Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Honey']Napisz slowko po wizycie, co na USG wet wypatrzyl :p[/quote]

potwierdzily sie moje obawy i niestety wet nic nie wypatrzyl :placz: :placz:
przyjdzie nam czekac na maluszki do wiosny

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='daga10011'] nas widac 6 maluszkow i mam nadzieje,ze zaden juz sie tam nie schowal z tylu:roll:[/quote]
Oj tam, najwyżej zostawisz sobie więcej niż jedno szczenię:lol:

Posted

[quote name='Elitesse']potwierdzily sie moje obawy i niestety wet nic nie wypatrzyl :placz: :placz:
przyjdzie nam czekac na maluszki do wiosny[/quote]

bardzo szkoda, natura płata figle i możemy tylko chcieć....ale spróbujecie wiosną i wiesz, wiosna miłość kwitnie to i może owoce będą piękne później

Posted

[quote name='Elitesse']potwierdzily sie moje obawy i niestety wet nic nie wypatrzyl :placz: :placz:
przyjdzie nam czekac na maluszki do wiosny[/quote]

Ojej... szkoda... :-( Czlowiek sobie zaplanuje, nastawi sie, czeka... a tu nici...
Ale natura podobno wie co robi, a wiosenne fajniej chowac, zwlaszcza jak maluszki na trawe w ogrodzie mozna wypuscic.
[SIZE=1](jak bedzie Ci bardzo smutno, to Ci kilka swoich podrzuce ;) )[/SIZE]

Posted

[quote name='cuciola'][B]Honey[/B] wkleisz nam jakies fotki krowkowe? :D wiesz juz jakie dasz imiona?[/quote]

Ciuciola - imiona sa juz na stronie :)
A fotki- za pare dni, bo moje dziesieciodniowe maluszki otworzyly juz oczka ( i to wszystkie - jak na komende :crazyeye: ) i nie chce im teraz lampa po tych slepkach blyskac :)

Posted

[quote name='Honey']Ojej... szkoda... :-( Czlowiek sobie zaplanuje, nastawi sie, czeka... a tu nici...
Ale natura podobno wie co robi, a wiosenne fajniej chowac, zwlaszcza jak maluszki na trawe w ogrodzie mozna wypuscic.
[SIZE=1](jak bedzie Ci bardzo smutno, to Ci kilka swoich podrzuce ;) )[/SIZE][/quote]
A ja słyszałam że szczeniaczków nie wolno na dwór wypuszczac - bo mogą zachorować - że trzeba je trzymać w domu - to prawda ?

Posted

[quote name='moon27']A ja słyszałam że szczeniaczków nie wolno na dwór wypuszczac - bo mogą zachorować - że trzeba je trzymać w domu - to prawda ?[/quote]

ja tam swoje przy ladnej pogodzie zawsze na dwor wynosilam :roll:

Posted

[quote name='Honey']Ojej... szkoda... :-( Czlowiek sobie zaplanuje, nastawi sie, czeka... a tu nici...
[SIZE=1](jak bedzie Ci bardzo smutno, to Ci kilka swoich podrzuce ;) )[/SIZE][/quote]

juz powoli przyzwyczajam sie do mysli ze na maluszki musze poczekac :-(
al chetnie bym jakies pomietosila :loveu:

Posted

[quote name='moon27']A ja słyszałam że szczeniaczków nie wolno na dwór wypuszczac - bo mogą zachorować - że trzeba je trzymać w domu - to prawda ?[/quote]

Nie można wypuszczać tam gdzie latają inne psy, ale na własne podwórko, gdzie nie chodzą bezpańskie psy, spokojnie można je wypuszczać..

Posted

[quote name='Elitesse']juz powoli przyzwyczajam sie do mysli ze na maluszki musze poczekac :-(
al chetnie bym jakies pomietosila :loveu:[/quote]

Nie ma sprawy, jak ja sobie z jedenastka nie poradze, to Ci kilka sztuk do pomietoszenia podrzuce ;)

Posted

[quote name='daga10011']no widze,ze Ci sie wnuki po swiecie rozprosza:razz: :lol: .Imionka fajne:loveu: i kluseczki laciate tez:loveu:[/quote]

Dzieki Daga. :)
A ja jestem strrrrasznie ciekawa ile tego drobiazgu u Ciebie bedzie :razz:
Ktos musi miec wreszcie ta dwunastke ! :evil_lol:

Posted

Pod blok, gdzie mnostwo obcych psow biega ( i nie wiadomo czy zdrowych czy chorych ), nie wypuscilabym. Ale do ogrodka - jak najbardziej !

dopisane:
Nesunia, zdublowalam Twoja odpowiedz, sorki, teraz dopiero ja przeczytalam ;)

Posted

[quote name='cuciola'][B]Elitesse[/B] wiosna beda ladniejsze! moze bedziesz miala prezent na Wielkanoc sliczny![/quote]

I zamiast malych zajecy beda biegac male sznaucerki :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']Dzieki Daga. :)
A ja jestem strrrrasznie ciekawa ile tego drobiazgu u Ciebie bedzie :razz:
Ktos musi miec wreszcie ta dwunastke ! :evil_lol:[/quote]
nie kracz:crazyeye: :mad: .Mamusia szczeniat jest jedna z parunastu:roll: i takie sie mioty tam rodza,ale ..mam nadzieje,ze jednak my tego rekordu nie pobijemy:placz: .to nasz pierwszy miot i ja sie trzese cala-ja chce 6 i basta:mad:

Posted

[quote name='daga10011']nie kracz:crazyeye: :mad: .Mamusia szczeniat jest jedna z parunastu:roll: i takie sie mioty tam rodza,ale ..mam nadzieje,ze jednak my tego rekordu nie pobijemy:placz: .to nasz pierwszy miot i ja sie trzese cala-ja chce 6 i basta:mad:[/quote]

No to chociaz jedenascie... zebym sie osamotniona nie czula :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']No to chociaz jedenascie... zebym sie osamotniona nie czula :evil_lol:[/quote]
Ty osamotniona?????:crazyeye: toc masz te swoje 11:lol: .Daj innym zyc:lol: .a tak na serio-u mnie widac 6 i ja chce 6..i co wieczor sie modle o 6...666:diabloti: diabelski miocik;)

Posted

[quote name='daga10011']Ty osamotniona?????:crazyeye: toc masz te swoje 11:lol: .Daj innym zyc:lol: .a tak na serio-u mnie widac 6 i ja chce 6..i co wieczor sie modle o 6...666:diabloti: diabelski miocik;)[/quote]

:diabloti: ..diabelski pomiocik.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

( a zobaczysz, ze bedzie wiecej :cool3: .... nie bij ! )

Posted

[quote name='daga10011']Ty osamotniona?????:crazyeye: toc masz te swoje 11:lol: .Daj innym zyc:lol: .a tak na serio-u mnie widac 6 i ja chce 6..i co wieczor sie modle o 6...666:diabloti: diabelski miocik;)[/quote]

To aż 666 chcesz ??!!:crazyeye: :diabloti: ?

Posted

lapia za slowa..ja nie wiem:diabloti: ..nie -ja chce diabelska szosteczke;) :lol: ..Honey-nie dam Ci tej satysfakcji:lol: ..ja juz glaszcze brzusio Kajowej i szepcze-hej szosteczka-jak sie macie;) ..A Kajusia to posluszna dziewczynka:loveu: -wiec mysle ze i teraz mnie poslucha:oops: ..