Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozsyłając linki po naszej-klasie (a rozesłałam ich mało, bo mi się net zaciął...) odezwała się do mnie kobietka, która powiedziała, że weźmie to do gazety. Tak więc, informacja o głosowaniu będzie w naszej gazecie- Echo Iławy, za co bardzo dziękuję.
Bo nie ważne kto wygra, ważne jest to, żeby jakieś schronisko tą karmę dostało. My mamy małe szansę, ale nie można się poddawać :lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na [B]str 1 dodalam zdjecia[/B], nie wiele bo baterii za braklo...Pieskow z kwarantanny jesy duzo :-( zwlaszcza ONkow.

Kamila i Heksa zobacz kolejne dwa ONki, jeden to chyba DONek. Grazynka robi watek staruszkowi ATOSowi, masakra...piesek o pyszczku nietoperka, porzucony na stare lata, szanse na adopcje nikle...:-(:-(:-(
Druga priorytetowa adopcja LENY, jest po operacji w szpitaliku. Wet zadowolony z przebiegu, dzielnie sie spisala i guz usuniety. Jutro zaloze osobny watek! Ona nie moze zgnic w schronie.... :-(

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, ja rozeslam info po znajomych o glosowaniu. Mozecie tez powrzucac link? Np. nasza-klasa :cool3:

Wieczorem wstawie nowe zdjecia, mam okropne zaleglosci :shake:[/quote]
Ja tez:evil_lol::crazyeye:

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Na [B]str 1 dodalam zdjecia[/B], nie wiele bo baterii za braklo...Pieskow z kwarantanny jesy duzo :-( zwlaszcza ONkow.

Kamila i Heksa zobacz kolejne dwa ONki, jeden to chyba DONek. Grazynka robi watek staruszkowi ATOSowi, masakra...piesek o pyszczku nietoperka, porzucony na stare lata, szanse na adopcje nikle...:-(:-(:-(
Druga priorytetowa adopcja LENY, jest po operacji w szpitaliku. Wet zadowolony z przebiegu, dzielnie sie spisala i guz usuniety. Jutro zaloze osobny watek! Ona nie moze zgnic w schronie.... :-([/quote]

Onki onki :loveu:

Ja czekam na szerszy opis, już sobie portale pozapisywałam na ogłoszenia :diabloti:

Posted

[quote name='ellensilla']Cioteczki, nie mam sily sie przebijac przez caly watek...Powiedzcie mi prosze co sie dzieje teraz z tymi dwoma bidnymi ONkami z 1 strony?[/quote]

Ellensilla, one sa na kwarantannie, dopiero trafily do schroniska. Niestety nie umiem Wam narazie nic wiecej napisac o tych cudenkach, beda zaszczepione i pewnie pojda na ogolny, a tam to same wiecie jak jest...

Posted

Atos/Nietoperek z azylowego domu zaprasza:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/poczciwy-onek-bezdusznie-porzucony-na-stare-lata-umiera-w-schronie-147727/[/url]

Cioteczki, Lena chyba dlugo u nas nie posiedzi :loveu:
zagladajcie prosze do staruszka Atosa :-(

Posted

[B]Przyjaciel zwierzat z naszych okolic[/B] :angryy::angryy::angryy:

[url=http://wiadomosci.onet.pl/2700,2052405,wydarzenie_lokalne.html]Uderzał psem w metalowy słup; zwierzę nie miało szans- Onet.pl - Wiadomości[/url]

Posted

[quote name='fiorsteinbock'][B]Przyjaciel zwierzat z naszych okolic[/B] :angryy::angryy::angryy:

[URL="http://wiadomosci.onet.pl/2700,2052405,wydarzenie_lokalne.html"]Uderzał psem w metalowy słup; zwierzę nie miało szans- Onet.pl - Wiadomości[/URL][/quote]

Jestem za uderzaniem tym kolesiem w słup :mad: Trzeba znaleść tylko ciut większych od niego :mad:

