Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='milka10']Ok, nie ma sprawy, już wstawione :)
Jeśli coś nie tak z tekstem, to proszę pisać ;)[/QUOTE]

Milka, Karmelka znalazła dom w Dzierżoniowie :) Wielkie dzięki za pomoc, można ją zdjąc z FB :)

Posted

[quote name='basia34']Milenko Brianka juz w chacie.[/QUOTE]

To super!! ;) A gdzie poszła? Dobrze, że ktoś ją zabrał, bo kochana stawała się coraz smutniejsza..

Posted

Świetnie, że Brianka poszła bo ona była chyba najsmutniejszym psiakiem schroniska.. :) A adopcji idą dobrze.! Oby tak dalej.. :)

Podrzucam do góry i do zobaczenia jutro.. Przywieziemy znów dostawę różnych rzeczy.. :)

Posted

To świetnie, teraz znalazła już wspaniały dom! :)

Pani Basiu, jutro prawdopodobnie przyjedzie pani zobaczyć Oliwkę :) I chyba przyjedzie ze swoim psiakiem, aby zobaczyć czy się polubią. :)
Miejmy nadzieje, że dobrze pójdzie i prosze napisać jutro czy była. :)

Posted

[quote name='milka10']To świetnie, teraz znalazła już wspaniały dom! :)

Pani Basiu, jutro prawdopodobnie przyjedzie pani zobaczyć Oliwkę :) I chyba przyjedzie ze swoim psiakiem, aby zobaczyć czy się polubią. :)
Miejmy nadzieje, że dobrze pójdzie i prosze napisać jutro czy była. :)[/QUOTE]Ok kochana ,napewno pokaze moja pupilke....

Posted

Pani Basiu.. Oskar i Klaudia przyjdą do schronu w piątek, bo Oskar na weekend wyjeżdża. A ja jeszcze nie wiem czy się wyrobię, jak nie będzie mnie w piątek to będe w sobote ;)

I jak, przyjechał ktoś zobaczyć Oliwkę? ;)

Posted

[quote name='milka10']Pani Basiu.. Oskar i Klaudia przyjdą do schronu w piątek, bo Oskar na weekend wyjeżdża. A ja jeszcze nie wiem czy się wyrobię, jak nie będzie mnie w piątek to będe w sobote ;)

I jak, przyjechał ktoś zobaczyć Oliwkę? ;)[/QUOTE]Dla Mnie nie ma znaczenia kiedy bedziecie ,zawsze czekam na Was i tesknie .U Oliwki nie bylo nikogo....