nice_girl Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Dianka! Gratulujemy! Czekamy wiec na zdjęcia! ;) Lisica lada dzień powinna zacząć rodzić. Ehh. Quote
calessandra Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Łał !!!! Wielkie gratulacje i mizianko dla dzieci i mamuśki :-) Czekamy na zdjęcia :-) Quote
Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ślicznie dziękujemy:lol: Malutkie misie polarne przeurocze:loveu: Justynka trzymamy kciuki za Was obie;) Odbierasz poród sama czy masz kogoś do pomocy? Quote
nice_girl Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='Diana14']Ślicznie dziękujemy:lol: Malutkie misie polarne przeurocze:loveu: Justynka trzymamy kciuki za Was obie;) Odbierasz poród sama czy masz kogoś do pomocy?[/QUOTE] Sama.:roll: Nie mam nikogo, kto by mi mógł zrobić za akuszera. :( Właśnie! Masz już nazwane maluchy? :) Calessandra, Zapomniałam napisać, że Twoje białe misie są przeurocze!:loveu: Quote
Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Dasz sobie rade :D Ja pierwszy poród odbierałam sama, później kiedy kolezanki suka się szczeniła tez i wczoraj to samo:lol: Będzie dobrze;) Imionka już są dla malców u mnie na stronce w dziale szczenięta. Quote
JinnyAl Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Też nie widziałam nigdy małych colaczków :) Fajna galeria juniorów nam się tu zrobiła :) Przegląd szczeniaków różnych ras... :loveu: Quote
Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='nice_girl']O! Czyli jeden to mój chrześniak. Fajowo! ;)[/quote] To do mnie:lol: ? Jak to chrześniak:roll: ? Quote
nice_girl Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='Diana14']To do mnie:lol: ? Jak to chrześniak:roll: ?[/QUOTE] Zdaje się, że imię Be My Destiny to był mój pomysł. ;) Quote
Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='nice_girl']Zdaje się, że imię Be My Destiny to był mój pomysł. ;)[/quote] Skleroza nie boli:oops: Zapisywałam wszystko na jedną listę i stąd to moje pytanie:eviltong: Tak więc ciociu Justynko oficjalnie jestes chrzestną tricolorowej dziewczynki o tym imieniu:lol: Quote
nice_girl Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 W takim razie jako dobra ciocia obiecuję się wygłaskać sunię, jeśli spotkam ją kiedyś na wystawie. ;) Quote
Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='nice_girl']W takim razie jako dobra ciocia obiecuję się wygłaskać sunię, jeśli spotkam ją kiedyś na wystawie. ;)[/quote] Obyś obyś spotkała:lol: Bardzo bym chciała żeby były te kluski wystawiane bo po tym piesku maluchy moga byc naprawe ladniusie Quote
Diana14 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 tak jak obiecałam...;) Mam foteczki maluszków :wink: [img]http://www.lovely-dream.pl/images1/brzoskwinka1.jpg[/img] [img]http://www.lovely-dream.pl/images1/besame_pronto1.jpg[/img] i matkująca Vega :lol: [img]http://www.lovely-dream.pl/images1/Obraz%20016.jpg[/img] Reszta na mojej stronce :wink: Miłego oglądania :lol: Nie sugerujcie się kolorem reczniczkow co do płci:eviltong: Po najechaniu myszką na zdjecie pokazuje się nazwa pieska:lol: Quote
JinnyAl Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Jaaakie one malutkie przy mamie! (o zdjęciach ze stronki mówię). Chomiczki :evil_lol:Kurcze, mają 3 dni i już widać zarys kształtów jak u dorosłego osobnika. W ogóle jestem zdumiona tym, jak szczeniaki poszczególnych ras są różne. Zawsze myślałam, że takie szczylki rasowe są na początku strasznie podobne do wszystkich innych ras, a jak widać wcale nie są :loveu: Quote
cuciola Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 faktycznie wygladaja jak male chomiczki albo swinki morskie :)i juz maja taki wydluzony pyszczek..zupelnie inna mordka niz od labradorka. a ja w sorde odbieram mojego maluszka i nie bedzie mnie na forum do konca lipca..fotki nowe w galerii Quote
nice_girl Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Mamy szczesliwa siodemke! Lisica urodzila je w nieco ponad 2 h!:crazyeye: Pierwsze zdjecia u mnie na stronie. ;) Quote
Elitesse Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 mizianka dla szczesliwej mamusi i maluszkow !!! :loveu: Quote
Kika Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 [quote name='nice_girl']Mamy szczesliwa siodemke! Lisica urodzila je w nieco ponad 2 h!:crazyeye: Pierwsze zdjecia u mnie na stronie. ;)[/quote] Jeszcze raz ogromne gratulacje- przede wszystkim dla Klio i dla Ciebie jako hodowczyni:) Wymiziaj ją od nas :):) Quote
cuciola Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 gratuluje! to sie lisica postarala! a my jutro jedziemy! Quote
nice_girl Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Moja lisiątka: [img]http://www.ee.pw.edu.pl/~olichwij/vellicos/puppies/razem2.jpg[/img] Jeden z dwóch piesków::loveu: [url]http://www.ee.pw.edu.pl/~olichwij/vellicos/puppies/piesek2.JPG[/url] Quote
Nesuniaaa Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ojej widze, że podczas mojej nieobecności same porody się odbyły:P Słodkie maleństwa:) Ja dzisiaj jade maluchy zaszczepić i zbadać mamusie:) Trzymajcie kciuki, żeby wszystko bylo ok! Quote
calessandra Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Jakie cuda !! Wielkie mizianko dla mamusi i dzieciaczków :-) No i my chcemy więcej fotek .... lisiątek ;-) Quote
Nesuniaaa Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Powiedźcie mi jak to jest ze szczepieniami maluchów? Znajoma jak szczepiła swojego malca to miala w 8 i 10 tyg szczepienia a poźniej już na dwór mogła wychodzić. A ja mam szczepienia w 7, 10 i 13 tyg. Od czego to zależy? Quote
Recommended Posts