kamilawa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Rozsyłając linki po naszej-klasie (a rozesłałam ich mało, bo mi się net zaciął...) odezwała się do mnie kobietka, która powiedziała, że weźmie to do gazety. Tak więc, informacja o głosowaniu będzie w naszej gazecie- Echo Iławy, za co bardzo dziękuję. Bo nie ważne kto wygra, ważne jest to, żeby jakieś schronisko tą karmę dostało. My mamy małe szansę, ale nie można się poddawać :lol: Quote
fiorsteinbock Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Na [B]str 1 dodalam zdjecia[/B], nie wiele bo baterii za braklo...Pieskow z kwarantanny jesy duzo :-( zwlaszcza ONkow. Kamila i Heksa zobacz kolejne dwa ONki, jeden to chyba DONek. Grazynka robi watek staruszkowi ATOSowi, masakra...piesek o pyszczku nietoperka, porzucony na stare lata, szanse na adopcje nikle...:-(:-(:-( Druga priorytetowa adopcja LENY, jest po operacji w szpitaliku. Wet zadowolony z przebiegu, dzielnie sie spisala i guz usuniety. Jutro zaloze osobny watek! Ona nie moze zgnic w schronie.... :-( Quote
giselle4 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, ja rozeslam info po znajomych o glosowaniu. Mozecie tez powrzucac link? Np. nasza-klasa :cool3: Wieczorem wstawie nowe zdjecia, mam okropne zaleglosci :shake:[/quote] Ja tez:evil_lol::crazyeye: Quote
Kamila_ Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Na [B]str 1 dodalam zdjecia[/B], nie wiele bo baterii za braklo...Pieskow z kwarantanny jesy duzo :-( zwlaszcza ONkow. Kamila i Heksa zobacz kolejne dwa ONki, jeden to chyba DONek. Grazynka robi watek staruszkowi ATOSowi, masakra...piesek o pyszczku nietoperka, porzucony na stare lata, szanse na adopcje nikle...:-(:-(:-( Druga priorytetowa adopcja LENY, jest po operacji w szpitaliku. Wet zadowolony z przebiegu, dzielnie sie spisala i guz usuniety. Jutro zaloze osobny watek! Ona nie moze zgnic w schronie.... :-([/quote] Onki onki :loveu: Ja czekam na szerszy opis, już sobie portale pozapisywałam na ogłoszenia :diabloti: Quote
ellensilla Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Cioteczki, nie mam sily sie przebijac przez caly watek...Powiedzcie mi prosze co sie dzieje teraz z tymi dwoma bidnymi ONkami z 1 strony? Quote
fiorsteinbock Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='ellensilla']Cioteczki, nie mam sily sie przebijac przez caly watek...Powiedzcie mi prosze co sie dzieje teraz z tymi dwoma bidnymi ONkami z 1 strony?[/quote] Ellensilla, one sa na kwarantannie, dopiero trafily do schroniska. Niestety nie umiem Wam narazie nic wiecej napisac o tych cudenkach, beda zaszczepione i pewnie pojda na ogolny, a tam to same wiecie jak jest... Quote
fiorsteinbock Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Leny watek, odwiedzcie Cioteczki i pomozcie oglaszac: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/onkowata-lena-po-operacji-czeka-w-schronisku-na-dom-147676/#post13060360[/url] Quote
fiorsteinbock Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Atos/Nietoperek z azylowego domu zaprasza: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/poczciwy-onek-bezdusznie-porzucony-na-stare-lata-umiera-w-schronie-147727/[/url] Cioteczki, Lena chyba dlugo u nas nie posiedzi :loveu: zagladajcie prosze do staruszka Atosa :-( Quote
fiorsteinbock Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [B]Przyjaciel zwierzat z naszych okolic[/B] :angryy::angryy::angryy: [url=http://wiadomosci.onet.pl/2700,2052405,wydarzenie_lokalne.html]Uderzał psem w metalowy słup; zwierzę nie miało szans- Onet.pl - Wiadomości[/url] Quote
gameta Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='fiorsteinbock'][B]Przyjaciel zwierzat z naszych okolic[/B] :angryy::angryy::angryy: [URL="http://wiadomosci.onet.pl/2700,2052405,wydarzenie_lokalne.html"]Uderzał psem w metalowy słup; zwierzę nie miało szans- Onet.pl - Wiadomości[/URL][/quote] Jestem za uderzaniem tym kolesiem w słup :mad: Trzeba znaleść tylko ciut większych od niego :mad: Quote
fiorsteinbock Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [SIZE=4][B]Cioteczki, na pierwszej stronie sa zdjecia kilku bidulek z kwarantanny. Jedna dzisiaj wrocila do swojej Pani, nie mam akurat fotki. W poscie #3 mlody szczeniaczek w typie russelka...polamany - wyrzucili przez okno...[/B][/SIZE]:angryy: Quote
