fiorsteinbock Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Witaj lucy, jutro ją odwiedzimy i nowe fotki strzelimy :) Jeszcze nikt nie pytal o rudą pieknosc - ale jestem dobrej mysli! Majac tyle cioteczek od pomocy - swiat zauwazy Lolcie :multi::lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='giselle4']Wiesz...fotek zrobila duzo... ta dziewczyna ma taka energie ze ja wysiadam a to o mnie mówią ze jestem diabeł wcielony:evil_lol: to reszte sobie dospiewaj hihihi[/quote] Gisellciu: ja i energia...hahhaha juz mowilam, ze jestem muchą w smolę i tego się trzymajmy :cool3:;) Quote
lucySxy Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Boze Wy jestescie muchami w smole????? to ja przy Was , chociaz uchodze za sama energie , to jestem jak AAAAANEMIK!!!! Quote
fiorsteinbock Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 :razz: wiecie co Cioteczki, energią to tryskają nasze pieski, my wyyysiaaaadammmy przy nich :painting: Quote
giselle4 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ooo tak te łobuzy to mają wole zycia i energie do zabawy:loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 lucy Droga, dzisiaj moj wyjazd do schronu okazal sie niewypalem :( autko odmowilo posluszenstwa :angryy: Bede w srode, wiec dopeiro wtedy zrobimy nowe fotki Rudowlosej Loli. Quote
giselle4 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Lola...w góre hopsaj moze ktos wypatrzy:evil_lol::multi: Quote
lucySxy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Nic nie szkodzi.....poczekamy do srody. Nikt nie dzwonil? Quote
fiorsteinbock Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 Nikt nie zadzwonił w sprawie Loluni... :-( Quote
kamilawa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Witaj piękna :loveu: Niunia ma ale.gratkę? :razz: Jak nie to mogę zrobić ;) Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='kamilawa']Witaj piękna :loveu: Niunia ma ale.gratkę? :razz: Jak nie to mogę zrobić ;)[/quote] Tak, ma i allegro i autogielde i jeszcze inne ogloszonka...ale na razie cisza :-( ale mysle, zeby dac do TV regionalnej ogloszenie..moze akurat :cool3: Quote
kamilawa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='fiorsteinbock']ale mysle, zeby dac do TV regionalnej ogloszenie..moze akurat :cool3:[/quote] Warto spróbować. Zawsze to duża szansa dla Loli. A może macie jakąś gazetę? My dajemy nasze psiaki do gazety. Jest tam tak zwany kącik adopcyjny i co tydzień jakiś psiak jest ;) Quote
giselle4 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='kamilawa']Warto spróbować. Zawsze to duża szansa dla Loli. A może macie jakąś gazetę? My dajemy nasze psiaki do gazety. Jest tam tak zwany kącik adopcyjny i co tydzień jakiś psiak jest ;)[/quote] W Tygodniku Dzierzoniowskim była tez....jutro ponoc bedzie w Wyborczej....czekamy:evil_lol: Quote
agata51 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Trafiłam przypadkiem. Sunia cudo - pod złotym futerkiem błękitna krew płynie. Jeszcze jedna Księżniczka na dogo. Quote
fiorsteinbock Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Witaj :) Prawdą jest, że sunia jest śliczniutka - mamy nadzieję, że niedługo znajdzie domek! Quote
kamilawa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Hop hop maleńka! :loveu: Jest cudowna, od razu mi się spodobała jak na zdjęciach ja zobaczyłam ;) Kurcze, że ja nie mogę żadnej bidy przygarnąć... :roll: Quote
giselle4 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ..przyjdzie i na to czas....:eviltong: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/wystraszona-kudlata-roza-podobne-do-niej-towarzystwo-143554/#post12741524[/URL] Quote
fiorsteinbock Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Dalej cisza...nikt nie dzwoni :-( Quote
giselle4 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ...nie szalej tylko załozylas wątek Lobo i Perełki i psiaki juz maja domki:loveu: jeszcze Lola.....znajdzie zobaczysz...znam Ciebie ja zas załoze Danieli i Gieniusiowi......:loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/daniela-ruda-pieknosc-o-pyszczku-aniolka-manierach-damy-na-bruku-143618/#post12747359[/URL] Quote
Recommended Posts