Jump to content
Dogomania

Żałosny układ i przyjaciele- ciemno i źle pachnie - doopa nie wolontariat! iha!!!

Recommended Posts

Posted

No cóz,za to pare imion męskich:evil_lol:Facetom sie pewnie dalej wydaje,ze sa stworzeni do wyzszych celów!A...gosc nadział mnie dzis,tzn.orzecholot na hak,do tej pory nadziewałam sie sama,Myslałam,ze tylko baby nie potrafia cofac:eviltong:

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witaj sleepingbyday !!!!!!!!!!!!!!!

Wielki szacun zawsze do Ciebie kobito miałam i nie tylko ja!

Dogomania to coraz większe grono totalnie obcych sobie ludzi ... Garstka jedynie tych których łączy szacunek, szczerość, zrozumienie ...
W dogomaniackiej galerii osobowości ludzkich już nie jest brylantem wyjątkowość zwierząt. Jedynie zakompleksienie pokryte złudną pewnością siebie. Wymarzone miejsce na leczenie kompleksów!

Posted

[quote name='halcia']Az tak zle nie jest,to pare parszywców psuje robote i atmosfere......[/quote]

Halina pare parszywców nam znanych ... w każdym schronisku w Polsce, którego historia na dogo kołem sie toczy ma swoich parszywców, dodac do tego fundacje plus sporo parszywców z zamiłowania i przenudzenia i mamy smutny wynik ....

Czasem rozmawiam o tym z Kudłatą. Na początku dogo to było małe grono, kilkadziesiąt wątków i wspólne działanie - dzisiaj?

Posted

Maupy przebrzydłe :mad::mad::mad: Umawiacie się na Bieszczady jak my mamy tak daleko :mad::mad::mad: OOOOOO żałosne jesteście.... paskudne i w ogóle :diabloti:

Posted

Już Ty mnie żałosna Szpilko przekonywać nie musisz, ja widziałam jak Wy się żałośnie bawiliście :mad::mad::mad: Widziałam.
I ryczeć mi się chciało z żałości, że mnie tam nie było :placz::placz::placz::placz:

Posted

Halcia, ty mnie nie kuś, bo jak ja się u Ciebie zadekuję, to się mnie w życiu nie pozbędziesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I to dopiero będzie żałosne :eviltong::eviltong::eviltong: