bianka19 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Cześć ;) Ja conajmniej mam już pięć jedynek , więc jedna jedynka nikomu nie zaszkodziła Trzymajcie się Quote
sunshine Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Witam:D Jutro o północy (tj. piątek, 05.03) zakończy się nabór uczestników naszego plebiscytu:). Po północy natomiast (tj. sobota, 06.03) rozpocznie się głosowanie. TERMINY I SZCZEGÓŁY W PIERWSZYM POŚCIE NA WĄTKU PLEBISCYTU. Zapraszam do głosowania na swojego wybrańca:). Przypominam że nie głosujemy na swojego zwierza:eviltong:. NIECH WYGRA NAJLEPSZY :multi:!!! Powodzenia:) Quote
bianka19 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Przyszliśmy się przywitać i o fotki prosić. ;) Quote
wiki4 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Eee jedną się nie przejmuj ;) Możesz poprawić ? :razz: Quote
sunshine Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Tak tak...zajeb w szkole że już się tak brzydko wyrażę to mam ja... ostatnie 3 tygodnie nauki, potem początek kwietnia święta a z końcem kwietnia koniec szkoły i matura ! ! ! ! :( :D Wiecie ile ja mam nauki hoooooooooooho...masakrę to jest dopiero, a trzeba z matmy powtarzać z angielskiego powtorzyć to i owo.. prace na polski pisać :P[/QUOTE] I z psami trenować :D Quote
Cavy Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Witamy niedzielnie :hand: *************** www.doms11.posadzdrzewo.pl Quote
Baski_Kropka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 MmMm...i smacznego bo pewnie w okolicach łobiod bydzie ;P Quote
Minerva Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Hej Wam dziewczyny :hand: Co tam u Was? Na jakieś fotki czekamy :p Quote
Czarnulka Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Czesc No u nas też sie zaczyna zajeb w szkole byle do świąt. Aa Lunika już duża psica całuski w nosek. I jakieś fotki by się przydały na uczczenie = Heeej ok ;p foteek zadnych nie ma xDD [quote name='Minerva']Lunka już staara =Nie no. My pod koniec marca będziemy miały roczek . A w szkole nie tylko ty masz kocioł. Pałą z geografii się nie przejmuj. Ja dostałam z matmy . Trzymajcie się i jakieś foty wstawcie = O to fajnie;)) Trzymamy sie a fot nie ma;p [quote name='Baski_Kropka']Tak tak...zajeb w szkole że już się tak brzydko wyrażę to mam ja... ostatnie 3 tygodnie nauki, potem początek kwietnia święta a z końcem kwietnia koniec szkoły i matura ! ! ! ! :( :D Wiecie ile ja mam nauki hoooooooooooho...masakrę to jest dopiero, a trzeba z matmy powtarzać z angielskiego powtorzyć to i owo.. prace na polski pisać :P O to matura sie zbliza hehe. Współczuje ;)) [quote name='bianka19']Cześć Ja conajmniej mam już pięć jedynek , więc jedna jedynka nikomu nie zaszkodziła Trzymajcie się Hehe spoko ;) heej wam [quote name='sunshine']Witam Jutro o północy (tj. piątek, 05.03) zakończy się nabór uczestników naszego plebiscytu:). Po północy natomiast (tj. sobota, 06.03) rozpocznie się głosowanie. TERMINY I SZCZEGÓŁY W PIERWSZYM POŚCIE NA WĄTKU PLEBISCYTU. Zapraszam do głosowania na swojego wybrańca. Przypominam że nie głosujemy na swojego zwierza:eviltong:. NIECH WYGRA NAJLEPSZY :multi:!!! Powodzenia Ok dzięęki;p [quote name='bianka19']Przyszliśmy się przywitać i o fotki prosić. ;) Witamy sie fotek nie ma;p [quote name='wiki4']Eee jedną się nie przejmuj Możesz poprawić ? :razz: Hmm. nie ;/ [quote name='sunshine']I z psami trenować Taa ;) tez trzeba [quote name='bianka19']Cześć. ;) Gdzie was wcięło.?= Heej sorki kara i dlatego nas nie ma i nie bd bardzo dlugo;p ale trzymamy sie ;)) [quote name='Cavy']Witamy niedzielnie :hand: *************** www.doms11.posadzdrzewo.pl Heej wam;D [quote name='Baski_Kropka']MmMm...i smacznego bo pewnie w okolicach łobiod bydzie ;P No ;) hehehe [quote name='Minerva']Hej Wam dziewczyny Co tam u Was? Na jakieś fotki czekamy A spoko jeeest;) naweet oprócz tego ze z chlopakiem zerwałam, ale bd dobrze = [quote name='WeronikaM']cześć czekam na zdjęcia : Niee ma heej;) [quote name='Baski_Kropka']Nooo...nieładnie tak ciotki olewać :P Nie olewamy i no wejsc nie mozemy na kompa ;p Quote
sunshine Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Chłopak ważniejszy....zrobimy się zazdrosne:D Quote
Tepes Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 weekendowe heloł:hand: fotki może jakieś by sie przydało co lachonie?:D Quote
Czarnulka Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 [quote name='Cavy']Fotki by się przydały. :D Nie ma;p [quote name='sunshine']Chłopak ważniejszy....zrobimy się zazdrosne:D Chlopaka juz ie ma:( heh [quote name='Anula & Bono']weekendowe heloł:hand: fotki może jakieś by sie przydało co lachonie?:D Siemkaa a nie ma zadnych;p Quote
Cavy Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 To czas zrobić. :D Przy okazji zapraszamy do siebie na filmik. ;-) Quote
Ciapkowa. Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Chcemy fotki!! :D:D _________________________ Zapraszamy na konkurs na najladniejszego psa na dogo! I Twoj pies może wygrac :) Link w podpisie ;) Quote
przeszlus Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Hej co śię lenisz :):):) Dawaj fotki Lunki,stare mi nie wystarczają Quote
Baski_Kropka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 A cóż to z chłopakiem <głaszcze> Nooo takie to czasem ulotne... biedna biedna, nie smuć sie, tego kwiatu jest pół światu, jak by to nie brzmiało ale taka jest prawda :) A zdjęcia by sie przydały noo...:D Quote
Czarnulka Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Cavy napisał(a):To czas zrobić. :D Przy okazji zapraszamy do siebie na filmik. ;-) Tak wpadniemy;) GaBi12 napisał(a):Chcemy fotki!! :D:D _________________________ Zapraszamy na konkurs na najladniejszego psa na dogo! I Twoj pies może wygrac :) Link w podpisie ;) Nie ma;lp wiki4 napisał(a):Dobry Lunciaki :D przeszlus napisał(a):Hej co śię lenisz :):):) Dawaj fotki Lunki,stare mi nie wystarczają Mi tez;p ale ni ma foot. sienie lenie;p Baski_Kropka napisał(a):A cóż to z chłopakiem <głaszcze> Nooo takie to czasem ulotne... biedna biedna, nie smuć sie, tego kwiatu jest pół światu, jak by to nie brzmiało ale taka jest prawda :) A zdjęcia by sie przydały noo...:D ok dzięki;)) nie ma;D Minerva napisał(a):Hejka Lunki :hand: Heej cielaczki;'D Quote
tonacja Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Witamy się po dłuuuugiej przerwie...gdzie masz jakieś zdjęcia Lunki? :) Quote
Essence of Raspberries ♥ Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 My tu pierwszy raz , piękna i mądra .. Może czasami wścipska .. Potrafi być miła .. Kto to? Orginalna Luna .. Dla Luny :* Quote
Recommended Posts