IzabelaB Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 basiapron napisał(a):tak ten pociąg, bus z Wrocławia mamy 14:15,a jeszcze trzeba go zlokalizować i w ogóle więc myśle ze czas akurat.jeśli któraś z was bierze psa to tym bardziej akurat na odpoczynek dla niego. aaa ja mojej nie wezmę,bo sobie przypomniałam ze ona dietę ma a żarłok z niej straszny i cokolwiek innego zeżre (np ukradnie) to bedzie rzygać itp a ja nie mam ochoty za nią biegac i sprzątac co chwile.już teraz 2 wyjazdy z nia zaliczam. ook, ja biorę psa i możecie przygotować się na lekkie piszczenie bo czasami ma już dość siedzenia w pociągu, ale! da sie znieść :mdrmed: mam nadzieję, że od nas nie uciekniecie:eviltong: :placz: Quote
Unbelievable Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 A kto jedzie pociągiem z Warszawy? i weźmie pod skrzydła biedną, skruszoną, małą dziewczynkę z jej grzecznym pieskiem? :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Panie i panowie, dogo-twister gotowy :multi: Po co ja się zgłaszałam, że zrobię?!:evil_lol: :evil_lol:(w rzeczywistości kolory są takie jak na zdjęciu poniżej;)) :diabloti: Pytanie za 100 pkt. .. Jak to przewieźć pociągiem, żeby nie zginać i żeby pokrętło nie uległo zniszczeniu? :diabloti: Quote
basiapron Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 skoro Basia zrobiła dogo-twistera to teraz każdy ma coś od siebie przywieźć na zjazd-zapraszam do myślenia:) pociągiem-z prześcieradłem problemu nie będzie ale pokrętło jak się da to zwiń w rulon i strzałkę osobno tez. jak się da, mam taką tubę na rulon, tylko jakby Ci to podać :confused: maksowa-dobrze że nie biorę swojej bo ona by się złościła jakby Twój popiskiwał a jak moja się złości to jest źle bo wtedy jest zestresowana i by zjadła pana konduktora:) spoko-wytrzymamy razem podróż jak i te 6 dni.musimy się wcześniej umówić w jakimś miejscu na dworcu w Katosach zeby razem wsiąść. Quote
basia bonnie Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Masz na myśli taką tube na rysunki? :cool3: Dobry pomysł :) już dawno chciałam się w nią zaopatrzyć, nareszcie będzie okazja :loveu: Quote
Karilka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Baśka CUDO!!! :-o :roflt::roflt::roflt: Made in PORĄBKA Quote
IzabelaB Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 basiapron napisał(a):skoro Basia zrobiła dogo-twistera to teraz każdy ma coś od siebie przywieźć na zjazd-zapraszam do myślenia:) pociągiem-z prześcieradłem problemu nie będzie ale pokrętło jak się da to zwiń w rulon i strzałkę osobno tez. jak się da, mam taką tubę na rulon, tylko jakby Ci to podać :confused: maksowa-dobrze że nie biorę swojej bo ona by się złościła jakby Twój popiskiwał a jak moja się złości to jest źle bo wtedy jest zestresowana i by zjadła pana konduktora:) spoko-wytrzymamy razem podróż jak i te 6 dni.musimy się wcześniej umówić w jakimś miejscu na dworcu w Katosach zeby razem wsiąść. tjaa;) jakie miejsce proponujesz :cool3:?? Quote
basia bonnie Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Karilka napisał(a):Baśka CUDO!!! :-o :roflt::roflt::roflt: Made in PORĄBKA stwierdziłam, że Porąbka będzie bardziej oryginalne niż China :evil_lol: czyż nie ?:diabloti: Quote
basiapron Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='basia bonnie']Masz na myśli taką tube na rysunki? :cool3: Dobry pomysł :) już dawno chciałam się w nią zaopatrzyć, nareszcie będzie okazja :loveu: nie, takich już chyba nie mam,a kiedyś miałam , teraz mam taką jednorazową bo przesyłka w takiej formie do mnie doszła,jeśli Ci to pomoże maksowa-pewnie przy kasach, jak będzie stał pies z Twojego avatarka z kimś na końcu smyczy to rozpoznam że to ty:) Quote
