Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałam juz nawet jeden tel z Wrocławia, ludzie mieszkają w bloku. Kun do tej pory mieszkał w domu z ogrodem, gdzie spedzał cale dnie i w związku z tym takie same warunki chcemy zapewnic. Przyznam, że nie jestem pewna czy z jego żywiołowością nie niszczyłby w mieszkaniu. Podziękowałam ludziom i przekierowałam na strone labków w potrzebie. Na pewno znajdą jakiegos psiaka, mniej temperamentnego :/

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia34']Bielawka juz w chacie.[/QUOTE]

No to świetnie :)
Prawdopodobnie jutro przyjedzie pani ktora na facebooku wypatrzyła Dumkę, więc trzymamy kciuki ;)

Posted

[quote name='Zofija']Witam, przepraszam za offa, ale pilnie poszukują osoby do wizyty przedadopcyjnej w Bolesławcu. Dla pieska z wątku poniżej:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/220766-Alden-taki-piękny-i-co-z-niego-zostało-Zbieramy-na-utrzymanie-i-leczenie/page14
Bardzo proszę o pomoc. Kontakt na pw lub maila: [email protected] lub telefon 508-063-271
dziękuję!!!

Zosu,napisz do
dorotak.
Anula
aanka
ktoras pomoze to dobre dziewczyny

Posted

milka10 napisał(a):
Pierwszy dzień akcji w naszej szkole bardzo udany. :) Miejmy nadzieję, iż do końca tygodnia zbierzemy jeszcze więcej pieniędzy i rzeczy dla psiaków.! :)
Ja zawsze wierze ze mam wspaniale dziewczyny i dacie sobie rade ,.Czekam na Was i Oskara.

Posted

Wpraszam się na wątek, bo mieszkam trochę w Piławie, trochę we Wrocławiu, w razie potrzeby jakiejkolwiek pomocy proszę o kontakt. Sama mam na DT teraz rottweilerkę z wrocławskiego TOZu :) Chętnie będę tu zaglądać i czasami podrzucać wątek odciążając p. Basie :)

Posted

Dominika84 napisał(a):
Wpraszam się na wątek, bo mieszkam trochę w Piławie, trochę we Wrocławiu, w razie potrzeby jakiejkolwiek pomocy proszę o kontakt. Sama mam na DT teraz rottweilerkę z wrocławskiego TOZu :) Chętnie będę tu zaglądać i czasami podrzucać wątek odciążając p. Basie :)

witamy i cieszymy sie ze jestes z nami:)

Posted

basia34 napisał(a):
Dziewczyny jestescie wspaniale dzieki za zbiorke ,jestesmy zaskoczeni ze odwaliliscie kawal dobrej roboty.Oskara nie pominelam i tez slicznie dziekuje.Czekam na Was.

Cieszymy się, że udało się tyle zebrać i kochane psiaki będą miały sporo nowych rzeczy :)) Dzisiaj wybiegane i bardzo szczęśliwe!! :))