :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='karolayna']A co tam raz sie zyje..zgłaszamy sie zobaczymy jak będzie:razz: A moze akurat nie bedzie shih z czech :evil_lol:[/quote] Oby! Jak czeskie shh-tzu dowiedzą się, że do gry wchodzi BABA, to pewnie nawet się nie zgłoszą!;) Pzdr. Quote
karolayna Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Asiaczek']Oby! Jak czeskie shh-tzu dowiedzą się, że do gry wchodzi BABA, to pewnie nawet się nie zgłoszą!;) Pzdr.[/quote] a kto to jest BABA bo ja nie wtajemniczona jestem :oops::oops: Quote
Asiaczek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 BABA to przepiękna suczka rasy shiba-iny, którą ma Matagi. Może Matagi wstawi tutaj jakieś zdjątko tej piękności. Szkoda, że nie bedzie mogła usłyszeć, jak BABA "się drze"! Pzdr. Quote
Matagi Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Prosze bardzo!:lol: Oto Baba zadowolona: [URL="http://img236.imageshack.us/my.php?image=babiszon2ka.jpg"][IMG]http://img236.imageshack.us/img236/357/babiszon2ka.th.jpg[/IMG][/URL] a tu Baba deczko wkurzona....:evil_lol: :diabloti: ,śpiewu niestety nie słychać,ale można to sobie wyobrazić.....:evil_lol: :evil_lol: [URL="http://img345.imageshack.us/my.php?image=zdjcie0068ac.jpg"][IMG]http://img345.imageshack.us/img345/6822/zdjcie0068ac.th.jpg[/IMG][/URL] Quote
jo-jo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Matagi']Prosze bardzo!:lol: Oto Baba zadowolona: [URL="http://img236.imageshack.us/my.php?image=babiszon2ka.jpg"][IMG]http://img236.imageshack.us/img236/357/babiszon2ka.th.jpg[/IMG][/URL][/quote] No to będę wiedziała kto to sie drze jakby co i za tym głosem będe szukać dogomaniaków :evil_lol: Quote
Matagi Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='jo-jo']No to będę wiedziała kto to sie drze jakby co i za tym głosem będe szukać dogomaniaków :evil_lol:[/quote] Hii hiii:evil_lol: W ten sposób zostaliśmy zlokalizowani w Dobrym Mieście!:evil_lol: Quote
jo-jo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Matagi']Hii hiii:evil_lol: W ten sposób zostaliśmy zlokalizowani w Dobrym Mieście!:evil_lol:[/quote] No własnie coś słyszałam tylko nei miałam pojęcie że to ta Baba a byłam nie daleko Shibek a przynajmniej dużo psów z 5 grupy się koło mnie przewijało :evil_lol: Quote
Matagi Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='jo-jo']No własnie coś słyszałam tylko nei miałam pojęcie że to ta Baba a byłam nie daleko Shibek a przynajmniej dużo psów z 5 grupy się koło mnie przewijało :evil_lol:[/quote] Jak cos sie darło,to napewno TA Baba!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
karolayna Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Matagi']Jak cos sie darło,to napewno TA Baba!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] no to będziemy szukac twu twu znaczy sie słuchac :evil_lol: a w Lublinie będziecie? Quote
Matagi Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='karolayna']no to będziemy szukac twu twu znaczy sie słuchac :evil_lol: a w Lublinie będziecie?[/quote] W Lublinie Baby nie będzie,ale możliwe,że będe ja z aparatem foto;) :lol: .Babiszon będzie w Warszawie,Szczecinie,Augustowie,Sopocie,Białymstoku,no i ....na światówce też trzeba pokrzyczeć będzie...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
karolayna Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Matagi']W Lublinie Baby nie będzie,ale możliwe,że będe ja z aparatem foto;) :lol: .[/quote] oo to zapraszam na ring jeszcze nie wiem który :evil_lol:ale w kazdym badz razie ozdóbek (gr.IX) :evil_lol: Quote
Matagi Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='karolayna']oo to zapraszam na ring jeszcze nie wiem który :evil_lol:ale w kazdym badz razie ozdóbek (gr.IX) :evil_lol:[/quote] Na pewno zajrzę!:lol: Quote
AnkaW Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='jo-jo']No to będę wiedziała kto to sie drze jakby co i za tym głosem będe szukać dogomaniaków :evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o tym samym pomyślałam :roflt: :roflt: :roflt: Quote
jo-jo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Matagi']Jak cos sie darło,to napewno TA Baba!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Gdybym wcześniej wiedziała to bym Was poszukała :lol: [quote name='AnkaW']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o tym samym pomyślałam :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] Widocznie tak trzeba zrobic :diabloti: Quote
talut Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Matagi-to usłyszymy się w Augustowie :evil_lol: może nawet jakiś koncert uda się zorganizować? Monulec uwielbia szczekać na wystawach :lol: Quote
karolayna Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='jo-jo']Gdybym wcześniej wiedziała to bym Was poszukała :lol: [/quote] ja Ciebie chyba widziałam w NDM oglądałam zdjęcia jojka jest przecudowny :loveu: Quote
jo-jo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='karolayna']ja Ciebie chyba widziałam w NDM oglądałam zdjęcia jojka jest przecudowny :loveu:[/quote] Możliwe dużo osób mnie widziało a jednak nikt nie witał się cczy bicie się mnie czy Jojka :evil_lol: Quote
karolayna Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='jo-jo']Możliwe dużo osób mnie widziało a jednak nikt nie witał się cczy bicie się mnie czy Jojka :evil_lol:[/quote] wtedy to ja jeszcze nie wiedzialam ze Ty jestes z dogomani dopiero pozniej jak sobie foteczki z wystaw oglądałam to Cie skojarzyłam :evil_lol: a w Lublinie moze będziesz:)? Quote
Recommended Posts