basia bonnie Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='basiapron']nie, takich już chyba nie mam,a kiedyś miałam , teraz mam taką jednorazową bo przesyłka w takiej formie do mnie doszła,jeśli Ci to pomoże maksowa-pewnie przy kasach, jak będzie stał pies z Twojego avatarka z kimś na końcu smyczy to rozpoznam że to ty:) Przejdę się do sklepu plastycznego i czegoś poszukam ;) i jeszcze zaopatrzę się w farbki do ubrań :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 http://i40.tinypic.com/160rg39.jpg Basia super!!! :cool3: :evil_lol: :loveu: Tylko tak się zastanawiam, jeśli chodzi o nazwę producenta to powinno być albo "s.a." albo "z o.o." :eviltong: :evil_lol: ;) Quote
Asia & Ginger Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 basia bonnie napisał(a):Ojj tam:evil_lol: jestem za młoda, żeby takie trudne rzeczy umieć! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj oj oj, Ty już tam się wiekiem nie tłumacz. :eviltong: Na wiele rzeczy jesteś za młoda, a jakoś się sie przejmujesz. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ojj tam:evil_lol: jestem za młoda, żeby takie trudne rzeczy umieć! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basiapron Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ja przeleję te 50 zł jak tylko wymyślę skąd tym razem wziąć kasę bo ja wam coś powiem-nauka na przyszłość, nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, wyobraźcie sobie-od trzeciego roku dostawałam stypendium naukowe (dostaje sie je za rok wstecz) i na piatym roku moja ambicja spowodowała że obroniłam się 29 maja i się okazało że to był błąd-z dniem obrony tracę prawo do stypendium, czerwcowe cztery stówy poszły się je... czy ktoś umie zrozumieć sens tego??nie dośc że sie wybiłam i obroniłam się pierwsza na roku to oni mi coś takiego. kur... mogłam studiować na AGH,tam wypłacają jeszcze po piątym roku z góry za to jak się na piątym roku miało wysoką średnią, a ja głupia na PK poszłam, nie daruje im:mad:, nawet nie chodzi o kase tylko o jakieś zasady:shake: Quote
Karilka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Basia :-o. Nie możesz jakiegoś podania napisać? Quote
basiapron Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Karilka napisał(a):Basia :-o. Nie możesz jakiegoś podania napisać? właśnie próbuję coś wymyślec, jakiś haczyk gdzies wygrzebać, tylko jak skoro to jest wyraźnie w regulaminie że student z dniem obrony traci prawa do stypendiów od następnego miesiąca Quote
basiapron Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Karilka napisał(a):To się dziewczyno załatwiłaś.... jak nic nie wymyśle to chociaż jakieś media powiadomię, coby mnie zapamiętali:evil_lol: Quote
Karilka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 To chyba jedyne rozwiązanie :diabloti:. Gazeta, telewizja:cool3: Quote
Mysia_ Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 basia bonnie napisał(a):Ojj tam:evil_lol: jestem za młoda, żeby takie trudne rzeczy umieć! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dopiero w liceum na przedsiębiorczości bedziesz sie tego uczyła, o ile w ogóle do liceum pójdziesz :lol: :eviltong: mi się wydaje, że bardzie pasuje z o.o. - z ograniczoną odpowiedzialnością :evil_lol::diabloti: Quote
dog193 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Mysia_ napisał(a):dopiero w liceum na przedsiębiorczości bedziesz sie tego uczyła, o ile w ogóle do liceum pójdziesz :lol: :eviltong::diabloti: Ja sie tego uczyłam w trzeciej gimnazjum na WOSie ;) Quote
Mysia_ Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 globalnydog193 napisał(a):Ja sie tego uczyłam w trzeciej gimnazjum na WOSie ;) ja już nie pamietam czego się w gimnazjum uczyłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dawno to było :eviltong: a to czego w liceum się uczyłam pamietam jeszcze trochę :eviltong: Quote
Recommended Posts