wilczek007 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 to jednak go wzieli tamci? Słyszałam to juz przeciez przedtem ze do takich warunków pujdzie. Quote
bico Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='mineralna_']już nie :cool3: podobno ma własną budę i 6 hektarów pola :loveu:[/quote] :crazyeye: "podobno", to dla mnie słowo tu kluczowe:cool1: nie ucieszę się, póki nie będzie to na 100% sprawdzone i potwierdzone info:roll: Quote
monika55 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Bede w schronisku. Ale nie dowiem sie co i jak. Ochrona danych osobowych.Moge tylko zobaczyc czy jest czy nie. Quote
zuzlikowa Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='monika55']Bede w schronisku. Ale nie dowiem sie co i jak. Ochrona danych osobowych.Moge tylko zobaczyc czy jest czy nie.[/quote] Niech już ma ten swój dom... Quote
bico Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 czy jest szansa, aby się wreszcie dowiedzieć - czy Bethoven i młoda benia z serduszkiem na głowie mają nowe domki???:roll: Quote
mineralna_ Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 no, są już w nowych domkach :loveu::cool3: Quote
bico Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='mineralna_']no, są już w nowych domkach :loveu::cool3:[/quote] to pewne? tzn - czy ktoś z Was tam był i na własne oczy widział, że obu psów już nie ma? czy kierownictwo schronu to potwierdza?:roll: Quote
mineralna_ Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='bico']to pewne? tzn - czy ktoś z Was tam był i na własne oczy widział, że obu psów już nie ma? czy kierownictwo schronu to potwierdza?:roll:[/quote] byłam i widziałam :razz: Quote
wilczek007 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 nie ma tam juz benków, ja tez wiem, nie mamy powodu kłamac. Quote
bico Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='wilczek007']nie ma tam juz benków, ja tez wiem, nie mamy powodu kłamac.[/quote] Boże:mdleje::mdleje::mdleje: wiesz...nie doszukiwała się tu kłamstwa i nie o to mi chodziło:shake: chciałam po prostu wiedzieć i się się cieszyć z domu dla obydwu tych psiaków:roll: ręce opadają:cool1: Quote
wilczek007 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ok nic sie nie stało przeciez ;) tak juz czasem w schroniskach jest niestety, ale sa duze szanse ze u nas sie to zmieni Quote
zuzlikowa Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='wilczek007']ok nic sie nie stało przeciez ;) tak juz czasem w schroniskach jest niestety, ale sa duze szanse ze u nas sie to zmieni[/quote] Bić nie będą jak się nie uda...choć żal,ale jak wyjdzie,to buziaki na 100000% wysłane zostaną!:lol: Quote
wilczek007 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/Bernardynka Sisi pilnie szukamy domu, CK likwidacja"]Bernardynka Sisi pilnie szukamy domu, CK likwidacja [/URL] Sisi potrezebuje bardzo naszej pomocy bo likwiduja Cichy Kat:-( Quote
zuzlikowa Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='wilczek007'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/Bernardynka%20Sisi%20pilnie%20szukamy%20domu,%20CK%20likwidacja"]Bernardynka Sisi pilnie szukamy domu, CK likwidacja [/URL] Sisi potrezebuje bardzo naszej pomocy bo likwiduja Cichy Kat:-([/quote] [B][SIZE=3]Jeśli ktoś może,to bardzo proszę o wsparcie akcji ogłoszeniowej Sisi... [/SIZE][/B] Quote
Recommended Posts