gameta Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='fiorsteinbock'][B][SIZE=4]W poscie #3 mlody szczeniaczek w typie russelka...polamany - wyrzucili przez okno...[/SIZE][/B]:angryy:[/quote] Zaje...........ie :angryy: Tego, który będzie walił tamtym o słup trzeba poprosić też o przysługę wyrzucenia oknem tych :angryy: Quote
fiorsteinbock Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='gameta']Zaje...........ie :angryy: Tego, który będzie walił tamtym o słup trzeba poprosić też o przysługę wyrzucenia oknem tych :angryy:[/quote] Ten szczeniaczek przezyl, ale jakis czas temu tez w Bielawie (...) pijaczka wyrzucila szczeniaka z trzeciego pietra, odniosl tak powazne obrazenia narzadow wewnetrznych, ze weterynarz musial uspic... I co Szlachciance zrobili...nic... q...a :chainsaw: Quote
giselle4 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='fiorsteinbock'][B]Przyjaciel zwierzat z naszych okolic[/B] :angryy::angryy::angryy: [URL="http://wiadomosci.onet.pl/2700,2052405,wydarzenie_lokalne.html"]Uderzał psem w metalowy słup; zwierzę nie miało szans- Onet.pl - Wiadomości[/URL][/quote] Dzisiaj przyjechał facet z prosba o pomoc w utylizacji swojego owczarka. Piesek ma kojec i nie biega luzem a zostal ...otruty:-( otruł jego sąsiad ,ktoremu przeszkadzał kojec poniewaz dobudował sobie balkon na wybiegiem psa i szczekanie jego denerwowało nooo i ten smród:-o Bedzie sprawa wet potwierdził diagnoze i wątroba pojechała do wrocławia na toksykologie. Ludzie gdzie Wy zyjecie ? dlaczego? zabijaja,truja,ciągną za autem,wieszają :shake: degenaragi,glupcy ,mordercy......swiat idzie ku samozagładzie:angryy: Quote
giselle4 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Zuzka i Alis juz maja swoje domki teraz trzeba temu maluszkowi połamanemu pomóc. Quote
fiorsteinbock Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Dogo wprowadza zmiany i mi sie wszystko rozjezdza :evil_lol: ale piekny bedzie teraz serwis dogomanii :cool3: Quote
kamilawa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Hopamy :loveu: I zapraszam do nas :razz:: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1168/schronisko-ilawa-ruszamy-z-watkiem-od-poczatku-zapraszamy-146087/index3.html#post13089115[/URL] Dzisiaj postaram się uzupełnić :eviltong: Quote
Kamila_ Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Dogo wprowadza zmiany i mi sie wszystko rozjezdza :evil_lol: ale piekny bedzie teraz serwis dogomanii :cool3:[/quote] :evil_lol: ja myślałam że coś sie popsuło, ale całkiem całkiem, idzie się przyzwyczaic :diabloti: Do góry! Quote
Kamila_ Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 cioteczki opis Ariela i tego jasnego owczareczka pod Alis :diabloti: ogólnie wszystkich Oneczków Zrobię wspólny owczarkowy wątek na owczarek.pl :placz: Quote
fiorsteinbock Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Kamilko, Ariel ma okolo 2 lat, mlodziak jeszcze. Skonczyl kwarantanne. Dzisiaj mielismy zamieszanie, Lena poszla do domu i na niej skupila sie moja uwaga, no i Sambusiu. Na pierwszej wkleilam drugiego szczeniaczka, zobaczcie...skora i kosci! Jakas Pani przywiozla go ze sterfy ekonomicznej, gdzie błakal sie 3 dni...brak mi slow! Zdjecia nie wyszly najlepsze, bo chlopak ruchliwy, włazi na kolana, ale nie podgryza jest grzeczny...Moze dobrze, ze nie widac jego tragedii. Jutro zawioze sensitive Royala dla niego i tego drugiego z polamana łapką. Najgorsze, ze rokowania nie sa dobre. Wet mówi, ze łapka mocno pogruchotana, jaki bedzie efekt zrastania - nie wiadomo... Mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle :placz: Oj, Maluszki, Maluszki :-(:-(:-( Quote
giselle4 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ...Edi nakarm wszystkie na izolatce pomiziaj prosze nie zapomnij o mojej Czesi i zobacz do Warsa nie moglam spac....martwie sie :shake::-( Zobacz do koja po Sambusiu i po Apollo tam są nowe..... daj i tez....Tran kupilam ale jeden:-(nie było wiecej Quote
Recommended Posts