Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yoko jak zwykle pieknie wyglada, a jakie wloski ma juz dlugie :-o:loveu:

A ma swiene poslanko, my Coco kupilismy i oddalimy bo w ogole nie chcial do niego wchdzic, on woli kanapy :evil_lol:

Posted

Nati28 napisał(a):
Yoko jak zwykle pieknie wyglada, a jakie wloski ma juz dlugie :-o:loveu:

A ma swiene poslanko, my Coco kupilismy i oddalimy bo w ogole nie chcial do niego wchdzic, on woli kanapy :evil_lol:

Posłanko śliczne. Yoko też przepiękna a co do posłanka to u nas służy jako pudełko na zabawki:mad::mad::mad: bo pixi w nocy skrada się do łózka i jak się budzę to leży koło mnie a próbuje ja tego oduczyć:mad::mad::mad:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Pomocy, jak dodać baner :niewiem:??? Mam już gotowy banerek i nie umię go dodać :placz::wallbash:

W panelu uzytkowanika w edytuj sygnature wklejasz ten obrazzek (bannerek) a u gory masz taki globus z lancuszkiem to jak klikniesz na niego to tam w ramke wklejasz link do swojej galerii i juz powinno byc ok ;)

Posted

Nati28 napisał(a):
W panelu uzytkowanika w edytuj sygnature wklejasz ten obrazzek (bannerek) a u gory masz taki globus z lancuszkiem to jak klikniesz na niego to tam w ramke wklejasz link do swojej galerii i juz powinno byc ok ;)

Jeszcze raz dzięki JESTEŚ WIELKA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bo wreszcie mi wyszło :multi:

Posted

Serdecznie pozdrawiamy Yoko i jej Panią!:multi:
Bardzo przepraszam ze znowu zawracam glowe.Mam juz przygotowany baner,stronka(galeria) zrobiona ale niestety w panelu uzytkownika wymagaja wpisanie danych psa i przy wyborze rasy pojawiaja sie zdania w jezyku angielskim i rozne skroty a niestety tej opcji nie moge ominac!:shake:Prosze pomozcie!!!:help1:

Posted

W koncu stworzylam galerie!!:multi:Niestety mam małe problemy z banerem.Link do galerii jest lecz nie wiem czy pojawia sie baner!!!:oops:Zobaczymy.Pozdrawiam!!:multi:

Posted

jot11 napisał(a):
W koncu stworzylam galerie!!:multi:Niestety mam małe problemy z banerem.Link do galerii jest lecz nie wiem czy pojawia sie baner!!!:oops:Zobaczymy.Pozdrawiam!!:multi:

jeśli chcesz mogę ci pomóc wkleić banerek

Posted

Doti1986 napisał(a):
Witamy serdecznie w ten pochmurny poranek:loveu:

Viky i Ja napisał(a):
Witamy cieplutko, u nas w końcu świeci słonko :multi:

pycia napisał(a):
Witamy,pozdrawiamy i do siebie zapraszamy:D

karkakarka napisał(a):
Witam małe sreberko :p

Witam dzisiaj nawet słonecznie:), cos, tam swieci nam za oknem:):) i od razu samopoczucie lepsze

iwa63 napisał(a):
Witamy
Jestem oczarowana Yokunią jest taka śliczna że aż dech zapiera
Jakich używasz kosmetyków do pielęgnacji jej włosków że tak pięknie lśnią

Dziekuję bardzo za miłe słowa, cieszę się, ze moja Yokolinka się podoba. Do kąpieli używam szamponu i odżywki firmy Iv San Bernard (chyba tak sie pisze:)) a jak ją suszę i czeszę po kąpieli to czasem psikam ją takim płynem z olejkiem norkowym ale nie zawsze mi sie uda , bo Yoko jak tylko poczuje zapach tego olejku ucieka gdzie sie da (chyba coś jej nie psuje)
pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę