Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
A może Tata szuka pieska?:eviltong:

Nie :-(....
Już prawie ma ;-).
Wychodzi 2 razy dziennie na spacer z psem swoich sąsiado-znajomych, bo oni są "nieruchliwi" ;-(...

Posted

Mój Ojciec znowu był z Oskarkiem na spacerku :-)!
Mówi, że jest w lepszej formie niż wczoraj - nawet ciągnął Tatę, który nie chodzi zbyt szybko!!!
Zdrowiej, Maleńki!!!
Jutro Tata obiecał też wyprowadzić Pieska; miałam iść ja, ale nie wiem czy się wyrobię, choć bardzo bym chciała zobaczyć go jeszcze raz - spróbuję, choć szanse niewielkie.....

Kochane, róbcie te ogłoszenia - ja do14-tego jestem koszmarnie zajęta, potem wyjeżdżam na tydzień, a potem jeśli będzie potrzeba bardzo chętnie pomogę, jak tylko będę umiała :-)!

Posted

_beatka_ napisał(a):
Lulka aktuaalnie oskar ma tylko allegro
jesli kots oze pomoc mi w ogloszeniach to bede mega wdzieczna:razz:

ok, to daj mi prosze link do allegro, zebym mogla sobie tekst sciagnac

a jak ogloszenia Milki?

Posted

Dziewczyny mam super wiadomość Oskar jest już od dzisiejszego popołudnia w nowym domu!!!!Wszystko sie tak szybko potoczyło w ciągu kilku godzin.Ja dopiero teraz jestem w domu więc mogę o tym napisać Jolu myślę że już nie będziesz musiała jechać do niego.
Dzięuję Tobie i Twojemu Tacie za opiekę na nim.
Mieszka niedaleko bo na Królewicza jakuba.
Więcej jutro
Trzymajcie kciuki.

Posted

asiaf1 napisał(a):
Dziewczyny mam super wiadomość Oskar jest już od dzisiejszego popołudnia w nowym domu!!!!Wszystko sie tak szybko potoczyło w ciągu kilku godzin.Ja dopiero teraz jestem w domu więc mogę o tym napisać Jolu myślę że już nie będziesz musiała jechać do niego.
Więcej jutro
Trzymajcie kciuki.

HURRRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale wiadomość!!!!
Już zadzwoniłam do Taty!
Cieszymy się przeogromnie!!!
Niech ci się szczęści, Psiaczku!!!!

Posted

[quote name='asiaf1']Dziewczyny mam super wiadomość Oskar jest już od dzisiejszego popołudnia w nowym domu!!!!Wszystko sie tak szybko potoczyło w ciągu kilku godzin.Ja dopiero teraz jestem w domu więc mogę o tym napisać Jolu myślę że już nie będziesz musiała jechać do niego.
Więcej jutro
Trzymajcie kciuki.

No nie ale wspaniałe wieści, pewnie ktoś w lecznicy go zareklamował.
Trzymam kciuki za wspaniały dom.
Skoro Oskarek już w domku to może ktoś zajrzy do mojego oneczka, nikt tam nie bywa http://www.dogomania.pl/forum/f28/porzucony-wykupiony-od-hycla-mlody-onek-prosi-o-pomoc-145671/

Posted

jola_li napisał(a):
Dzięki wielkie, Lulka, napracowałaś się, a tu TAKI NUMER ;-)!!!
To może w miejsce Oskarka - siłą rozpędu - mogłabyś wstawić innego podopiecznego Asi - ma ich tyle?....

Asiu, czy jest taka potrzeba?.....

ciesze sie przeogromnie ze Oskarek znalazl dom, to jest najwazniejsze!!!!! :multi::multi::multi:

wstawi sie wstawi ;)

Posted

Rozmawiałam z Asią - tak jak przypuszczałam jest bardzo zapracowana, ale pewnie wkrótce się odezwie.
Powiem Wam tylko, że Oskarek trafił do świetnego domu dobrze znanego pracownikom lecznicy. Państwo stracili niedawno psa i stąd było miejsce dla Oskarka. Wygląda na to, że obie strony są szczęśliwe :-).
To znaczy już teraz "jedna strona" - Oskarek i jego Rodzina :-)!!!