Elitesse Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Honey']Napisz slowko po wizycie, co na USG wet wypatrzyl :p[/quote] potwierdzily sie moje obawy i niestety wet nic nie wypatrzyl :placz: :placz: przyjdzie nam czekac na maluszki do wiosny Quote
r_2005 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='daga10011'] nas widac 6 maluszkow i mam nadzieje,ze zaden juz sie tam nie schowal z tylu:roll:[/quote] Oj tam, najwyżej zostawisz sobie więcej niż jedno szczenię:lol: Quote
agamich Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Elitesse']potwierdzily sie moje obawy i niestety wet nic nie wypatrzyl :placz: :placz: przyjdzie nam czekac na maluszki do wiosny[/quote] bardzo szkoda, natura płata figle i możemy tylko chcieć....ale spróbujecie wiosną i wiesz, wiosna miłość kwitnie to i może owoce będą piękne później Quote
Honey Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Elitesse']potwierdzily sie moje obawy i niestety wet nic nie wypatrzyl :placz: :placz: przyjdzie nam czekac na maluszki do wiosny[/quote] Ojej... szkoda... :-( Czlowiek sobie zaplanuje, nastawi sie, czeka... a tu nici... Ale natura podobno wie co robi, a wiosenne fajniej chowac, zwlaszcza jak maluszki na trawe w ogrodzie mozna wypuscic. [SIZE=1](jak bedzie Ci bardzo smutno, to Ci kilka swoich podrzuce ;) )[/SIZE] Quote
cuciola Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [B]Honey[/B] wkleisz nam jakies fotki krowkowe? :D wiesz juz jakie dasz imiona? Quote
Honey Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='cuciola'][B]Honey[/B] wkleisz nam jakies fotki krowkowe? :D wiesz juz jakie dasz imiona?[/quote] Ciuciola - imiona sa juz na stronie :) A fotki- za pare dni, bo moje dziesieciodniowe maluszki otworzyly juz oczka ( i to wszystkie - jak na komende :crazyeye: ) i nie chce im teraz lampa po tych slepkach blyskac :) Quote
daga10011 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 no widze,ze Ci sie wnuki po swiecie rozprosza:razz: :lol: .Imionka fajne:loveu: i kluseczki laciate tez:loveu: Quote
moon27 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Honey']Ojej... szkoda... :-( Czlowiek sobie zaplanuje, nastawi sie, czeka... a tu nici... Ale natura podobno wie co robi, a wiosenne fajniej chowac, zwlaszcza jak maluszki na trawe w ogrodzie mozna wypuscic. [SIZE=1](jak bedzie Ci bardzo smutno, to Ci kilka swoich podrzuce ;) )[/SIZE][/quote] A ja słyszałam że szczeniaczków nie wolno na dwór wypuszczac - bo mogą zachorować - że trzeba je trzymać w domu - to prawda ? Quote
Elitesse Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='moon27']A ja słyszałam że szczeniaczków nie wolno na dwór wypuszczac - bo mogą zachorować - że trzeba je trzymać w domu - to prawda ?[/quote] ja tam swoje przy ladnej pogodzie zawsze na dwor wynosilam :roll: Quote
Elitesse Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Honey']Ojej... szkoda... :-( Czlowiek sobie zaplanuje, nastawi sie, czeka... a tu nici... Ale natura podobno wie co robi, a wiosenne fajniej chowac, zwlaszcza jak maluszki na trawe w ogrodzie mozna wypuscic. [SIZE=1](jak bedzie Ci bardzo smutno, to Ci kilka swoich podrzuce ;) )[/SIZE][/quote] juz powoli przyzwyczajam sie do mysli ze na maluszki musze poczekac :-( al chetnie bym jakies pomietosila :loveu: Quote
cuciola Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [B]Elitesse[/B] wiosna beda ladniejsze! moze bedziesz miala prezent na Wielkanoc sliczny! Quote
Nesuniaaa Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='moon27']A ja słyszałam że szczeniaczków nie wolno na dwór wypuszczac - bo mogą zachorować - że trzeba je trzymać w domu - to prawda ?[/quote] Nie można wypuszczać tam gdzie latają inne psy, ale na własne podwórko, gdzie nie chodzą bezpańskie psy, spokojnie można je wypuszczać.. Quote
Honey Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Elitesse']juz powoli przyzwyczajam sie do mysli ze na maluszki musze poczekac :-( al chetnie bym jakies pomietosila :loveu:[/quote] Nie ma sprawy, jak ja sobie z jedenastka nie poradze, to Ci kilka sztuk do pomietoszenia podrzuce ;) Quote
