Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://i52.tinypic.com/20s9n2r.jpg[/URL]
Faworki!!! Jakiś tydzień temu moja mama też robiła - pyszne były :)

[URL]http://i51.tinypic.com/2v95fe1.jpg[/URL]
Jaki fajny kontrast kolorystyczny pomiędzy dziewczynami :)

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Asiu :multi:
Jak tam przygotowania do wystawy ? :cool3:
Ojj ja też uwielbiam faworki :loveu:

Karina daj przepis jak masz taki szybki :multi: Łukiego mama robi ale takie twarde zawsze jej wychodzą.. nie smakują mi :roll:

Posted

cześć dziewczyny:) Po co ja dałam fotkę tych faworków hihih tak mnie wzięło, ze jak aga napisała kit z dietą i upiekłam wczoraj świeżutkie faworeczki.
Jak sie pospieszycie to jeszcze kilka zostało, moi panowie to normalnie prawie wszystko wczoraj zmietli:)

Be przygotowania do wystawy w toku:):)a efekt zobaczymy już za tydzień:)

Jak chcesz mogę Ci dać przepis na faworki szybciutko sie robi:)
- 5 żółtek
- pół kilo mąki
- śmietana kesem (mała)
- łyżka masła
- kileliszek spirytusu
- tłuszcz do smażenia ( ja mieszam smalec z olejem) smacznego:)

ja robiłam z podwójnej porcji:)

Posted

[quote name='dysia-u']Aguś ja byłam tu przed toba i nie zostało za wiele hihi[/QUOTE]

Uuuuuu lala to nie dobrze a mam taki smaczek na faworki,ale zadowolę się chociaż tym co zostało..mogę miskę jeszcze wylizać hihi

Posted

[quote name='dysia-u']z podwójnej zrobisz z podwójnej zjesz Daria hihihi[/QUOTE]

[quote name='agamewa']Cześć Asiu:)przyszłam Cię objeść z faworków heh:eviltong:[/QUOTE]

[quote name='dysia-u']Aguś ja byłam tu przed toba i nie zostało za wiele hihi[/QUOTE]

[quote name='agamewa']Uuuuuu lala to nie dobrze a mam taki smaczek na faworki,ale zadowolę się chociaż tym co zostało..mogę miskę jeszcze wylizać hihi[/QUOTE]

[quote name='dysia-u']miske to juz pewnie Yoko z Desi wylizały hihi[/QUOTE]

Spokojnie dziewczyny:) Jeszcze są i dla wszystkich wystarczy
Ula moje dziewczynki trzymam z daleka, bo tak jak piszesz one byłyby bardzo chętne nie tylko do wylizania ale i schrupania hehehe

Posted

Cześć Daria, "Kesem" to nazwa śmietany, kurcze moze u was jej nie ma, śmietana musi być gęsta 12% , ja robiłam z podwójnej porcji czyli te składniki co napisałam razy dwa bo u mnie dużo głodomorów heheh
Moja teściowa smaży na smalcu pomieszanym z olejem ( podobno smaczniejsze), wczoraj też tak zrobiłam ale zawsze ja smażyłam na samym oleju:)

Posted

Asia no ale jak ? To wszystko razem do kupy ? Czy w jakiejś kolejności ? Mikserem to się robi czy ręcznie ? Nigdy nie robiłam faworków :oops: Jak to to się zawija ?
Śmietana kwaśna ?