Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='halgre'][FONT="Georgia"]Witam i o fotki pytam ... :multi::multi::multi:[/FONT]

[quote name='sunshine']Bikejoring :D!! Super zabawa i dla każdego w sumie:D
Nima;p
[quote name='WeronikaM']jk ci ucieka to nie goń, tylko biegnij w przeciwnym kierunku i jak lunka sie zorentuje, że uciekłaś, to pobiegnie za tobą :D
Tak robiłam ale ona brała to za zabawei czasami wg nie przychodziła tylko robiła co chce;p
[quote name='GaBi12']A czy w przypadku Ciapka to działa? Wątpie, bo on ucieka daleko i nie patrzy się gdzie ja jestem :evil: :evil:
Zdjęcia poproszę Lunki! :loveu:
Bikejoring.. my może też będziemy trenowować, bo myślę, że Ciapek "nadaję" się do roweru :D
My bysmy tez chcialy ale musismy miec sprzęt. Rower mam ;p Hmm.. Chociaz myslałam własnie o rolkach. Jak rodzice mi kupią to tak se troche pojeżdze z luną ;ptez moze byc fajnie ;p A z rowerem to wezem ją na szelki i normalnie na smycz. Tez tak ludzie robią;p U nas jest fajnie chodzimy sobie do robotników i gadamy a luna sie z nimi bawi ;p

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chantell']czytając Twoje wypowiedzi tutaj mam wrażenie, że Ty się nad nią conajmniej znęcasz.[/QUOTE]
A dla czego tak sądzisz rozwiń tą myśl,prosze:angryy:
Ja tak nie sądze ale to moje zdanie;)

Posted

Czarnulka, dlaczego puszczasz psa który nie ma przywołania ?
Przecież to jest totalnie nie odpowiedzialne. Do nieszczęście nie wiele potrzeba, a chyba nie chciałbyś że Luna wpadła pod samochód np co ?
Kupi linkę, smaczki do kieszeni i ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Bo moze skończyć się tragicznie ...

Posted

[quote name='wiki4']Noo, jak śmiesz wracać bez zdjęć :mad:
Jednak tak moge;p xD
[quote name='Chantell']czytając Twoje wypowiedzi tutaj mam wrażenie, że Ty się nad nią conajmniej znęcasz.
Niby czemu sie nad nią znęcam ? ;o Jak bym miała sie znęcać nad psem od rauz moze bym ją wyżuciła na ulice;/ Ja sie nad nią nie znęcam i nie będe..
[quote name='przeszlus']A dla czego tak sądzisz rozwiń tą myśl,prosze:angryy:
Ja tak nie sądze ale to moje zdanie;)
No i dzieki.. Ale każdy ma inne zdanie.;p
[quote name='sunshine']Kolorowych !!!

Dzięki i nawzajeem;D
[quote name='GaBi12']Wesołych ;*

Dzięki nawzaajem;p

[quote name='Iza.']Czarnulka, dlaczego puszczasz psa który nie ma przywołania ?
Przecież to jest totalnie nie odpowiedzialne. Do nieszczęście nie wiele potrzeba, a chyba nie chciałbyś że Luna wpadła pod samochód np co ?
Kupi linkę, smaczki do kieszeni i ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Bo moze skończyć się tragicznie ...
Tylko że ją puszczam daleko od Ulic.. A jak ide gdzies w nieznany teraz to pozyczam linke. Bo jak narazie własnej nie mam. Tylko ze ona nie ucieka. Biega koło mnie i zwraca uwage czy jestem czy mnie nie ma. Tylko ze jak ją spuszcze na jakies 30 min to jej to nie wystarczy. A musze isc to jej wtedy złapac nie umiem i dalej biega.. Jak sie zmęczy to wraca do mnie.. Puszczam ją zeby sie wylatała a nie ze mam ją całe zycie na smyczy trzymac.. Jakby mi uciekała i nie chiała wracac to hym jej nie spuszczała.. Ale dobra, no moze sie skonczyc tragicznie. Ale czy da sie Huskiego nauczyc przywołania? Moze i da sie ale nie wszystkie...

Mam takie pytanie do was czy w zoologicznym w katowicach da sie kupic szelki dla psa takie specjalne do roweru? Albo jak mozna prosic zeby podac stronke gdzie mozna zamówic.. Tak zeby było choć blisko katowic; ) z góry dzięki.
Co moge jeszcze Lune nauczyc? Umi już: Daj łapę, piątka, zostań, waruj 9choc dalej sie tego uczymy), siad, poproś, hop, puść, nie rusz, zostaw, obrót. A nauczyc chcę ją slalomu i ósemki ale marnie nam to wychodzi.. I juz od miesiąca skaczemy przez rużne przeszkody i nieźle jej to idzie. W sumie bardzo dobrze;) Wszystkim życzymy Wesołych i pogodnych Świąt oraz mokrego dyngusa;D

[quote name='przeszlus']Hej gdzie foty
Nie ma niestety
[quote name='Anula & Bono']hej :loveu:
my z życzonkami:evil_lol:

http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf
Dzięki i nawzajem;D

Posted

[quote name='Czarnulka']
Ale dobra, no moze sie skonczyc tragicznie. Ale czy da sie Huskiego nauczyc przywołania? Moze i da sie ale nie wszystkie...

[/QUOTE] :mdleje: :mdleje:

Posted

Dlaczego się znęca....? ja takiego czegoś nie zauważyłam...

A Luniastej da się nauczyć ;) tylko masz teraz pod górkę bo wyrobiłaś już w niej nawyk "spierdzielania" jak wołasz;P

Posted

[quote name='Chantell']:mdleje: :mdleje:
?
[quote name='Ewa&Duffel']Radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i pysznej wyżerki oraz bardzo mokrego dyngusa życzą Ewa z Dufflem :krolik:

[quote name='Minerva']Wesołych :)

[quote name='bianka19']Cześć Luniaste ;)
Smacznego jajka ! :D
Dzięki Dzięki;D i nawzajem choć już po swiętach;p
[quote name='sunshine']Dlaczego się znęca....? ja takiego czegoś nie zauważyłam...

A Luniastej da się nauczyć ;) tylko masz teraz pod górkę bo wyrobiłaś już w niej nawyk "spierdzielania" jak wołasz;P
No ja tez własnie nie wiem o co jej chodzi. JNo wiem i kurde zastanawiam jak mam ją nauczyc tego przywolania. Chociaz ona jak troche pobiega zawołam ją to przyjdzie ale to ejst wtedy kiedy jeszcze nie ide do domu. A jak mam juz iść to skubana wg nie przychodzi.;p a ostatnio Bones musiała złapać Lu znaczy w sumie złapała ;p
[quote name='deer_1987']kiedy do nas wpadniesz? :D
Wpadne dzis;D
[quote name='bianka19']Cześć Lunki ;)
Kiedy neew fotki ? :D

[quote name='przeszlus']Właśnie kiedy nowe foty???
Hmm.. zaraz wstawie footki;D
[quote name='Minerva']Hej Lunki :hand:

[quote name='wiki4']Coś nas olewasz :mad:
Hej wam ;D No wg nie wchodziłam na kompa czasu nie bylo ale dzis odwiedze was i wstawie zaraz footki;D

Posted

[quote name='wiki4']Ooo, to czekamy :D
No to macie;p

Lu z Jimkiem ;D

Jimuuś:loveu: Moje drógie kochane psisko. Co mnie nosem uderzyło jak skoczyło na mnie;p
Ale takiemu to sie wszytsko wybaczy.

Cudaśna minka Luu;D

Grzyieemy sie;)