Jump to content
Dogomania

VII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - A miało być bezpiecznie..

Recommended Posts

Posted

basiapron napisał(a):
tak ten pociąg, bus z Wrocławia mamy 14:15,a jeszcze trzeba go zlokalizować i w ogóle więc myśle ze czas akurat.jeśli któraś z was bierze psa to tym bardziej akurat na odpoczynek dla niego.
aaa ja mojej nie wezmę,bo sobie przypomniałam ze ona dietę ma a żarłok z niej straszny i cokolwiek innego zeżre (np ukradnie) to bedzie rzygać itp a ja nie mam ochoty za nią biegac i sprzątac co chwile.już teraz 2 wyjazdy z nia zaliczam.

ook, ja biorę psa i możecie przygotować się na lekkie piszczenie bo czasami ma już dość siedzenia w pociągu, ale! da sie znieść :mdrmed: mam nadzieję, że od nas nie uciekniecie:eviltong: :placz:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panie i panowie, dogo-twister gotowy :multi:

Po co ja się zgłaszałam, że zrobię?!:evil_lol:

:evil_lol:(w rzeczywistości kolory są takie jak na zdjęciu poniżej;))

:diabloti:

Pytanie za 100 pkt. ..
Jak to przewieźć pociągiem, żeby nie zginać i żeby pokrętło nie uległo zniszczeniu? :diabloti:

Posted

skoro Basia zrobiła dogo-twistera to teraz każdy ma coś od siebie przywieźć na zjazd-zapraszam do myślenia:)
pociągiem-z prześcieradłem problemu nie będzie ale pokrętło jak się da to zwiń w rulon i strzałkę osobno tez. jak się da, mam taką tubę na rulon, tylko jakby Ci to podać :confused:
maksowa-dobrze że nie biorę swojej bo ona by się złościła jakby Twój popiskiwał a jak moja się złości to jest źle bo wtedy jest zestresowana i by zjadła pana konduktora:) spoko-wytrzymamy razem podróż jak i te 6 dni.musimy się wcześniej umówić w jakimś miejscu na dworcu w Katosach zeby razem wsiąść.

Posted

basiapron napisał(a):
skoro Basia zrobiła dogo-twistera to teraz każdy ma coś od siebie przywieźć na zjazd-zapraszam do myślenia:)
pociągiem-z prześcieradłem problemu nie będzie ale pokrętło jak się da to zwiń w rulon i strzałkę osobno tez. jak się da, mam taką tubę na rulon, tylko jakby Ci to podać :confused:
maksowa-dobrze że nie biorę swojej bo ona by się złościła jakby Twój popiskiwał a jak moja się złości to jest źle bo wtedy jest zestresowana i by zjadła pana konduktora:) spoko-wytrzymamy razem podróż jak i te 6 dni.musimy się wcześniej umówić w jakimś miejscu na dworcu w Katosach zeby razem wsiąść.

tjaa;) jakie miejsce proponujesz :cool3:??

Posted

[quote name='basia bonnie']Masz na myśli taką tube na rysunki? :cool3: Dobry pomysł :) już dawno chciałam się w nią zaopatrzyć, nareszcie będzie okazja :loveu:
nie, takich już chyba nie mam,a kiedyś miałam , teraz mam taką jednorazową bo przesyłka w takiej formie do mnie doszła,jeśli Ci to pomoże
maksowa-pewnie przy kasach, jak będzie stał pies z Twojego avatarka z kimś na końcu smyczy to rozpoznam że to ty:)

Posted

[quote name='basiapron']nie, takich już chyba nie mam,a kiedyś miałam , teraz mam taką jednorazową bo przesyłka w takiej formie do mnie doszła,jeśli Ci to pomoże
maksowa-pewnie przy kasach, jak będzie stał pies z Twojego avatarka z kimś na końcu smyczy to rozpoznam że to ty:)
Przejdę się do sklepu plastycznego i czegoś poszukam ;) i jeszcze zaopatrzę się w farbki do ubrań :diabloti:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Ojj tam:evil_lol: jestem za młoda, żeby takie trudne rzeczy umieć! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj oj oj, Ty już tam się wiekiem nie tłumacz. :eviltong:
Na wiele rzeczy jesteś za młoda, a jakoś się sie przejmujesz. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ja przeleję te 50 zł jak tylko wymyślę skąd tym razem wziąć kasę
bo ja wam coś powiem-nauka na przyszłość, nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, wyobraźcie sobie-od trzeciego roku dostawałam stypendium naukowe (dostaje sie je za rok wstecz) i na piatym roku moja ambicja spowodowała że obroniłam się 29 maja i się okazało że to był błąd-z dniem obrony tracę prawo do stypendium, czerwcowe cztery stówy poszły się je...
czy ktoś umie zrozumieć sens tego??nie dośc że sie wybiłam i obroniłam się pierwsza na roku to oni mi coś takiego.
kur... mogłam studiować na AGH,tam wypłacają jeszcze po piątym roku z góry za to jak się na piątym roku miało wysoką średnią, a ja głupia na PK poszłam, nie daruje im:mad:, nawet nie chodzi o kase tylko o jakieś zasady:shake:

Posted

Karilka napisał(a):
Basia :-o.