Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesia nie chciala jesc, Elik tez mnie olał :razz: Jedynie dwa szczeniaczki byly zadowolone, ze misia pelna...a pelna byla sensitive royala dla maluszow. Musimy o tego czarnego chudzielca zadbac, nei moze jesc samej zwyklej karmy :shake:

Doska w pierwszym po Sambie, a po Appolo - Luk. Niestety juz nie zdazylam sie przywitac, musialam wracac do pracy.
Jutro tez wpadne jak po dym :-( ale chociaz czesc przywitam...

Posted

Wiesz co Kamus...ja juz nie licze :shake: wczoraj jeden i chyba dzisiaj kolejny...
Nie mialam czasu by wejsc na izolatke, Gisellka mowila, ze pudelek bialy tam siedzi! Bardzo duzo psow trafia z Bielawy, mojego miasta gdzie mieszkam. Tacy wrazliwi mieszkancy! :angryy::angryy::angryy:

A u Was jak sytuacja?

Do Uciechowa tez trafily nowe, juz sie gubie i w imionach i we wszystkim...

Posted

Wiesz, mnie już długo w schronie nie było, ale całe szczęście mam telefon i kompa więc mogę z pracownikami pogadać :diabloti:. jak na razie u nas spokój... chyba, że dziś coś doszło. jeżeli byłaś u nas na wątku, to widziałaś, że trzy psy przyszły w piątek. Całe szczęście właściciele odebrali!
Mamy jeszcze remont, trzeba co jakiś czas przekładać psy, ale chyba nie jest jeszcze tak źle... było gorzej, gdzie nie wiedzieliśmy gdzie psy 'wepchnąć'. :shake:

Eh, u Was strasznie dużo psiaków dochodzi. :-(
Pudelka macie? Jak będzie wiadomo co i jak to dawać go tu oczywiście, może akurat coś się uda. Mimo, że to nadal modna rasa to dużo pudelków czeka na dom :-( Chociaż mam nadzieję, że po tego właściciele się zgłoszą...

Jak przyjdę teraz do schronu to będę miała taki sam problem z imionami jak Ty. Szczęście, że mamy na stronie siozu swoje psy razem ze zdjęciami i mogę chociaż tak uczyć się imion :eviltong:

Ale nie można się załamywać, niech przychodzi wiele psiaków, ale niech znajdują domy, albo wracają do właścicieli. każdego dnia przynajmniej 10 psów powinno iść w dobre ręce :diabloti:

Dziewczyny, trzymajcie się, robicie dla tych psów wiele dobrego :loveu::calus:

Posted

...Kapsel,Wars ,Lisek oraz Biko w gazecie....:oops::evil_lol:

Ciocia Edytka zrobila jak bylo ciepło piekne fotki Huzarkowi
a coz tego wyniknie to niech juz Ona napisze....:loveu:

please ciociu:evil_lol:

Posted

Ciocie Kochane!
Domek dzwoni i do mnie i do Gisellki - Warszawa :cool3:
Panstwo chca zaadoptowac Huzarka, ma byc wykastrowany (!) zeby chlopakowi oszczedzic nerwow zwiazanych z dziewczynami jak rowniez uchronic przed nowotw. prostaty - a nam takie podejscie sie baaardzo podoba!

Klejnoty ida pod noz, a my ustalamy szczegoly :cool3:

Posted

Kamus, wiesz wiesz o kim mowa :evil_lol:
Huzar mix wyzła, pisalysmy nie dawno o nim. Ja go oglaszam w necie, watku tu nie ma, poniewaz nie ogarnelabym wszystkiego:shake: A tak, oglaszamy w necie, neistety wielkiego zainteresowania nie bylo Huzarem, az do teraz :razz:

Posted

Wiem już, wiem! :evil_lol: Tyle tych psów, że nie raz nie ogarniam wszystkiego...
No to jak juz sie dowiedziałam kto to, to jeszcze bardziej się cieszę! Pamiętam go jako kolegę Bakusia, bo mowa o nim była na jego wątku :eviltong: Bakuś w domku to i Huzar w świat jedzie! :multi:

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Ciocie Kochane!
Domek dzwoni i do mnie i do Gisellki - Warszawa :cool3:
Panstwo chca zaadoptowac Huzarka, ma byc wykastrowany (!) zeby chlopakowi oszczedzic nerwow zwiazanych z dziewczynami jak rowniez uchronic przed nowotw. prostaty - a nam takie podejscie sie baaardzo podoba!

Klejnoty ida pod noz, a my ustalamy szczegoly :cool3:

Wspaniała wiadomość! :multi::multi::multi:
Na takie domki to tylko zapotrzebowanie!

I to jeszcze z Warszawy :evil_lol:

Posted

Grazynko, przekierowalam do Ciebie Pana w sprawie dobermanka. Nic o nim nie wiem, wiec nie chcialam mieszac...

Mam nadzieje, ze domek zda sie odpowiedni.
Po pierwsze stosunek do kastracji:cool3: i warunki. Nie odpowiedzialam, w ktorym jest schronisku, aby nie sprzatneli sprzed nosa...

Posted

Biedny ten maluszek z łamaną łapką nie wiem jak można wziąć psiaka a potem go wyrzucić przez okno po pijaku nie odpowiedzialni ludzie .....
Jak już ktoś bierze pieska to zobowiązany jest do opieki nad nim to przecież jak z dzieckiem ..... niektórzy ludzie to tyrani!!!;(