Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oskar został interwencyjnie odebrany właścicielowi, który się nim nie zajmował.Przez kilka miesięcy siedział w małym boksie, w którym jadł, załatwiał się.
Nie był wypuszczany bo kopał doły:angryy:
Jest młodziutki, ma ok.9 miesięcy. To rozkoszne psie dziecko

Oskar jest drobnej budowy, waży ok 12 kg, jest mały.
Grzbietem sięga przed kolano.
Jest grzeczny i łagodny.
Z innymi pieskami dogaduje się bez problemów.
Będzie idealnym przyjacielem dla rodziny mieszkającej w mieszkaniu.
Oskar jest bardzo spragniony uwagi ludzi, chociaż przy pierwszym kontakcie jest troszkę nieśmiały.
Piesek zostanie wydany do nowego domu zaszczepiony i odrobaczony.
Jest wykastrowany

w sprawie adopcji prosimy o kontakt

[email protected]

Posted

a Oskarek zabral sie dzis ze mna w teren :cool3: i sobie pobiegal za wszsytkie czasy, jak wrocilismy to dopadl miejscowke i zaraz poszedl spac :evil_lol:

Gdzie jest domek dla Oskarka? On jest fajny, radosny, troche taki glupiutki jeszcze, ale na prawde skrada serce :p

aha i dogaduje sie z samcami bez problemu

• 3 weeks later...
Posted

Smutne wieści o Oskarku.
Pomimo zabezpieczeń w postaci obroży i w sumie braku kleszczy stwierdzono u niego babeszjozę:shake:
Od wczoraj jest w lecznicy na Kosiarzy.
Ten psiak od początku ma pod górkę a jest taki kochany:-(

Posted

Byłam dziś u Oskarka w lecznicy i zabrałam go na spacer. Boże jaka to nieśmiała chudzinka.... Nieśmiała - pewnie z powodu przeżyć, a chudzinka - przez chorobę...
SERCE PĘKA..........
"Przepraszam, że żyję" - to właśnie Oskarek...
Gdyby ktoś go pokochał na zawsze, na pewno nabrałby pewności siebie...
Ze zdrowiem lepiej, choroba została wcześnie zdiagnozowana i pani powiedziała, że już chyba za parę dni wyjdzie. Postaram się przynajmniej jeszcze raz do niego pojechać (oby się udało).

Posted

Właśnie przed chwilą zadzwonił mój Ojciec, że był z Oskarkiem na spacerze :-)!!!!!!
Wszystkie sprawy załatwione pomyślnie i nawet trochę szczekania na przechodzącego pieska było!!!
(O wyprowadzenie Dakara nie mogę Taty prosić, bo ma 80 lat i gdyby ten Olbrzym z jakichś powodów pociągnął, mógłby być problem....).