Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Zastanawiamy się...

Co prawda zawsze baardzo chciałam na TAKICH zawodach być, ..ale mam jeszcze psa, który za dobrze nie zna i nie lubi wykładziny, hali :roll:

Posted

[quote name='plinka']Zastanawiamy się...

Co prawda zawsze baardzo chciałam na TAKICH zawodach być, ..ale mam jeszcze psa, który za dobrze nie zna i nie lubi wykładziny, hali :roll:[/QUOTE]
Ależ to jest idealna okazja, żeby halę poznał i polubił!!! Szczególnie że, z tego co widzę, masz te zawody na własnym podwórku... ;)

Posted

[B]JA jadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]

[B]!!![/B]

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

[B]o ile nie wykituje na swinska grype do tego czasu.....:diabloti:[/B]

Posted

Mam pytanie do organizatorów (ktoś już też o to pytał) - czy będzie możliwe zgłoszenie się na 1 dzień? Konkretnie na 2 stycznia. Jest nas dwie chętne ;) (jakby co ;)), no i dwa psy :eviltong:. Zgłoszenia są do piątku i nie bardzo wiemy, co robić. Czy mamy czekać aż będzie wiadomo, że limit się nie wyczerpał? Czy możemy się zgłosić już teraz (np. jako rezerwa) i przyjmiecie nas, jak okaże się, że są jeszcze miejsca? I jak wyglądałoby to finansowo?

Posted

No wlasnie przyznam szczerze, ze nie przewidzialam, ze ktos chcialby zglosic sie tylko na jeden dzien i nie zadbalam o ustalenie z gory startowego na jeden dzien. Moja wina, bije sie w piers i przepraszam.

Prosze sie jak najbardziej zglaszac i wpisac przy swoim nazwisku w nawiasie informacje na ktory dzien sie zglaszacie. Startowe za jeden dzien 60zl.

Zglaszajcie sie bo niedlugo zamykamy zgloszenia i pamietajcie o odpowiednich strojach na bal sylwestrowy! (Napitki w wiekszosci we wlasnym zakresie)

Posted

Ja również jako tubylec zachęcam wahających się do zgłaszania, Supraśl to naprawdę nie koniec świata ;) W dodatku jest bardzo malowniczy, a lasów w okolicy do spacerowania po pachy! Nawet niezmotoryzowani (sama przeważnie jeżdżę na zawody pociągiem) nie powinni mieć problemu z dojazdem, prosto z dworca w Białymstoku jest autobus KZK na miejsce.

Guest ajsonowa
Posted

[quote name='Zielsko']
i pamietajcie o odpowiednich strojach na bal sylwestrowy! (Napitki w wiekszosci we wlasnym zakresie)[/QUOTE]

chyba jestem jakaś niedoinformowana...:roll:
Jakie stroje???? Kiecki balowe???:lol:

Posted

[quote name='Zielsko']
Zglaszajcie sie bo niedlugo zamykamy zgloszenia i pamietajcie o [B][U]odpowiednich[/U][/B] strojach na bal sylwestrowy! (Napitki w wiekszosci we wlasnym zakresie)[/QUOTE]

co oznacza slowo odpowiednich? :crazyeye:
czy istnieja jeszcze jakies stroje oprocz dresow i kamizelek na pilki? :evil_lol:

Posted

[quote name='wendka']co oznacza slowo odpowiednich? :crazyeye:
czy istnieja jeszcze jakies stroje oprocz dresow i kamizelek na pilki? :evil_lol:[/QUOTE]
Wendka, Ty gamoniu. Odpowiednie, to znaczy CZYSTE :evil_lol: (dresy oczywiście i kamizelki na piłki).

Posted

[IMG]http://i.demotywatory.pl/uploads/1256070310_by_Marinux_500.jpg[/IMG]

cos takiego :)

[IMG]http://i.pinger.pl/pgr256/9cf2cfe600158e5b4aa218db/1498.jpg[/IMG]

tak tez mozna :diabloti: