Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehe... Mikołaj, jak to Mikołaj.! Słodycze przyniósł.. ;p
HEHE..

A dzisiaj nasza pani sekretarka chwaliła nas za wolontariat i mówiła, że przywiozła rzeczy dla psiaków w sobote,. :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasiakk']Hehe... Mikołaj, jak to Mikołaj.! Słodycze przyniósł.. ;p
HEHE..

A dzisiaj nasza pani sekretarka chwaliła nas za wolontariat i mówiła, że przywiozła rzeczy dla psiaków w sobote,. :)[/QUOTE]
Nie wiedzialam ze to pani sekretarka ,ale byly panie,ktore przywiozly rzeczy dla psiakow.

Posted

Tak, sekretarka wraz z córką :) I mowiła, że psiaki mają świetne warunki i bardzo miła pani je oprowadzała i to po całym schronisku, hahahah :D

Zimowo podnoszę psiaki :) :)

Posted

[quote name='milka10']Tak, sekretarka wraz z córką :) I mowiła, że psiaki mają świetne warunki i bardzo miła pani je oprowadzała i to po całym schronisku, hahahah :D

Zimowo podnoszę psiaki :) :)[/QUOTE]
No to juz wszystko wiem...Brutus jedzie juz w poniedzialek..Napiszcie o ktorej jutro bedziecie...Buziaczki....

Posted

[quote name='milka10']Jak tam Brutus??? Powędrował do domku? ;)

A i możemy wpaść do schronu w piątek? :)[/QUOTE]
Nie wiem ale dzisiaj juz ide do pracy ,a w piatek mozecie przyjsc nie ma sprawy lalki.

Posted

[quote name='basia34']Nie wiem ale dzisiaj juz ide do pracy ,a w piatek mozecie przyjsc nie ma sprawy lalki.[/QUOTE]

Ok, to świetnie jutro będziemy ;)
Podnoszę schronisko! :D

Posted

Oj czesania i wycinania dzisiaj było bardzo dużo... Ale poradziliśmy sobie i Lamek (Goldi) wyglada o niebo lepiej.. Jeszcze niech mu tylko te pchly zdechna, siersc troche odrosnie i bedzie jak nowo narodzony.. Aaaaa.. i oczywiscie musi przytyc, bo te sterczace kosci sa straszne :(

Posted

[quote name='Kasiakk']Oj czesania i wycinania dzisiaj było bardzo dużo... Ale poradziliśmy sobie i Lamek (Goldi) wyglada o niebo lepiej.. Jeszcze niech mu tylko te pchly zdechna, siersc troche odrosnie i bedzie jak nowo narodzony.. Aaaaa.. i oczywiscie musi przytyc, bo te sterczace kosci sa straszne :([/QUOTE]

Taak.. czesania było dużo, ale Lamek bardzo spokojny i fajnie się urządzało SPA :D
Tylko trzeba poczekać jak przytyje i te pchliska powypadają i będzie pięknie. :)

Posted

Pani na fb napisała, że przywiezie jutro jakieś dary dla psiaków ;)

Chciała tydzień temu, ale jak dzwoniła to nie mogła już ( chyba wigilia była ;p )
To jutro ma być :)

A ja podnosze psiaki ; )