gusia0106 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Chciałam tylko dodać, iż Aresik nie nadaje się rownież do domu z kotkiem :diabloti: Kotki są ganiane systematycznie i baaaaardzo szybko :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 No pięknie.... Wystarczy na wakacje wyjechać i nikt do nas nie zagląda. Obraziliśmy się :obrazic: Ares bardziej ;) Fotorelacji ciąg dalszy [IMG]http://img193.imageshack.us/img193/3392/dsc00910a.jpg[/IMG] [IMG]http://img36.imageshack.us/img36/1390/dsc00911ah.jpg[/IMG] I kamienia na zębach mamy mniej :cool3: [IMG]http://img196.imageshack.us/img196/3614/dsc00916j.jpg[/IMG] [IMG]http://img269.imageshack.us/img269/8038/dsc00918y.jpg[/IMG] [IMG]http://img44.imageshack.us/img44/7990/dsc00919r.jpg[/IMG] Quote
gusia0106 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [IMG]http://img44.imageshack.us/img44/4675/dsc00922ae.jpg[/IMG] [IMG]http://img44.imageshack.us/img44/6932/dsc00924y.jpg[/IMG] [IMG]http://img44.imageshack.us/img44/7875/dsc00928a.jpg[/IMG] [IMG]http://img44.imageshack.us/img44/908/dsc00899jeh.jpg[/IMG] [IMG]http://img174.imageshack.us/img174/227/dsc00895a.jpg[/IMG] [IMG]http://img44.imageshack.us/img44/8104/dsc00894r.jpg[/IMG] Quote
gusia0106 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Romi, dostałam przesyłkę - niespodziankę - dzięki :loveu: Quote
Romi Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='gusia0106']Romi, dostałam przesyłkę - niespodziankę - dzięki :loveu:[/quote] O dobrze, dobrze... właśnie pisałem do Ciebie na SKype Quote
rufusowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ale sliczne fotki :loveu: jak on z dziecmi? nie wyglądał na zestresowanego :razz: jak Wam jest na wakacjach? :loveu: Quote
gusia0106 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='rufusowa']ale sliczne fotki :loveu: jak on z dziecmi? nie wyglądał na zestresowanego :razz: jak Wam jest na wakacjach? :loveu:[/quote] Już wróciliśmy :p Z dziećmi spoko, Ala, która jest na zdjęciach, któregoś dnia jak wstała rano, podeszła, pocałowała go od niechcenia w łepetynę, powiedziała "Cześć Mendziochu" :evil_lol: i poszła się bawić. Przy dużej ilości dzieci i zamieszaniu robi się nerwowy i potrafi warknąć, ale ja mam identycznie, więc wcale mu się nie dziwię :evil_lol: Baaaaardzo pięknie mu się zmieniła sierść - po wyczesywaniu dwukrotnym każdego dnia i kąpieli, zrobił się aksamitny :crazyeye: A był taki szorstki, mało przyjemny w dotyku - teraz jest taki gładziutki, że mogłabym go głaskać cały czas.:oops: Zmienił się przez ten tydzień baaaaardzo, to nie ten sam pies - powybieram zaraz zdjęcia, sklecę jakiś tekst i puszczam mailing....Chłopak może iść do domu - jest psem idealnym. Ino nieco lękliwym ;) [SIZE=1][COLOR=gray]Rufus, siedzisz?:lol: Bo mam porażającą informację. Gotowa?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=gray]Mam sukienkę na 19.09. Ja!! Sukienkę!! Doceniasz?:evil_lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
rufusowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='gusia0106']Już wróciliśmy :p Z dziećmi spoko, Ala, która jest na zdjęciach, któregoś dnia jak wstała rano, podeszła, pocałowała go od niechcenia w łepetynę, powiedziała "Cześć Mendziochu" :evil_lol: i poszła się bawić.[/quote] ale chyba niedługo jedziecie, co? :loveu: a Ala wymiata :evil_lol::evil_lol: i te teksty z Czesia..normalnie łączą pokolenia :evil_lol: [quote name='gusia0106']Przy dużej ilości dzieci i zamieszaniu robi się nerwowy i potrafi warknąć, ale ja mam identycznie, więc wcale mu się nie dziwię :evil_lol:[/quote] :evil_lol: zmieni Ci sie jeszcze :eviltong: i kto wie moze jemu tez ;) [quote name='gusia0106']Baaaaardzo pięknie mu się zmieniła sierść - po wyczesywaniu dwukrotnym każdego dnia i kąpieli, zrobił się aksamitny :crazyeye: A był taki szorstki, mało przyjemny w dotyku - teraz jest taki gładziutki, że mogłabym