Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Planujemy w najbliższą sobotę lub niedzielę (tu do dopracowania jeszcze) bulterierowe spotkanie na łąkach za NCK-iem w NH. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy! :D

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo taka niestety jest interia :evil: :evil:

naprawde trzeba sie niezle naczekac!! a i to jest wkurzajace, bo to czysciutkie konto! tylko te zdjecia..!! no nic postaram sie cos jutro wykombinowac... dam to na ImageShack... ale to wlasnie jutro - postaram sie ... eeeeh

Posted

W takim razie dla "zabicia" czasu ;), można przeglądnać kilka fotek u mnie z [url=http://www.bulik.eu.org/zlotII.htm]II spotkania krakowskiego[/url].

Posted

hehehehe....większość zdjęć przedstawia tyłki :lol: :lol: bo trudno było uchwycić biegające psy w kadrze.

Było 8 ludziów i 7 psów i wbrew pozorom bullki należały do mniejszości :lol:
BULLKI : Luger i ja, Snorrek i Madzia, Pinezka i Mariusz.
Inne : 2 dogo niemieckie Stelli, kundelek Krecik od mimi i Horacego, Parów Olek od Arniki,

Udział Lugera na zdjęciach jest raczej monotematyczny 8) no ale cóż...chłopak dorasta i tylko jedno mu było w głowie :lol:
Za to bardzo Lugerek polubił Parówa Olka :D
Snorrik niestety nie czuł się za dobrze, ale i tak dzielnie zniósł tą całą hołotę :evilbat:

Było bardzo miło, zwłaszcza wieczorkiem :wink:

Posted

yoshiyuki najlepiej jak wstawiasz fotaski na forum to wrzucaj je na tą stronę
[url]http://imageshack.us/[/url] kopiujesz ostatni link ;) zdjęcia wstawiają sie bardzo szybko to nei to co interia :lol:

a fotaski super.. ;) Lugra rozpoznaje, a ten kundelek to Złośnica na wystawie w Zabrzu chyba był cio? :)

Posted

[quote name='Złośnica&LUGER'][quote name='zaba14']a fotaski super.. ;) Lugra rozpoznaje, a ten kundelek to Złośnica na wystawie w Zabrzu chyba był cio? :)[/quote]

tak...to picbull Krecik, psi indywidulaista :D[/quote]

wiedziałam :lol:

Posted

[quote name='zaba14']yoshiyuki najlepiej jak wstawiasz fotaski na forum to wrzucaj je na tą stronę
[url]http://imageshack.us/[/url] kopiujesz ostatni link ;) zdjęcia wstawiają sie bardzo szybko to nei to co interia :lol:
[/quote]

aah dzieki za lekcje, ale nietrzeba :D czesto korzystam z tej stronki, a w ogole juz napisalam ze mam zamiar wlasnie z nej skorzystac :lol: :wink:
[size=2]aj chyba takie rady zawsze kuja starego wyjadacza interetowego[/size] ;P

aaah magda sliczne zdjecia :D
heh a w ogole moge wam sie pochwalic ???

wyobrazcie sobie ze ja te psiska wszystkie poglaskalam :lol: :lol: aah najchetniej wszytskie bym wykradla :D

Posted

Fajnie mieliscie :D Ja dzis mialam prywatny mini-zlot - moje dziki plus Bunia w lesie - tez cudnie bylo :D
Parow i Lukier swietnie wygladaja razem :D