Posted

[SIZE=4][B]Cioteczki,
na pierwszej stronie sa zdjecia kilku bidulek z kwarantanny. Jedna dzisiaj wrocila do swojej Pani, nie mam akurat fotki.
W poscie #3 mlody szczeniaczek w typie russelka...polamany - wyrzucili przez okno...[/B][/SIZE]:angryy:

Posted

[quote name='fiorsteinbock'][B][SIZE=4]W poscie #3 mlody szczeniaczek w typie russelka...polamany - wyrzucili przez okno...[/SIZE][/B]:angryy:[/quote]

Zaje...........ie :angryy: Tego, który będzie walił tamtym o słup trzeba poprosić też o przysługę wyrzucenia oknem tych :angryy:

Posted

[quote name='gameta']Zaje...........ie :angryy: Tego, który będzie walił tamtym o słup trzeba poprosić też o przysługę wyrzucenia oknem tych :angryy:[/quote]

Ten szczeniaczek przezyl, ale jakis czas temu tez w Bielawie (...) pijaczka wyrzucila szczeniaka z trzeciego pietra, odniosl tak powazne obrazenia narzadow wewnetrznych, ze weterynarz musial uspic... I co Szlachciance zrobili...nic...
q...a :chainsaw:

Posted

[quote name='fiorsteinbock'][B]Przyjaciel zwierzat z naszych okolic[/B] :angryy::angryy::angryy:

[URL="http://wiadomosci.onet.pl/2700,2052405,wydarzenie_lokalne.html"]Uderzał psem w metalowy słup; zwierzę nie miało szans- Onet.pl - Wiadomości[/URL][/quote]
Dzisiaj przyjechał facet z prosba o pomoc w utylizacji swojego owczarka.
Piesek ma kojec i nie biega luzem a zostal ...otruty:-(
otruł jego sąsiad ,ktoremu przeszkadzał kojec
poniewaz dobudował sobie balkon na wybiegiem psa
i szczekanie jego denerwowało nooo i ten smród:-o
Bedzie sprawa
wet potwierdził diagnoze i wątroba pojechała do wrocławia na toksykologie.

Ludzie gdzie Wy zyjecie ?
dlaczego?
zabijaja,truja,ciągną za autem,wieszają :shake:
degenaragi,glupcy ,mordercy......swiat idzie ku samozagładzie:angryy:

Posted

Hopamy :loveu:
I zapraszam do nas :razz:: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1168/schronisko-ilawa-ruszamy-z-watkiem-od-poczatku-zapraszamy-146087/index3.html#post13089115[/URL]
Dzisiaj postaram się uzupełnić :eviltong:

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dogo wprowadza zmiany i mi sie wszystko rozjezdza :evil_lol: ale piekny bedzie teraz serwis dogomanii :cool3:[/quote]

:evil_lol: ja myślałam że coś sie popsuło, ale całkiem całkiem, idzie się przyzwyczaic :diabloti:

Do góry!

Posted

Kamilko, Ariel ma okolo 2 lat, mlodziak jeszcze. Skonczyl kwarantanne. Dzisiaj mielismy zamieszanie, Lena poszla do domu i na niej skupila sie moja uwaga, no i Sambusiu.

Na pierwszej wkleilam drugiego szczeniaczka, zobaczcie...skora i kosci! Jakas Pani przywiozla go ze sterfy ekonomicznej, gdzie błakal sie 3 dni...brak mi slow! Zdjecia nie wyszly najlepsze, bo chlopak ruchliwy, włazi na kolana, ale nie podgryza jest grzeczny...Moze dobrze, ze nie widac jego tragedii.
Jutro zawioze sensitive Royala dla niego i tego drugiego z polamana łapką. Najgorsze, ze rokowania nie sa dobre. Wet mówi, ze łapka mocno pogruchotana, jaki bedzie efekt zrastania - nie wiadomo... Mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle :placz:

Oj, Maluszki, Maluszki :-(:-(:-(

Posted

...Edi nakarm wszystkie na izolatce pomiziaj
prosze nie zapomnij o mojej Czesi i zobacz do Warsa
nie moglam spac....martwie sie :shake::-(
Zobacz do koja po Sambusiu i po Apollo tam są nowe.....
daj i tez....Tran kupilam
ale jeden:-(nie było wiecej