Magda&Bloom Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [QUOTE]Od kiedy zaczyna się "wieczór"? :cool3:[/QUOTE] no właśnie :eviltong: Quote
axa & emi Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Długo musimy sie jeszcze niecierpliwić??? :p Quote
Iza. Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Żebym tylko agilitowego psa miała to bym się pojawiła :evil_lol: A tak to może za rok ;) Quote
sortis Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='stereo']Oprócz biegania jedziemy tam się bawić :razz:[/QUOTE] Dla niektórych to za dużo ... Quote
Zielsko Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Mysle, ze jesli ktos bedzie chcial na jeden dzien, to mozemy o tym pomyslec, ale decyzje uzalezniam od stanu zgloszen 13.11.2009. Quote
Zielsko Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Link do formularza umiescilam w pierwszym poscie. Quote
Flaire Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Felki Ghandi i Jazz']80 ? Nie, żebym marudził ale mało trochę[/QUOTE] Póki co, limit niewyczerpany... Wszyscy już zgłoszeni? :cool3: Quote
stereo Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='ogromek']Koka oczywiscie A2 :eviltong:[/QUOTE] Uff, a już myślałam, że zostałyśmy w tyle :loveu: Quote
plinka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Zastanawiamy się... Co prawda zawsze baardzo chciałam na TAKICH zawodach być, ..ale mam jeszcze psa, który za dobrze nie zna i nie lubi wykładziny, hali :roll: Quote
Flaire Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='plinka']Zastanawiamy się... Co prawda zawsze baardzo chciałam na TAKICH zawodach być, ..ale mam jeszcze psa, który za dobrze nie zna i nie lubi wykładziny, hali :roll:[/QUOTE] Ależ to jest idealna okazja, żeby halę poznał i polubił!!! Szczególnie że, z tego co widzę, masz te zawody na własnym podwórku... ;) Quote
wix Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Hala halą, ale wykladziny nie da sie lubic :diabloti: ;) niemniej jednak, oczywiscie, ze sie zglaszac!!!! :D Quote
Mokka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='wix']Hala halą, ale wykladziny nie da sie lubic :diabloti: ;) [/QUOTE] eeej, co za herezje :-o Quote
PATIszon Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [B]JA jadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] [B]!!![/B] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [B]o ile nie wykituje na swinska grype do tego czasu.....:diabloti:[/B] Quote
Jola&Falco Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Mam pytanie do organizatorów (ktoś już też o to pytał) - czy będzie możliwe zgłoszenie się na 1 dzień? Konkretnie na 2 stycznia. Jest nas dwie chętne ;) (jakby co ;)), no i dwa psy :eviltong:. Zgłoszenia są do piątku i nie bardzo wiemy, co robić. Czy mamy czekać aż będzie wiadomo, że limit się nie wyczerpał? Czy możemy się zgłosić już teraz (np. jako rezerwa) i przyjmiecie nas, jak okaże się, że są jeszcze miejsca? I jak wyglądałoby to finansowo? Quote
Zielsko Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 No wlasnie przyznam szczerze, ze nie przewidzialam, ze ktos chcialby zglosic sie tylko na jeden dzien i nie zadbalam o ustalenie z gory startowego na jeden dzien. Moja wina, bije sie w piers i przepraszam. Prosze sie jak najbardziej zglaszac i wpisac przy swoim nazwisku w nawiasie informacje na ktory dzien sie zglaszacie. Startowe za jeden dzien 60zl. Zglaszajcie sie bo niedlugo zamykamy zgloszenia i pamietajcie o odpowiednich strojach na bal sylwestrowy! (Napitki w wiekszosci we wlasnym zakresie) Quote
Magdava Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja również jako tubylec zachęcam wahających się do zgłaszania, Supraśl to naprawdę nie koniec świata ;) W dodatku jest bardzo malowniczy, a lasów w okolicy do spacerowania po pachy! Nawet niezmotoryzowani (sama przeważnie jeżdżę na zawody pociągiem) nie powinni mieć problemu z dojazdem, prosto z dworca w Białymstoku jest autobus KZK na miejsce. Quote
Guest ajsonowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Zielsko'] i pamietajcie o odpowiednich strojach na bal sylwestrowy! (Napitki w wiekszosci we wlasnym zakresie)[/QUOTE] chyba jestem jakaś niedoinformowana...:roll: Jakie stroje???? Kiecki balowe???:lol: Quote
wendka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Zielsko'] Zglaszajcie sie bo niedlugo zamykamy zgloszenia i pamietajcie o [B][U]odpowiednich[/U][/B] strojach na bal sylwestrowy! (Napitki w wiekszosci we wlasnym zakresie)[/QUOTE] co oznacza slowo odpowiednich? :crazyeye: czy istnieja jeszcze jakies stroje oprocz dresow i kamizelek na pilki? :evil_lol: Quote
Mokka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='wendka']co oznacza slowo odpowiednich? :crazyeye: czy istnieja jeszcze jakies stroje oprocz dresow i kamizelek na pilki? :evil_lol:[/QUOTE] Wendka, Ty gamoniu. Odpowiednie, to znaczy CZYSTE :evil_lol: (dresy oczywiście i kamizelki na piłki). Quote
ito Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [IMG]http://i.demotywatory.pl/uploads/1256070310_by_Marinux_500.jpg[/IMG] cos takiego :) [IMG]http://i.pinger.pl/pgr256/9cf2cfe600158e5b4aa218db/1498.jpg[/IMG] tak tez mozna :diabloti: Quote
Recommended Posts