Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='giselle4'].mhhhh,mamy obiecane ze pani przyjedzie w sobote i bedzie mial domek
w kotlinie kłodzkiej
oby tym razem to juz była prawda:mad:[/quote]

a może by tak sprawdzić domek przed adopcją ?

Posted

[quote name='gameta']a może by tak sprawdzić domek przed adopcją ?[/quote]
Juz wszystko wiem
to starsza Pani ,mąz umarl i chce miec kogos do kochania
cos malutkiego i spokojnego...padło na Dropsika
Córka ma psiaka i Pani tez mówi ze by miała przyjaciela.....
oby tylko przyjechała i jego poznała...zakocha sie na bank:p

Posted

Trzymam kciuki za Dropsika, podglądam go już od dawna, ale ostatnio sobie zabraniam, bo nie mogę niestety wziąć drugiego pieska, a bardzo żałuję. Dropsik ujął mnie za serce od razu. Oby tym razem się udało.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, dziekujemy z odwiedzanie Dropsika :loveu:
na horyzoncie wielkie zmiany ale nie chcemy nic mowic...powiemy wszystko, jak juz Nasz Chlopiec bedzie mial pewny status!

Trzymajcie kciuki :loveu:[/quote]

Nieustająco trzymamy kciuki

Posted

...Przed chwilką telefonowala Pani ze bedzie w sobote
moze nawet o 10,00 musze zatelefonowac do Pani kierownik
hihihi dobra nasza
Edytko oby to byl ten najlepszy domek
bo teraz zacznają sie bić o niego
ale widziałam we Wrocku tez ładnego to Panu jego wysle do Katowic jak Dropsik zostanie zabrany:crazyeye:

Posted

Dropsik czeka na jutrzejsze odwiedziny zainteresowanej adopcja Pani.
Jego sprawa z poprzednia adoptujaca jeszcze nie skonczona...
Pani ppomarancza, ktora podpisala umowe adopcyjną i w ekstazie zalozyla osobny watek pieska "amon zwany dropsem", piszac same "ohy" i "ahy" po paru dniach powiadomila sms-em, ze nie ma pewnosci co do zdrowia Dropsa (mial kilka strupkow na skorze) - i dobrze sie stalo, bo ta osoba okazała sie nieodpowiedzialna i ostatnia rzecza, ktorej pragniemy dla naszego Dropsa to takiego opiekuna!
[B]Przy podpisywaniu umowy Pani dostala ksiazeczke zdrowia Dropsika, minelo 2 tyg, w czasie ktorym Pani nie odeslala tak istotnego dokumentu![/B] Zapewniajac mnie przez sms, ze ksiazeczka wyslana...

Piesek ma szanse na adopcje, ale dzieki ppomaranczy czeka na duplikat ksiazeczki zamkniety za kratami...

Dziekujemy w imieniu Dropsa jak rowniez pracownikow i wolontariatu!
Pani wrazliwosc i szlachetnosc powalila mnie na kolana...

Posted

[quote name='deer_1987']pada tylko pytanie czemu takie macie zasadyu ze umowa i juz ksiazeczka a nie ksiazeczka jak psa odbiera?[/quote]

Przez wciaz trwajace zaufanie do ludzi, ktorzy zapewniaja, ze piesek juz znalazl miejsce w ich domu :shake:
Niestety to byla bolesna nauczka...

Posted

[quote name='kamilawa']Przepraszam, długo mnie nie było na dogo :oops: Czy dobrze zrozumiałam, że ppomarańcza zrezygnowała z adopcji Dropsika...?[/quote]

Oj, taaaaak i to bardzo szybko. A teraz nie chce oddać jego dokumentów :angryy: