kamilawa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Eh... biedaki :-( ucałuj Edytko wszystkich ode mnie :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Czesia nie chciala jesc, Elik tez mnie olał :razz: Jedynie dwa szczeniaczki byly zadowolone, ze misia pelna...a pelna byla sensitive royala dla maluszow. Musimy o tego czarnego chudzielca zadbac, nei moze jesc samej zwyklej karmy :shake: Doska w pierwszym po Sambie, a po Appolo - Luk. Niestety juz nie zdazylam sie przywitac, musialam wracac do pracy. Jutro tez wpadne jak po dym :-( ale chociaz czesc przywitam... Quote
kamilawa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Edytko dużo doszło do Was nowych psiaków? Quote
fiorsteinbock Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Wiesz co Kamus...ja juz nie licze :shake: wczoraj jeden i chyba dzisiaj kolejny... Nie mialam czasu by wejsc na izolatke, Gisellka mowila, ze pudelek bialy tam siedzi! Bardzo duzo psow trafia z Bielawy, mojego miasta gdzie mieszkam. Tacy wrazliwi mieszkancy! :angryy::angryy::angryy: A u Was jak sytuacja? Do Uciechowa tez trafily nowe, juz sie gubie i w imionach i we wszystkim... Quote
kamilawa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Wiesz, mnie już długo w schronie nie było, ale całe szczęście mam telefon i kompa więc mogę z pracownikami pogadać :diabloti:. jak na razie u nas spokój... chyba, że dziś coś doszło. jeżeli byłaś u nas na wątku, to widziałaś, że trzy psy przyszły w piątek. Całe szczęście właściciele odebrali! Mamy jeszcze remont, trzeba co jakiś czas przekładać psy, ale chyba nie jest jeszcze tak źle... było gorzej, gdzie nie wiedzieliśmy gdzie psy 'wepchnąć'. :shake: Eh, u Was strasznie dużo psiaków dochodzi. :-( Pudelka macie? Jak będzie wiadomo co i jak to dawać go tu oczywiście, może akurat coś się uda. Mimo, że to nadal modna rasa to dużo pudelków czeka na dom :-( Chociaż mam nadzieję, że po tego właściciele się zgłoszą... Jak przyjdę teraz do schronu to będę miała taki sam problem z imionami jak Ty. Szczęście, że mamy na stronie siozu swoje psy razem ze zdjęciami i mogę chociaż tak uczyć się imion :eviltong: Ale nie można się załamywać, niech przychodzi wiele psiaków, ale niech znajdują domy, albo wracają do właścicieli. każdego dnia przynajmniej 10 psów powinno iść w dobre ręce :diabloti: Dziewczyny, trzymajcie się, robicie dla tych psów wiele dobrego :loveu::calus: Quote
fiorsteinbock Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [FONT=Book Antiqua]Piękny Ariel poszedł do domu![/FONT] Quote
giselle4 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Suuuper maluszku moze w sobote poleci Wars....:-( Quote
fiorsteinbock Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Jutro sie widzimy :eviltong: ah...wycaluje nasze szczeniaki - łobuziaki :loveu::multi: Quote
giselle4 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Edi,mamusia ma juz tylko 2 szczeniorki wczoraj jeden poszedł do domku Z 8 ktore zostały nam razem z mamą ,,podarowane, wstyd ludzi....wstyd:angryy: Quote
fiorsteinbock Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Mysle sobie Grazynko lepiej, ze trafily do nas, babka oddala niz wyrzucilaby z dala od ludzi...zobacz w jakim stanie trafil czarny szczeniorek i jak wyglada teraz jego psychika! :angryy: Quote
giselle4 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ...Kapsel,Wars ,Lisek oraz Biko w gazecie....:oops::evil_lol: Ciocia Edytka zrobila jak bylo ciepło piekne fotki Huzarkowi a coz tego wyniknie to niech juz Ona napisze....:loveu: please ciociu:evil_lol: Quote
kamilawa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ciotki piszcie, jais domek się zbliża? ja jak na szpilkach siedze :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Ciocie Kochane! Domek dzwoni i do mnie i do Gisellki - Warszawa :cool3: Panstwo chca zaadoptowac Huzarka, ma byc wykastrowany (!) zeby chlopakowi oszczedzic nerwow zwiazanych z dziewczynami jak rowniez uchronic przed nowotw. prostaty - a nam takie podejscie sie baaardzo podoba! Klejnoty ida pod noz, a my ustalamy szczegoly :cool3: Quote
kamilawa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 :multi::multi::multi: Takie domki to skarb po prostu! Quote
fiorsteinbock Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Tylko zeby wiecej tych domkow sie zglaszalo :-( Quote
kamilawa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 A ja głupia, nie wiem o jakiego psa chodzi :roll: Na pierwszej stronie go ni ma, nie? Quote
fiorsteinbock Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Kamus, wiesz wiesz o kim mowa :evil_lol: Huzar mix wyzła, pisalysmy nie dawno o nim. Ja go oglaszam w necie, watku tu nie ma, poniewaz nie ogarnelabym wszystkiego:shake: A tak, oglaszamy w necie, neistety wielkiego zainteresowania nie bylo Huzarem, az do teraz :razz: Quote
kamilawa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Wiem już, wiem! :evil_lol: Tyle tych psów, że nie raz nie ogarniam wszystkiego... No to jak juz sie dowiedziałam kto to, to jeszcze bardziej się cieszę! Pamiętam go jako kolegę Bakusia, bo mowa o nim była na jego wątku :eviltong: Bakuś w domku to i Huzar w świat jedzie! :multi: Quote
fiorsteinbock Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Dokladnie! Obaj dlugo czekali na domki. Tacy przystojniacy i w schronie... :shake: Swiat sie przewraca do gory nogami! Quote
Kamila_ Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Ciocie Kochane! Domek dzwoni i do mnie i do Gisellki - Warszawa :cool3: Panstwo chca zaadoptowac Huzarka, ma byc wykastrowany (!) zeby chlopakowi oszczedzic nerwow zwiazanych z dziewczynami jak rowniez uchronic przed nowotw. prostaty - a nam takie podejscie sie baaardzo podoba! Klejnoty ida pod noz, a my ustalamy szczegoly :cool3: Wspaniała wiadomość! :multi::multi::multi: Na takie domki to tylko zapotrzebowanie! I to jeszcze z Warszawy :evil_lol: Quote
giselle4 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dosia poszla do domku.Przyjechał po nia kolega Pana ktory zabrał Zuzke dziekujemy za domki dla dziewczynek.:) :) Quote
fiorsteinbock Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Grazynko, przekierowalam do Ciebie Pana w sprawie dobermanka. Nic o nim nie wiem, wiec nie chcialam mieszac... Mam nadzieje, ze domek zda sie odpowiedni. Po pierwsze stosunek do kastracji:cool3: i warunki. Nie odpowiedzialam, w ktorym jest schronisku, aby nie sprzatneli sprzed nosa... Quote
kamilawa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No siersciuchy z południa, nie za zimno wam ? :razz: :p Ciotki, buziaki ! :cool3::loveu: Quote
Boziii4920 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Biedny ten maluszek z łamaną łapką nie wiem jak można wziąć psiaka a potem go wyrzucić przez okno po pijaku nie odpowiedzialni ludzie ..... Jak już ktoś bierze pieska to zobowiązany jest do opieki nad nim to przecież jak z dzieckiem ..... niektórzy ludzie to tyrani!!!;( Quote
Recommended Posts