go głaskać cały czas.:oops:[/quote] miło to czytać :loveu: jako największą zaletę trzeba podać aksamitną siersc :loveu:;) powiem, ze wygląd też jakby lepiej... krótko mówiąc pięknieje chłopak w takich fajnych warunkach :loveu: [quote name='gusia0106']Zmienił się przez ten tydzień baaaaardzo, to nie ten sam pies - powybieram zaraz zdjęcia, sklecę jakiś tekst i puszczam mailing....Chłopak może iść do domu - jest psem idealnym. Ino nieco lękliwym ;)[/quote] tak sobie myślę, że chłopak jest bardziej lękliwy w mieście...mógłby trafić cuś jak Radar... w mieście tyle bodzców na niego czycha ;) [SIZE=1][COLOR=gray][quote name='gusia0106']Rufus, siedzisz?:lol: Bo mam porażającą informację. Gotowa?[/quote][/COLOR][/SIZE][quote name='gusia0106'] [SIZE=1][COLOR=gray]Mam sukienkę na 19.09. Ja!! Sukienkę!! Doceniasz?:evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/quote] [SIZE=1][COLOR=gray]NIEEE???!!! :crazyeye:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=gray]jestem w szoku :evil_lol:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=gray]cieszę się bardzo iiii doceniam :loveu::loveu::loveu::buzi:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=silver]a ja mam kontuzjowane kolano, bo wczoraj psy we mnie wpadły centralnie w bok kolana :-( kuśtykam[/COLOR][/SIZE] Quote
gusia0106 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='rufusowa'] [SIZE=1][COLOR=silver]a ja mam kontuzjowane kolano, bo wczoraj psy we mnie wpadły centralnie w bok kolana :-( kuśtykam[/COLOR][/SIZE][/quote] Mówiłam - oddaj mi drani na wychowanie :mad:;) Quote
rufusowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='gusia0106']Mówiłam - oddaj mi drani na wychowanie :mad:;)[/quote] Hera biegała z koleżanką Korą, która waży ok. 45 kg.. i Kora chciała mnie ominąć ale Hera dla zabawy na nią skoczyła i zmieniła tor biegu :roll: Ruficzek mój kochany zawsze mnie omija :loveu: Quote
mysza 1 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Posłałam Twojego maila dalej, Aresik rozczulał niektórych:loveu: Quote
gusia0106 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='mysza 1']Posłałam Twojego maila dalej, Aresik rozczulał niektórych:loveu:[/quote] Dzięki Mysza :buzi: Mam dla Ciebie niespodziankę od Romiego - musimy się jakoś umówić:razz: A my dzisiaj byliśmy na kontroli u doktora Igora. I tak: -nie mam jednak urojeń - faktycznie coś niedobrego się działo z tym szwem - blizną znaczy - pokazałam to dzisiaj i (uwaga - fragment drastyczny ;) ) dokor Igor kazał mi Aresika przytrzymać, a sam wsadził mu w tą szwową rankę czubek nożyczek i wyjął z niej około 4 centymetrowy kawałek nitki z supełkiem na końcu :-o A zaraz potem mi wyjaśnił iż szwy mają dwa poziomy - poziom pierwszy to ten co mu wyjęłam - zielona nitka zewnętrzna, natomiast w środku są szwy rozpuszczalne i ten właśnie szew mu wyjął. A wyjął bo na nitce zamieszkały bakterie - trochę tlenowców, trochę z Aresowego języka, trochę z życia tak po porstu. Ranka się goić nie chciała bo na nitce były te syfy wszystkie i dlatego trzeba ja było wyjąć. Epilog - nitka wyjęta, goić się będzie, niczym nie smarować bo to g...uzik daje, ino się mamy nie kąpać -poprawa pooperacyjna jest znaczna - sama stwierdzić to mogę bo widzę jak Aresik bryka :cool3: - pędęm!!! skacze, tarza się, przeciąga, zadziera girę żeby wleźć na łóżko - widać, że go nie boli :multi: Doktor potwierdził - powiedział, że ładne mięśnie mu się zaczynają robić, co oznacza, że mu tyłek rośnie :cool3: Mięśnie zaczynają mocno trzymać bioderka dlatego nasz chłopak ma więcej energii, nie kuleje i nic go nie boli. Epilog - pan doktor, Ares i ja jesteśmy zadowoleni z wyników operacji ;) Zapłaciłam 50 zł. 72 zł (które miałam od Ewy) - 50 = 22 zł W przyszłym tygodniu będę się umawiać na szczepienie na wściekliznę. Muszę tylko wcześniej machnąć jakiś bazarek;) Quote
