morisowa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Iza, poprosimy nowy tekst, to będą ogłoszenia panienki z fotkami Apsy :) Quote
Izabella Hossa Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Jest cudna i prze kochana :loveu: Ps. postaram się napisac kilka słów. Apsa wstaw proszę to zdjęcie z chustą, jest cudne ,a ja mam wooolny internet. Quote
Lulka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 zdjecia booooooskie :loveu::loveu::loveu: prawie nie wyglada jak bandytka :evil_lol: Quote
KWL Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Olala cóż to za spoufalanie się Layli z Sabcią że aż Sabcia Layli garderobę pożyczyła ??? :diabloti: Quote
Izabella Hossa Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Już wiesz , bo sama napisałaś :) Dzięki Quote
Izabella Hossa Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Wciąż zapominam zaznaczyć, że ...Laila wprawdzie niema łapy , ale za to ma czterolistną koniczynę na prawym boku ;) może właśnie to ona przyniesie jej szczęście. Quote
agaga21 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 faktycznie "niepełnosprawna"! świetne zdjecia, sunia prześliczna i widać ze brak łapki w niczym jej nie przeszkadza. Quote
agaga21 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 widać, ze świetnie się bawią psiaki :) jak wyglada sprawa ze zdrówkiem w tej chwili? Quote
Izabella Hossa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Boże jak mi źle bez niej :( Apsa wielkie dzięki za dotychczasową opieke dla Dziubasy, szczere dzięki. Dziś jestem zobowiązana i bardzo wdzięczna Pani Lidce , która adoptowała Lutka ( cały poraniony śrutem) bo Laila czuje się u niej dobrze, wprawdzie to znów tylko tymczasowe rozwiązanie , ale Laila jest bezpieczna i wygląda na to, że czuje się dobrze z Panią Lidką i Lutkiem. Jednak nadal gdy mnie widzi ,dostaje histerii ,tak się ze mną wita, że aż boli i fizycznie , bo jestem cała podrapana i psychicznie , bo nie mogę jej zabrać do domu. Quote
Izabella Hossa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Niestety mimo szczerych chęci Pani Lidki, Leila musi odejść......niestety nie wytrzymuje 10 godzin podczas gdy Pani Lidka jest poza domem. Jestem załamana, Leila zamieszka w hotelu w boksie co dla niej będzie prawdziwym dramatem. Quote
Izabella Hossa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [B]Kometa[/B] przypominam ,że to nie tylko mój problem, przynajmniej nie powinien być wyłącznie mój.....:( Quote
morisowa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 O nie... ale Wy macie pecha, Ty i Laila :( Rozumiem, że rachunek za hotel dostanie Kometa? :roll: Nick ma odpowiedni, pojawia się i znika - problemy zostawiając innym... Quote
Lulka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 no wlasnie hotelik jest platny plus karma, nie wspomne juz o lekach :( - przeciez nie mozna zostawic Izy z tym problemem samej ... Quote
Izabella Hossa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Niestety niunia moja kochana jest już w hotelu w boksie, od szczekania z rozpaczy zdarła sobie głos....dramat. Bardzo, ale to bardzo potrzebuje człowieka, nie rozumie dlaczego nie zabieram jej do domu. Kiedy u niej byłam nie chciała spaceru, zabaw, niczego , ciągnęła mnie do samochodu by jechać do domu.....Bardzo ją zawiodłam, a przecież chciałam dla niej jak najlepiej. Kochani bardzo potrzebujemy wsparcia na opłacenie hotelu 300zł + karma + nieszczęsny Minirin, za każdą pomoc będę ogromnie wdzięczna. Najważniejsze by miała dom i człowieka, inaczej pęknie jej serce [IMG]http://forumrottweiler.vot.pl/images/smiles/smutasek4.gif[/IMG] Nigdy chyba nie widziałam tak wielkiej psiej rozpaczy , a sama nie czułam się tak bezradna. Tylko mogę płakać, patrzeć w jej zawiedzione spojrzenie i ....no właśnie jak jej wytłumaczyć ???? Odkąd jest niczyja wtula się w każdego z pytaniem w oczach- może Ty mnie zechcesz, proszę ! _________________ Quote
Ellig Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Jestem gdzie w jakim hotelu jest Laila na dzisiaj? Quote
Ellig Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Osoby z FB, pytaja o kontakt nr telefonu, adres mailowy do osoby, w sprawie adopcji, poprosze na pw!!!!!!!!!!!!Pilne!!!! Quote
Ellig Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Juz przekazalam dane do kontaktu.... Umowilam sie tez z Lulka , ktora wezmie ode mnie 15 kg suchej karmy dla suni...:) Quote
Izabella Hossa Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Lili\ Laila jest w hoteliku w Rajszewie....wciąż o niej myślę, szukam sposobów... mam zbyt dużo psów, boje się znów wziąć ją do domu, bo ona otwiera każde drzwi, nawet klamkę kulkę. Żal mi też wciąż więzić moją Rottkę, nie da się jej wytłumaczyć, że ma nie mordować małej. Uwierzcie mi jestem od tego chora. Bardzo dziękuje za wszelką pomoc. Quote
AniaDance Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Czy jest jakies info od potencjalnych adopcji ??? Quote
idusiek Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 z tego co wiem, radzi sobie dobrze- o ile nie płacze - te kojec jest dla niej jak dla nas więzienie - z kanapy na beton:( Quote
AniaDance Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ale nic jeszcze nie wiadomo o adopcyjnych opcjach . gdzie o niej jest info w sieci i jakies inne takze ? Pytam bo chce pomagac także Quote
Ellig Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dzisiaj napisze cos i Lili/Laili........Po poludniu. Quote
Izabella Hossa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Bardzo bardzo dziękuje za pomoc Ellig za wszelką pomoc i karmę i Apsie która zafundowała Lili miesiąc w hotelu . Wpłata 300 zł. To w mojej sytuacji ogromna pomoc. Dziękuje wszystkim za ogłaszanie mojej suni, za każdą nawet najmniejszą pomoc. Kochane, Lili chętnie biega z innymi psami po całym terenie i cieszy się do wszystkich, do wszystkich się przymila, jakby sama szukała zbawienia. Niestety w kojcu nadal płacze. Gdy musze ją tam odprowadzić ponownie rozdzieram sobie serce. Dawno nie czułam takiej bezradności i smutku, nawet teraz gdy to piszę becze jak dziecko. Quote
Recommended Posts