Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mineralna_']już nie :cool3: podobno ma własną budę i 6 hektarów pola :loveu:[/quote]
:crazyeye:
"podobno", to dla mnie słowo tu kluczowe:cool1:
nie ucieszę się, póki nie będzie to na 100% sprawdzone i potwierdzone info:roll:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='mineralna_']no, są już w nowych domkach :loveu::cool3:[/quote]
to pewne? tzn - czy ktoś z Was tam był i na własne oczy widział, że obu psów już nie ma? czy kierownictwo schronu to potwierdza?:roll:

Posted

[quote name='bico']to pewne? tzn - czy ktoś z Was tam był i na własne oczy widział, że obu psów już nie ma? czy kierownictwo schronu to potwierdza?:roll:[/quote]
byłam i widziałam :razz:

Posted

[quote name='wilczek007']nie ma tam juz benków, ja tez wiem, nie mamy powodu kłamac.[/quote]

Boże:mdleje::mdleje::mdleje:
wiesz...nie doszukiwała się tu kłamstwa i nie o to mi chodziło:shake: chciałam po prostu wiedzieć i się się cieszyć z domu dla obydwu tych psiaków:roll:
ręce opadają:cool1:

Posted

[quote name='wilczek007']ok nic sie nie stało przeciez ;) tak juz czasem w schroniskach jest niestety, ale sa duze szanse ze u nas sie to zmieni[/quote]

Bić nie będą jak się nie uda...choć żal,ale jak wyjdzie,to buziaki na 100000% wysłane zostaną!:lol:

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/Bernardynka Sisi pilnie szukamy domu, CK likwidacja"]Bernardynka Sisi pilnie szukamy domu, CK likwidacja [/URL]

Sisi potrezebuje bardzo naszej pomocy bo likwiduja Cichy Kat:-(

Posted

[quote name='wilczek007'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/Bernardynka%20Sisi%20pilnie%20szukamy%20domu,%20CK%20likwidacja"]Bernardynka Sisi pilnie szukamy domu, CK likwidacja [/URL]

Sisi potrezebuje bardzo naszej pomocy bo likwiduja Cichy Kat:-([/quote]

[B][SIZE=3]Jeśli ktoś może,to bardzo proszę o wsparcie akcji ogłoszeniowej Sisi...
[/SIZE][/B]