mysza 1 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Wcale mnie nie dziwi, że nie masz urojeń;), jesteś domem idealnym. Ja czasem myślę, że moje psy mnie nienawidzą, jak zaczynam je czesać to nie mogą uwierzyć, ze wreszcie mam dla nich czas:evil_lol: Jakiś cyrk w robocie mam, koniec świata. Dobrze, że już dobrze. Kasy chwilowo nie mam to nie pomogę :-( Quote
gusia0106 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='mysza 1']Wcale mnie nie dziwi, że nie masz urojeń;), jesteś domem idealnym. Ja czasem myślę, że moje psy mnie nienawidzą, jak zaczynam je czesać to nie mogą uwierzyć, ze wreszcie mam dla nich czas:evil_lol: Jakiś cyrk w robocie mam, koniec świata. Dobrze, że już dobrze. Kasy chwilowo nie mam to nie pomogę :-([/quote] Mysza, weź się wyluzuj, nie liczyłam na kasę od Ciebie ;) Śledzę wątek Nera na bieżąco i wiem ile wydajesz... A poza tym masz u mnie chody - jako jedyna (no dobra może jedyne dwie jesteście i jeden wujek do tego ;) ) zaglądasz do Aresa. Reszta to się chyba normalnie na nas wypięła ;) Quote
mysza 1 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :p Nero nie jest jedyny:evil_lol:, oj bardzo nie jest. Niektóre wątków nie mają. A Neruś trafił super, maila mam ze zdjęciami, opisy, cudnie:loveu: Jest bardzo grzeczny. Quote
gusia0106 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='mysza 1']:p Nero nie jest jedyny:evil_lol:, oj bardzo nie jest. Niektóre wątków nie mają. A Neruś trafił super, maila mam ze zdjęciami, opisy, cudnie:loveu: Jest bardzo grzeczny.[/quote] Tyyyy, no to dawaj zdjęcia na jego wątek :cool3: Tylko sms od Pań widziałam i zdjęcia jak go zabierały Quote
magda222 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='gusia0106']Mysza, weź się wyluzuj, nie liczyłam na kasę od Ciebie ;) Śledzę wątek Nera na bieżąco i wiem ile wydajesz... A poza tym masz u mnie chody - jako jedyna (no dobra może jedyne dwie jesteście i jeden wujek do tego ;) ) zaglądasz do Aresa. Reszta to się chyba normalnie na nas wypięła ;)[/quote] Ja też zaglądam.Tylko nie piszę :oops: Quote
gusia0106 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='magda222']Ja też zaglądam.Tylko nie piszę :oops:[/quote] To super Magda! :loveu: Bardzo się cieszę :buzi: Quote
paros Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='gusia0106']............ A poza tym masz u mnie chody - jako jedyna (no dobra może jedyne dwie jesteście i jeden wujek do tego ;) ) zaglądasz do Aresa. Reszta to się chyba normalnie na nas wypięła ;)[/QUOTE] I ja też zaglądam :cool3: Uaktualniłam wreszcie :oops: stronę krzyczkową i wstawiłam mi. nowe zdjęcia Aresika:multi: Quote
gusia0106 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='paros']I ja też zaglądam :cool3: Uaktualniłam wreszcie :oops: stronę krzyczkową i wstawiłam mi. nowe zdjęcia Aresika:multi:[/quote] Dzięki Kochana :loveu: No to się chyba odbrazimy :cool3: Quote
rufusowa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 no kochana...miałas nosa :loveu: dobrze, ze jest już git a mojemu R też się szwy rozpuszczalne nie rozpuściły wiec to widac norma :roll:;) cieszę się, że Ares tak szybko dochodzi do siebie u Ciebie (jaki rym ;)) z nieba mu spadłaś :loveu: Quote
gusia0106 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Ciotki!!!! OGŁASZAM CZERWONY ALARM!!! Trzeba mocno, z całej siły trzymać kciuki!! I nie puszczać!! Nic więcej nie powiem choćby mnie torturowali ;) Quote
magda222 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Trzymam[SIZE=1] po cichutku[/SIZE],ale za to [B]BARDZO MOCNO [/B]:thumbs: Quote
gusia0106 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='magda222']Trzymam[SIZE=1] po cichutku[/SIZE],ale za to [B]BARDZO MOCNO [/B]:thumbs:[/quote] Dzięki Magda :loveu: Potrzebne są jak cholera A tak z innej beczki - po wyjęciu tajemniczej nitki metodą nożyczkową, rana goi się jak na psie, że tak powiem ;) Quote
Recommended Posts