Gotrek Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Planujemy w najbliższą sobotę lub niedzielę (tu do dopracowania jeszcze) bulterierowe spotkanie na łąkach za NCK-iem w NH. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy! :D Quote
Złośnica Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 w dwuszeregu stań i odlicz ! [b]Raz[/b] ... czyli [b]Złośnica z Lugerkiem[/b] meldują się na rozkaz 8) Quote
staff-ka Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 A czy jak damy rade takie "bulliki"z wyraznym stopem :wink: moga sie stawic :-? - z tym,ze jak dla nas to raczej niedziela :oops: Quote
Gotrek Posted April 8, 2005 Author Posted April 8, 2005 Jasne, że będą mile widziane! :) Narazie niestety planujemy sobotę, gdzieś po godz. 15-stej. Quote
staff-ka Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Uuuu to niestety nie damy rady :( :( Ale moze kolejnym razem :) Quote
Alicja Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Jak wam się udało spotkanko? Czy będą jakieś fotki? :D Czekamy. Quote
Patka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 No walsnie pachnie wiosną czekam na wiosenne fotki Krakowiaków ze spacerku :D Quote
yoshiyuki Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 aaah fotki, fotki zaraz beda :lol: ja mam cos o kolo 52, uuu nadaje sie chyba 15-20 no ale coz dam wszystkie :lol: Quote
yoshiyuki Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 wykasowalam ;) [img]http://img96.echo.cx/img96/1996/picture0233vd.jpg[/img] Quote
blaira Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 niektore zdjecia wogole sie nie wyswietlaja , dziwne :-? Quote
yoshiyuki Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 bo taka niestety jest interia :evil: :evil: naprawde trzeba sie niezle naczekac!! a i to jest wkurzajace, bo to czysciutkie konto! tylko te zdjecia..!! no nic postaram sie cos jutro wykombinowac... dam to na ImageShack... ale to wlasnie jutro - postaram sie ... eeeeh Quote
Alicja Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 No to my grzecznie , jak to bullowate, poczekamy. :D Quote
Alicja Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 NO to ja mam lepiej , może ci opowiedzieć? :lol: Quote
Gotrek Posted April 10, 2005 Author Posted April 10, 2005 W takim razie dla "zabicia" czasu ;), można przeglądnać kilka fotek u mnie z [url=http://www.bulik.eu.org/zlotII.htm]II spotkania krakowskiego[/url]. Quote
Złośnica Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 hehehehe....większość zdjęć przedstawia tyłki :lol: :lol: bo trudno było uchwycić biegające psy w kadrze. Było 8 ludziów i 7 psów i wbrew pozorom bullki należały do mniejszości :lol: BULLKI : Luger i ja, Snorrek i Madzia, Pinezka i Mariusz. Inne : 2 dogo niemieckie Stelli, kundelek Krecik od mimi i Horacego, Parów Olek od Arniki, Udział Lugera na zdjęciach jest raczej monotematyczny 8) no ale cóż...chłopak dorasta i tylko jedno mu było w głowie :lol: Za to bardzo Lugerek polubił Parówa Olka :D Snorrik niestety nie czuł się za dobrze, ale i tak dzielnie zniósł tą całą hołotę :evilbat: Było bardzo miło, zwłaszcza wieczorkiem :wink: Quote
zaba14 Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 yoshiyuki najlepiej jak wstawiasz fotaski na forum to wrzucaj je na tą stronę [url]http://imageshack.us/[/url] kopiujesz ostatni link ;) zdjęcia wstawiają sie bardzo szybko to nei to co interia :lol: a fotaski super.. ;) Lugra rozpoznaje, a ten kundelek to Złośnica na wystawie w Zabrzu chyba był cio? :) Quote
Złośnica Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 [quote name='zaba14']a fotaski super.. ;) Lugra rozpoznaje, a ten kundelek to Złośnica na wystawie w Zabrzu chyba był cio? :)[/quote] tak...to picbull Krecik, psi indywidulaista :D Quote
Alicja Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Fajne fotki :D , ale przewrotne to bulkowate dziewcze :wink: Koniki tez mi się bardzo podobały . I nikt nikogo nie zeżarł? :o Szkoda że pogoda nieciekawa. Quote
zaba14 Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 [quote name='Złośnica&LUGER'][quote name='zaba14']a fotaski super.. ;) Lugra rozpoznaje, a ten kundelek to Złośnica na wystawie w Zabrzu chyba był cio? :)[/quote] tak...to picbull Krecik, psi indywidulaista :D[/quote] wiedziałam :lol: Quote
yoshiyuki Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 [quote name='zaba14']yoshiyuki najlepiej jak wstawiasz fotaski na forum to wrzucaj je na tą stronę [url]http://imageshack.us/[/url] kopiujesz ostatni link ;) zdjęcia wstawiają sie bardzo szybko to nei to co interia :lol: [/quote] aah dzieki za lekcje, ale nietrzeba :D czesto korzystam z tej stronki, a w ogole juz napisalam ze mam zamiar wlasnie z nej skorzystac :lol: :wink: [size=2]aj chyba takie rady zawsze kuja starego wyjadacza interetowego[/size] ;P aaah magda sliczne zdjecia :D heh a w ogole moge wam sie pochwalic ??? wyobrazcie sobie ze ja te psiska wszystkie poglaskalam :lol: :lol: aah najchetniej wszytskie bym wykradla :D Quote
tufi Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Fajnie mieliscie :D Ja dzis mialam prywatny mini-zlot - moje dziki plus Bunia w lesie - tez cudnie bylo :D Parow i Lukier swietnie wygladaja razem :D Quote
Recommended Posts