Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chciałam wziac na rece, ale panicznie sie przestraszył. nie bralam, nie chciałam stracic jego zaufania...
Yogi jest ogolnie bardzo ładnym psem, ma cudny pychol.
Wczoraj spał na łóżku :)

Posted

[quote name='idusiek']Szarotka, czytaj, co było napisane wczesniej - warczy na obcych w domu :([/QUOTE]

Moja sunia nabyta od hodowcy, nie tylko warczy na obcych, ale szczeka i zeby pokazuje.
Broni nas przed zguba :):)

Posted

On sie zwyczajnie dalej troche boi, i ma postawe, bede sie bronil do ostatniej kropli krwi :):)
To siadczy o tym, ze boi sie mnie niz przedtem, gdzie nie mial odwagi warczec :):)

Posted

Yogi jest bardzo newrowy. nie da sie przejsc obok niego, zeby nie zaczynal uciekac i krecic się. dzisiaj jak wrocilam do domu po 4 godz nieobecnosci , zobaczylam przemeblowane mieszkanie. np krzesla powynosil z kuchni. wczoraj załatwił sie na łóżko - miał biegunke, da sie zrozumiec. wszystko bylo pozwalane z parapetu, przegryziona ładowarka.
na dworze zachowuje sie normalnie, choc od kilku dni strasznie pobudza sie na widok psów, piszczy szczeka, cagnie sie do nich.

Nie rozumiem juz tego wszystkiego.

jesli chodzi o warczenie. bedzie ono zniechecało np ludzi chetnych go adoptowac. co jak ktos przyjdzie , a on bedzie warczec? malo kto nie zrezygnuje... albo jak warczenie pojawi sie pozniej, po adopcji.
oj Yogi...

Posted

Aj ....jedne psy sa latwiejsze a inne trudniejsze. Mojego psa by tez nikt nie wyadoptowal :):) ona na nas nigdy nie warczy, ale na obcych tak. Mimo to w zyciu bym jej nie oddala. Pies to pies a nie dywanik :):)