tula Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Fakt dobki mają charakterki:) fajnie że skontaktowałaś ich z behawiorystką, a fotki super, widać że Karlunia jest kochana. Quote
monikab Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Nowi właściciele są zachwyceni Karlą.Przestała warczeć,zadomowiła się wreszcie,uwielbia się bawic.Podszczypuje ich delikatnie zachęcając do zabaw.Niesamowicie cieszy się na ich widok.Powoli oswaja się ze sprzętami domowymi,choć boi się jeszcze deski do prasowania,odkurzacza,i suszarki.Strach przezd żelazkiem już przełamała:).Pani stwierdziął,że Karlusia obraziła się wczoraj na nią,bo została obrzucona śnieżką,generalnie śnieg jej nie przypasował.Uwilbiają tą śmiesznie tuptającą sunię,najważniejsze ze Karla nareszcie znalazła swoją przystań Quote
tula Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Super:) dzięki Monika za takie wieści, ale Karlunia to modelka, jakie pozy do fotek przybiera i jaką ma obróżkę piekną:) A co do śniegu to absolutnie jej się nie dziwię ja też go nie lubię. Quote
monikab Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Karlunia ma się znakomicie.Problemy z warczeniem sie skonczyły, Karla rozdaje buziaki na lewo i prawo,jest przekochana,radosna,przybrała na wadze,uwielbia zabawy w ogrodzie i długie spacery.Właściciele sa nią zachwyceni Quote
tula Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Jakie super świąteczne fotki, ale się cieszę:) Quote
monikab Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Nowe zdjęcia Karlutki: Patrząc na zdjęcia komentarz jest niepotrzebny.Widać jak ta psina jest szczęśliwa,jak wiele ciepła i miłości dostała od swoich nowych właścicieli.Są nia zachwyceni,a Karla rozdaje buziaki na lewo i prawo,jest przekochana,uwielbia się bawić z wlaścicielami,nie niszczy,nie psoci.Nienawidzi zimy i mrozu,a jak jej się coś nie podoba to chowa się za firankę.Jestem przezzczęśliwa że moja tuptająca Karlunia znalała tak cudowny dom Quote
dzodzo Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ojej Karla ma wygolony brzuszek?miala jakis zabieg? widac ze juz calkiem zadomowiona:))) Quote
monikab Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 nie miała,bardzo wolno odrasta jej sierść.To jeszcze golizna po sterylce jak była jeszcze u mnie.Zdjęcia robione komórka,dlatego ciut zamazane,ale brzuch już pokryty krótka sierścią Quote
tula Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Karlunia ma wspaniały dom:) no i świetną opaskę, która chyba za bardzo jej do gustu nie przypadła:) Quote
Recommended Posts