Honey Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='daga10011']no widze,ze Ci sie wnuki po swiecie rozprosza:razz: :lol: .Imionka fajne:loveu: i kluseczki laciate tez:loveu:[/quote] Dzieki Daga. :) A ja jestem strrrrasznie ciekawa ile tego drobiazgu u Ciebie bedzie :razz: Ktos musi miec wreszcie ta dwunastke ! :evil_lol: Quote
Honey Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='moon27']A ja słyszałam że szczeniaczków nie wolno na dwór wypuszczac - bo mogą zachorować - że trzeba je trzymać w domu - to prawda ?[/quote] Pod blok, gdzie mnostwo obcych psow biega ( i nie wiadomo czy zdrowych czy chorych ), nie wypuscilabym. Ale do ogrodka - jak najbardziej ! dopisane: Nesunia, zdublowalam Twoja odpowiedz, sorki, teraz dopiero ja przeczytalam ;) Quote
Honey Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='cuciola'][B]Elitesse[/B] wiosna beda ladniejsze! moze bedziesz miala prezent na Wielkanoc sliczny![/quote] I zamiast malych zajecy beda biegac male sznaucerki :evil_lol: Quote
Elitesse Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Honey']I zamiast malych zajecy beda biegac male sznaucerki :evil_lol:[/quote] hmm kolorystycznie nawet calkiem zblizone :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Honey']Dzieki Daga. :) A ja jestem strrrrasznie ciekawa ile tego drobiazgu u Ciebie bedzie :razz: Ktos musi miec wreszcie ta dwunastke ! :evil_lol:[/quote] nie kracz:crazyeye: :mad: .Mamusia szczeniat jest jedna z parunastu:roll: i takie sie mioty tam rodza,ale ..mam nadzieje,ze jednak my tego rekordu nie pobijemy:placz: .to nasz pierwszy miot i ja sie trzese cala-ja chce 6 i basta:mad: Quote
Honey Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='daga10011']nie kracz:crazyeye: :mad: .Mamusia szczeniat jest jedna z parunastu:roll: i takie sie mioty tam rodza,ale ..mam nadzieje,ze jednak my tego rekordu nie pobijemy:placz: .to nasz pierwszy miot i ja sie trzese cala-ja chce 6 i basta:mad:[/quote] No to chociaz jedenascie... zebym sie osamotniona nie czula :evil_lol: Quote
Honey Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Elitesse']hmm kolorystycznie nawet calkiem zblizone :lol: :lol:[/quote] Prawda ? :lol: Tylko uszka nie te ... :evil_lol: Quote
daga10011 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Honey']No to chociaz jedenascie... zebym sie osamotniona nie czula :evil_lol:[/quote] Ty osamotniona?????:crazyeye: toc masz te swoje 11:lol: .Daj innym zyc:lol: .a tak na serio-u mnie widac 6 i ja chce 6..i co wieczor sie modle o 6...666:diabloti: diabelski miocik;) Quote
daga10011 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Honey']Prawda ? :lol: Tylko uszka nie te ... :evil_lol:[/quote] a moze tak dorysowac????:razz: Quote
Honey Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='daga10011']Ty osamotniona?????:crazyeye: toc masz te swoje 11:lol: .Daj innym zyc:lol: .a tak na serio-u mnie widac 6 i ja chce 6..i co wieczor sie modle o 6...666:diabloti: diabelski miocik;)[/quote] :diabloti: ..diabelski pomiocik.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ( a zobaczysz, ze bedzie wiecej :cool3: .... nie bij ! ) Quote
Nesuniaaa Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='daga10011']Ty osamotniona?????:crazyeye: toc masz te swoje 11:lol: .Daj innym zyc:lol: .a tak na serio-u mnie widac 6 i ja chce 6..i co wieczor sie modle o 6...666:diabloti: diabelski miocik;)[/quote] To aż 666 chcesz ??!!:crazyeye: :diabloti: ? Quote
daga10011 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 lapia za slowa..ja nie wiem:diabloti: ..nie -ja chce diabelska szosteczke;) :lol: ..Honey-nie dam Ci tej satysfakcji:lol: ..ja juz glaszcze brzusio Kajowej i szepcze-hej szosteczka-jak sie macie;) ..A Kajusia to posluszna dziewczynka:loveu: -wiec mysle ze i teraz mnie poslucha:oops: .. Quote
Recommended Posts