Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Boże jak mi źle bez niej :(
Apsa wielkie dzięki za dotychczasową opieke dla Dziubasy, szczere dzięki.
Dziś jestem zobowiązana i bardzo wdzięczna Pani Lidce , która adoptowała Lutka ( cały poraniony śrutem) bo Laila czuje się u niej dobrze, wprawdzie to znów tylko tymczasowe rozwiązanie , ale Laila jest bezpieczna i wygląda na to, że czuje się dobrze z Panią Lidką i Lutkiem. Jednak nadal gdy mnie widzi ,dostaje histerii ,tak się ze mną wita, że aż boli i fizycznie , bo jestem cała podrapana i psychicznie , bo nie mogę jej zabrać do domu.

• 2 weeks later...
Posted

Niestety mimo szczerych chęci Pani Lidki, Leila musi odejść......niestety nie wytrzymuje 10 godzin podczas gdy Pani Lidka jest poza domem. Jestem załamana, Leila zamieszka w hotelu w boksie co dla niej będzie prawdziwym dramatem.

• 2 weeks later...
Posted

Niestety niunia moja kochana jest już w hotelu w boksie, od szczekania z rozpaczy zdarła sobie głos....dramat.
Bardzo, ale to bardzo potrzebuje człowieka, nie rozumie dlaczego nie zabieram jej do domu. Kiedy u niej byłam nie chciała spaceru, zabaw, niczego , ciągnęła mnie do samochodu by jechać do domu.....Bardzo ją zawiodłam, a przecież chciałam dla niej jak najlepiej.

Kochani bardzo potrzebujemy wsparcia na opłacenie hotelu 300zł + karma + nieszczęsny Minirin, za każdą pomoc będę ogromnie wdzięczna. Najważniejsze by miała dom i człowieka, inaczej pęknie jej serce [IMG]http://forumrottweiler.vot.pl/images/smiles/smutasek4.gif[/IMG]
Nigdy chyba nie widziałam tak wielkiej psiej rozpaczy , a sama nie czułam się tak bezradna. Tylko mogę płakać, patrzeć w jej zawiedzione spojrzenie i ....no właśnie jak jej wytłumaczyć ???? Odkąd jest niczyja wtula się w każdego z pytaniem w oczach- może Ty mnie zechcesz, proszę ! _________________

Posted

Lili\ Laila jest w hoteliku w Rajszewie....wciąż o niej myślę, szukam sposobów... mam zbyt dużo psów, boje się znów wziąć ją do domu, bo ona otwiera każde drzwi, nawet klamkę kulkę. Żal mi też wciąż więzić moją Rottkę, nie da się jej wytłumaczyć, że ma nie mordować małej. Uwierzcie mi jestem od tego chora.
Bardzo dziękuje za wszelką pomoc.

Posted

Bardzo bardzo dziękuje za pomoc
Ellig za wszelką pomoc i karmę i Apsie która zafundowała Lili miesiąc w hotelu . Wpłata 300 zł. To w mojej sytuacji ogromna pomoc. Dziękuje wszystkim za ogłaszanie mojej suni, za każdą nawet najmniejszą pomoc.

Kochane, Lili chętnie biega z innymi psami po całym terenie i cieszy się do wszystkich, do wszystkich się przymila, jakby sama szukała zbawienia. Niestety w kojcu nadal płacze. Gdy musze ją tam odprowadzić ponownie rozdzieram sobie serce. Dawno nie czułam takiej bezradności i smutku, nawet teraz gdy to piszę becze jak dziecko.