_ogonek_ Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 przeczytałam :D Nie ma to jak "inteligentna" osoba robiąca coś :D dzięki zuzlik!!! :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Gwiazdeczko,pokazujemy się!!!!...małaś,to delikatnie podrzucamy!!!...ale z sercem!:loveu::loveu::loveu::loveu::multi: Quote
fiorsteinbock Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Gwiazdeczka ma nowy domek! Szczegoly podadza dziewczyny, jak dojda do komputera :) Szczescia Gwiazdeczko!!:multi::multi::loveu::loveu: Quote
Daga&Maks Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 taka pięknotka nie mogła długo czekać :multi: czekamy na więcej informacji Quote
kamilawa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 jest domek, jest domek, jest domek! Ciesze się przeogromnie !! :multi: Quote
Daga&Maks Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 A&S napisz w tytule że suczka ma dom :cool3: Quote
_ogonek_ Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Daga, wiem ale nie było mnie dwa tygodnie... Quote
_ogonek_ Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 nom nareszcie wróciłam do żywych.... Quote
rotek_ Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 cały czas dzwonią o gwiazdkę proszę wycofajcie ogłoszenia ostatni tel był z kupiepsa.pl póżniej dokładniej napiszę jak wyglądała adopcja suni Quote
rotek_ Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Gwiazdka szybko trafiła do domu była setka telefonów w jej sprawie, od handlary psami też mieliśmy:angryy: myślę ze trafiła w jedne z najlepszych rąk ulv miała też jeden dobry domek, ale pani zadzwoniła kilka dni po adopcji Ludzie mieli bernardyna i mają doświadczenie z dużymi psami nie traktują psa jak zabawki i widać że są odpowiedzialni nie przerazili się jak mówiłam same wady kukazów tylko zapomniałam mówić o samych zaletach owczarków:oops: Gwiazdka dostała imię Bora Quote
susky Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Witam Wszystkich! Bora jest u mnie :) Niedługo wrzucę kilka fotek żeby pokazać, na jaką panienkę nam Gwiazdeczka wyrosła ;) Quote
kamilawa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Witam :loveu: Z niecierpliwością czekam na fotki! :loveu: Quote
ANETTTA Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 susky witamy kolejnego dogomaniak mam nadzieje ze z nami zostniesz .... czekamy na fotki ....i wiesci dobre wiesci Quote
zuzlikowa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 susky napisał(a):Witam Wszystkich! Bora jest u mnie :) Niedługo wrzucę kilka fotek żeby pokazać, na jaką panienkę nam Gwiazdeczka wyrosła ;) Witamy!!!...czekamy na wieści z nowego,prawdziwego zycia maleńkiej!!!:loveu: Quote
susky Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Zapraszam do siebie na grilla :D Oczywiście fotki wrzucę.. Ale jakby co, jest gdzie spać, itp.. :D Quote
kamilawa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 susky napisał(a):Zapraszam do siebie na grilla :D Oczywiście fotki wrzucę.. Ale jakby co, jest gdzie spać, itp.. :D Już lecęęęęę. :lol: Quote
_ogonek_ Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 susky, miło widzieć cię w naszym gronie. Fotek doczekać się nie mogę!!! Quote
rotek_ Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 witamy, jeśli będą problemy przy wstawianiu zdjęć chętnie pomożemy i owczywiście czekamy z niecierpliwością Quote
Recommended Posts