Yoko2009 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 a to wcześniejsze czesanko juz uciekam..... Quote
Nati28 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Yoko jak zwykle pieknie wyglada, a jakie wloski ma juz dlugie :-o:loveu: A ma swiene poslanko, my Coco kupilismy i oddalimy bo w ogole nie chcial do niego wchdzic, on woli kanapy :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Yoko wchodzi do swojego tylko wtedy jak jest obrażona na cały świat:) Quote
Doti1986 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Nati28 napisał(a):Yoko jak zwykle pieknie wyglada, a jakie wloski ma juz dlugie :-o:loveu: A ma swiene poslanko, my Coco kupilismy i oddalimy bo w ogole nie chcial do niego wchdzic, on woli kanapy :evil_lol: Posłanko śliczne. Yoko też przepiękna a co do posłanka to u nas służy jako pudełko na zabawki:mad::mad::mad: bo pixi w nocy skrada się do łózka i jak się budzę to leży koło mnie a próbuje ja tego oduczyć:mad::mad::mad: Quote
dysia-u Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 http://img16.imageshack.us/img16/9131/78385382.jpg wiesz ,że nawet podobne z mejsi. Kolorki takie same tylko twojej sie ładniej błyszczy włos. Moja też po czesaniu strzelała focha :evil_lol: ale zaczęłam nagradzać ją przysmakiem z lodówki więc się godzi na wszystko Quote
Marzena* Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Yoko to prawdziwa ślicznotka :iloveyou: Quote
Marzena* Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Pomocy, jak dodać baner :niewiem:??? Mam już gotowy banerek i nie umię go dodać :placz::wallbash: Quote
Nati28 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Viky i Ja napisał(a):Pomocy, jak dodać baner :niewiem:??? Mam już gotowy banerek i nie umię go dodać :placz::wallbash: W panelu uzytkowanika w edytuj sygnature wklejasz ten obrazzek (bannerek) a u gory masz taki globus z lancuszkiem to jak klikniesz na niego to tam w ramke wklejasz link do swojej galerii i juz powinno byc ok ;) Quote
Marzena* Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Dzięki za pomoc zaraz wypróbuję... Quote
Marzena* Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Nati28 napisał(a):W panelu uzytkowanika w edytuj sygnature wklejasz ten obrazzek (bannerek) a u gory masz taki globus z lancuszkiem to jak klikniesz na niego to tam w ramke wklejasz link do swojej galerii i juz powinno byc ok ;) Jeszcze raz dzięki JESTEŚ WIELKA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bo wreszcie mi wyszło :multi: Quote
*Jot* Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Serdecznie pozdrawiamy Yoko i jej Panią!:multi: Bardzo przepraszam ze znowu zawracam glowe.Mam juz przygotowany baner,stronka(galeria) zrobiona ale niestety w panelu uzytkownika wymagaja wpisanie danych psa i przy wyborze rasy pojawiaja sie zdania w jezyku angielskim i rozne skroty a niestety tej opcji nie moge ominac!:shake:Prosze pomozcie!!!:help1: Quote
FREDZIU Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witamy Yoko i jej pania serdecznie, Yoreczek poprostu super piekny i z wiekiem widzimy pięknieje:lol: Zapraszamy do nas:multi: Quote
*Jot* Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 W koncu stworzylam galerie!!:multi:Niestety mam małe problemy z banerem.Link do galerii jest lecz nie wiem czy pojawia sie baner!!!:oops:Zobaczymy.Pozdrawiam!!:multi: Quote
Doti1986 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 jot11 napisał(a):W koncu stworzylam galerie!!:multi:Niestety mam małe problemy z banerem.Link do galerii jest lecz nie wiem czy pojawia sie baner!!!:oops:Zobaczymy.Pozdrawiam!!:multi: jeśli chcesz mogę ci pomóc wkleić banerek Quote
Arabeska^^ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jaka ona śliczna :loveu: :loveu: Ma przepiękne kolorki :D Pozdrowienia dla Was, życzymy miłego tygodnia :) Quote
eve86 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Pozdrowionka dla Yoko :) Fotki oczywiście oglądaliśmy ;) Quote
Yoko2009 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Witam cieplutko moich gości:) U nas tez pochmurnie i deszczowo Quote
Marzena* Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witamy cieplutko, u nas w końcu świeci słonko :multi: Quote
pycia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witamy,pozdrawiamy i do siebie zapraszamy:D Quote
iwa63 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witamy Jestem oczarowana Yokunią jest taka śliczna że aż dech zapiera Jakich używasz kosmetyków do pielęgnacji jej włosków że tak pięknie lśnią Quote
Yoko2009 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Doti1986 napisał(a):Witamy serdecznie w ten pochmurny poranek:loveu: Viky i Ja napisał(a):Witamy cieplutko, u nas w końcu świeci słonko :multi: pycia napisał(a):Witamy,pozdrawiamy i do siebie zapraszamy:D karkakarka napisał(a):Witam małe sreberko :p Witam dzisiaj nawet słonecznie:), cos, tam swieci nam za oknem:):) i od razu samopoczucie lepsze iwa63 napisał(a):Witamy Jestem oczarowana Yokunią jest taka śliczna że aż dech zapiera Jakich używasz kosmetyków do pielęgnacji jej włosków że tak pięknie lśnią Dziekuję bardzo za miłe słowa, cieszę się, ze moja Yokolinka się podoba. Do kąpieli używam szamponu i odżywki firmy Iv San Bernard (chyba tak sie pisze:)) a jak ją suszę i czeszę po kąpieli to czasem psikam ją takim płynem z olejkiem norkowym ale nie zawsze mi sie uda , bo Yoko jak tylko poczuje zapach tego olejku ucieka gdzie sie da (chyba coś jej nie psuje) pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę Quote
Recommended Posts